MotoGP sezona 2022.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Nije mi jasan Suzuki. Nije da nisu konkurentni. Očito im fali još jedan tim. I sad ako se odluče vratiti nakon par godina, opet će igrati lovice za najboljim timovima. Yamaha bi trebala loviti Mira za slučaj da ne potpišu Fabia. Čak bi bilo odlično oba vozača potpisati, jer Dovi i Morbidelli očito nemaju dobru sezonu. Franco od ozljede nema dobru utrku.

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Bilo je malo vlažno. Prvo su DiG i Mamlaz
prošli u Q1. Onda je u Q2 DiG cijelo vrijeme vodio i obarao vrijeme svakog kruga.
Marquez pao odmah na startu Q2. Motor mu se razvalio i zapalio. Pa je kasnio sa izlaskom na rezervnom. A možda je malo i pad utjecao na lošiju vožnju.

Marquez pao odmah na startu Q2. Motor mu se razvalio i zapalio. Pa je kasnio sa izlaskom na rezervnom. A možda je malo i pad utjecao na lošiju vožnju.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Najbolji komentar cijele situacije... Već smo navikli na ovakve vijesti o Marquezu svakih par tjedana :/
Nisam gledao kvale, samo one kratke videe s SK, svakako su nam dale zanimljiv startni poredak. Ni tu režija nije bila na nekom nivou, tri puta su stavili grafiku za Bastianinija, nisu valjda znali u kojem folderu im je ovaj drugi Talijan iz Gresinija

Bilo je nekih zanimljivih vijesti za MotoGP ovih dana; Finska je još jednom otkazana, RNF od 2023. prelazi na Aprilijine motore, a Yamaha čini se neće imati satelitsku momčad, barem prema Jarvisovoj izjavi za WSBK portal u kojem je rekao kako sada neće imati mjesta za tamošnjeg prvaka Topraka.
- Pastor
- Formula 1
Suzuki odkad je najavio napuštanje MotoGP-a, ova dvojica samo padaju. A nije da nisu padali i prije, posebno Rins...
Šteta za Bastianinija. Na početku je krenuo mlako, pa onda kasnije htio previše odjednom. Mogao je lagano do trećeg mjesta. Quartararo maksimalno. Za pobjedu je trebao malo brže da se riješio ovih Rossijevih. Ali i ovako je bilo teško. Ovi su jednostavno prebrzi na pravcu.
Aleix odkad je otključao postolja, stalno ih osvaja. Vrlo pouzdan vozač. Sa razlogom je u vrhu uz Quartarara. A Quartararo radi šta je Marquez prije radio. Ostalih Yamaha ni na vidiku, dok on uvijek u vrhu.
Šteta za Bastianinija. Na početku je krenuo mlako, pa onda kasnije htio previše odjednom. Mogao je lagano do trećeg mjesta. Quartararo maksimalno. Za pobjedu je trebao malo brže da se riješio ovih Rossijevih. Ali i ovako je bilo teško. Ovi su jednostavno prebrzi na pravcu.
Aleix odkad je otključao postolja, stalno ih osvaja. Vrlo pouzdan vozač. Sa razlogom je u vrhu uz Quartarara. A Quartararo radi šta je Marquez prije radio. Ostalih Yamaha ni na vidiku, dok on uvijek u vrhu.
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Odlična vožnja Pecca danas. Nadam se da će nastaviti u ovakvom ritmu.
Aprilia još jedno postolje - četvrto uzastopno za Aleixa, po prvi put u njegovoj karijeri. Lagano ga možemo ozbiljnije uvrstiti među glavne kandidate za osvajanje titule.
Odličan vikend i za VR46 ekipu - obojica u prvom startnom redu, na kraju 5. i 6. mjesto za uvjerljivo njihove najbolje rezultate u sezoni.
Što se tiče aktualnog prvaka, Quartararo nastavlja s konstantnim rezultatima. Sad, ova Yamaha mi nije baš jasna. Da osim njega nitko nije u TOP 15 mi je, onako, malo je reć nejasno.
Sve u svemu zanimljiva sezona za sad...
Aprilia još jedno postolje - četvrto uzastopno za Aleixa, po prvi put u njegovoj karijeri. Lagano ga možemo ozbiljnije uvrstiti među glavne kandidate za osvajanje titule.
Odličan vikend i za VR46 ekipu - obojica u prvom startnom redu, na kraju 5. i 6. mjesto za uvjerljivo njihove najbolje rezultate u sezoni.
Što se tiče aktualnog prvaka, Quartararo nastavlja s konstantnim rezultatima. Sad, ova Yamaha mi nije baš jasna. Da osim njega nitko nije u TOP 15 mi je, onako, malo je reć nejasno.
Sve u svemu zanimljiva sezona za sad...
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Ode Pecco, jbmu
Taka uletio klizeći njemu i Rinsu
Mir nadoknadio 11 pozicija
A Diablo će izgleda odletjeti naprijed
Edit
Još je Taka lupio kacigom od Peccov zadnji točak
Nadam se Beštijinom proboju

Taka uletio klizeći njemu i Rinsu
Mir nadoknadio 11 pozicija
A Diablo će izgleda odletjeti naprijed
Edit
Još je Taka lupio kacigom od Peccov zadnji točak

Nadam se Beštijinom proboju
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- croatic f1
- F1puls suradnik
Ono je izgledalo užasno, jedan od najgorih prizora koje sam vidio na nekoj utrci. Čini mi se da je vizir odletio od udarca. Nadam se da je sve okej s Takom, valjda ne bi prikazivali snimke da je nešto gadno.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Jebu ih te grafike s DiGijom stalno
Ducatiji su prosuli previše bodova, trebalo bi im puno sreće za njih i nesreće za konkurenciju da bi se netko od njih uključio u borbu za titulu, s time da mislim da bi jedino Pecco mogao nešto ozbiljno napraviti.

Ducatiji su prosuli previše bodova, trebalo bi im puno sreće za njih i nesreće za konkurenciju da bi se netko od njih uključio u borbu za titulu, s time da mislim da bi jedino Pecco mogao nešto ozbiljno napraviti.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Jaoooo šta uradi Aleix
Počeo lik slavit drugo mjesto misleći da je zadnji krug ......
U prvi mah pomislih kvar i "oproštajno" mahanje domaćoj publici, kad ono....,
Auuuu, kakav zayeb, za 9 bodova
Još ga mogu razmatrati za kakvu kaznu?

Počeo lik slavit drugo mjesto misleći da je zadnji krug ......

U prvi mah pomislih kvar i "oproštajno" mahanje domaćoj publici, kad ono....,
Auuuu, kakav zayeb, za 9 bodova
Još ga mogu razmatrati za kakvu kaznu?

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- croatic f1
- F1puls suradnik
Kakva glupa greška Aleixa i/ili ekipe...
I meni se na prvu činilo kao Franticu, da je neki kvar pa da pozdravlja publiku, još je nešto klimao glavom, na kraju očito samo greška.
Mislim da je Neil nešto rekao da se kockasta zastava ne vidi dobro, nisam najbolje ulovio taj dio, inače bi bilo logično da staneš tek kad vidiš nju, uglavnom glupa i skupa greška, kako god se okrene.
Fabio je klasa za sebe, s vozačke strane jednostavno nema pravu konkurenciju.

Mislim da je Neil nešto rekao da se kockasta zastava ne vidi dobro, nisam najbolje ulovio taj dio, inače bi bilo logično da staneš tek kad vidiš nju, uglavnom glupa i skupa greška, kako god se okrene.
Fabio je klasa za sebe, s vozačke strane jednostavno nema pravu konkurenciju.
- Pastor
- Formula 1
Oj šta uradi Aleix.
Kako glupa greška.
Rins i Bagnaia pali, ali ovaj put nije njihova greška. Gadno je ono izgledalo sa Nakagamijem. Nadam se da je sve u redu.
Ne znam koliko obično bude gledaoca na MotoGP utrkama, ali mi je izgledalo premalo da bude samo 60 hiljada, i to u Španiji, a mislim da je više od pola grida iz Španije...

Rins i Bagnaia pali, ali ovaj put nije njihova greška. Gadno je ono izgledalo sa Nakagamijem. Nadam se da je sve u redu.
Ne znam koliko obično bude gledaoca na MotoGP utrkama, ali mi je izgledalo premalo da bude samo 60 hiljada, i to u Španiji, a mislim da je više od pola grida iz Španije...