Evo brat Vetma i Zvonimir dominiraju na Areni
Nisam imo srca da gledam na Skyu reko moram prebacit na ovu nasu Arenu.
Samo sto nije krenulo.
Vetma oces li i utrke komentirati!?
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
Vrijeme se pogoršalo, ovo Ricciardovo vrijeme će vjerojatno ostati do kraja treninga.
https://twitter.com/redbullracing/status/710648504448843776
"Skrivena" poruka podrške za Riccija
ništa posebno, kiša zafrkavala bilo kakav normalan trening... jao pa sutra ću bit ko zombi
btw Ante jako dobar prijenos, kolega ti nije mogo doć' do riječi
Zadnja izmjena: HeatBlast44, dana/u 18.03.2016., 04:11, ukupno mijenjano 1 put.
Izgleda da su kiša i vjetar konačno stali, a sunce je izašlo. Ajde sad nek osuši stazu pa pola sata normalnog treninga.
Renault jako lijepo izgleda na ovom suncu.
HeatBlast44 je napisao/la:
btw Ante jako dobar prijenos, kolega ti nije mogo doć' do riječi
Nemoj me zajebavat
ozbiljno haha pusti malo i njega da priča, kad kreneš svoje nikad statšalim se, jako informativan prijenos, samo tako nastavi(te)
fulo sam pola drugog treninga, vidim Rosberg se slupo, slabo i dalje, no ne bih se bunio da se vrijeme ovako mijenja u subotu i nedjelju, da bude nepredvidivo.
A u biti sukladno očekivanju, na žalost, kiša pokvarila bilo kakve naznake formi. Možemo špekluirati da je mečka dobro izbalansirana i ništa više. Kako god, čekam treći trening i kvale...
Cirkus će biti ako i na kvalama bude ovakvo vrijeme
Za sada, čini mi se, Hamdija "na svom"
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
hattrick je napisao/la:
..i jedan vrlo bitan podatak:
Zanimljiva situacija Renaulta prije Australije i sa dolaskom u Australiju, ispada da su one izmjene na mašini prije Australije vratili, te se u biti odlučili potropšiti kudikamo manje. Možda nije krenulo u smjeru koji su htjeli, ili su isprobavali solucije.
Čudno je da je Renault tako malo potrošio. A izgleda da su dobar posao napravili. Pitanje je kada su potrošili preostale tokene iz prošle godine, jer im je ostalo dosta sa kojim se nisu ni utrkivali. Govorilo se da su nešto potrošili pred onaj test na kraju prošle sezone. Tako da su možda uspjeli srediti stvar sa tim preostalim iz prošle, i ovih sedam iz ove sezone. Ali opet zanimljivo da su potrošili ovako malo. Kao da nemaju ideja kako da ih potroše. Ali barem će imati prostora za napredak kroz sezonu.
Što se tiče treninga, primjetio sam jedno blago izlijetanje Raikkonena sa dva točka po travi. Bolid je ostao iznenađujuće stabilan prilikom izlijetanja. Vettel je na prvom treningu imao u jednom trenutku prednost od 1.4 sekunde u drugom sektoru, i onda produžio u boks. Nije nikako zabilježio vrijeme na prvom treningu.
Ništa se još ne zna zbog promjenjivog vremena. Neki nisu ni izlazili na stazu. Malo me je iznenadilo da je Ferrari došao isti kao i na testiranjima. Ništa novo. Nadam se da nam još stignu prirediti neko iznenađenje prije utrke. Pa čak i Hamilton misli da nešto skrivaju