VN Španjolske 20.-22. svibnja 2022.
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Nije pretjerivanje, ovo je velika stvar. Odmah se u startu predao, što nikako nije odlika prvaka, na svu sreću njegov tim nije.vlado je napisao/la: 22.05.2022., 16:39Ne treba pretjerivati. U tom trenutku je bio razočaran. Znao je da prvi put ima bolid ove sezone za trkanje. Ovo je fenomenalna vožnja.Slavenowsky je napisao/la: 22.05.2022., 16:34 Koji je da ne kazem panj ovaj Hamilton, htio da se parkira u garažu, sad P4![]()
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 2 mj
To oduvijek radi i zaato ga nevolim....njegovo "keep pushingg" je najveća laž u F1
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Imas praf...Bolje sacuvan motor za "ako zatreba" nego p5....LH44 je napisao/la: 22.05.2022., 16:48 Ne znam zašto ljudi idalje misle da je predavanje ako hoćeš da sačuvaš motor koji moraš voziti 8-9 utrka jer kroz 20+ utrka imaš 3 motora
Fino Alla Fine
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Vidiš ja bi takve stvari kažnjavao. Onda recimo Williams može nakon par krugova parkirat jer šanse gotovo nikakve. Prilika uvijek vreba iza ugla i eto odlična strategija i odlična je danas donijela lijepe bodove. Kako bi Masi rekao: It's called motoracing. Ne zove se save the engine :-)LH44 je napisao/la: 22.05.2022., 16:48 Ne znam zašto ljudi idalje misle da je predavanje ako hoćeš da sačuvaš motor koji moraš voziti 8-9 utrka jer kroz 20+ utrka imaš 3 motora
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Htjeo je i onh prošlih godina čuvat motore kad bi siroče palo u poretku...LH44 je napisao/la: 22.05.2022., 16:48 Ne znam zašto ljudi idalje misle da je predavanje ako hoćeš da sačuvaš motor koji moraš voziti 8-9 utrka jer kroz 20+ utrka imaš 3 motora
#nevergiveup
#keeppushing
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ne znam gdje je ta nepravda prema Perezu? Lik nebi vidio Maxa da ovaj nije izletio. Russell ga kasnije zadržavao sa neispravnim DRS-om, što su riješili promjenom strategije. Ali je onda opet u čistom zraku pokazao klasu iznad Pereza. Na kraju je i Perez odradio treće stajanje, i vidi se koliko je bio iza. Da je još DRS radio, pa da nije izgubio bruku vremena iza Russella, ili da nije izletio... Bila bi to ogromna prednost. A i ovako je.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Meni je Hamdina poruka na TR na prvu bila i razumljiva.
Ali, Bono je "pametniji".
Što se tiče vožnje, ništa specijalno.
Ubjedljivo treći bolid ovdje i tjt.
I bliže drugom bolidu, nego što je njima četvrti bolid ....
Čisto sumnjam da bi 2014-2021, rekao "Ajmo čuvat motor".....
Osim ako nema veliku bodovnu prednost.....
Ali, Bono je "pametniji".
Što se tiče vožnje, ništa specijalno.
Ubjedljivo treći bolid ovdje i tjt.
I bliže drugom bolidu, nego što je njima četvrti bolid ....
Čisto sumnjam da bi 2014-2021, rekao "Ajmo čuvat motor".....

Osim ako nema veliku bodovnu prednost.....
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 22.05.2022., 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Očito je da Lewis nije sretan. Bolid nije dominantan, George je brži. Odatle i ta poruka. Kontakt kao kontakt nepotreban i čisti, glupi racing incident.
Charles je izgledao super, na žalost Ferrari polako prelazi u auto broj 2 na gridu. Polako ali sigurno.
Sainz je za otkaz. Ili lupa aute u vremenima gdje je budget ozbiljna stvar ili radi takve gluposti na trci.
Po meni najbolje vozili Charles, George i Bottas.
Perez zrelo uzima ulogu drugog vozača. Dva puta propustio Maxa danas, uzeo maksimum bodova što je mogao i momčad može bit zadovoljna s njim.
Jako lijepo dizajniran podij. I to je to.
Charles je izgledao super, na žalost Ferrari polako prelazi u auto broj 2 na gridu. Polako ali sigurno.
Sainz je za otkaz. Ili lupa aute u vremenima gdje je budget ozbiljna stvar ili radi takve gluposti na trci.
Po meni najbolje vozili Charles, George i Bottas.
Perez zrelo uzima ulogu drugog vozača. Dva puta propustio Maxa danas, uzeo maksimum bodova što je mogao i momčad može bit zadovoljna s njim.
Jako lijepo dizajniran podij. I to je to.
"What a little star." May 26, 2012.
- Ciki-F1
- Formula 2
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Ako se ne varam, dotični je završio na p5, neki se moraju svojski potruditi za p5 jer nemaju 3.najbrži bolid na gridu.LH44 je napisao/la: 22.05.2022., 16:48 Ne znam zašto ljudi idalje misle da je predavanje ako hoćeš da sačuvaš motor koji moraš voziti 8-9 utrka jer kroz 20+ utrka imaš 3 motora
Na njemu je da vozi (kako god to loše izgledalo nasprem timskog kolege) i pusti tim da razmišlja.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- Ciki-F1
- Formula 2
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Dobro zaboravit ćemo koliko je Lewis imao pehova ove sezone pa nek tablica priča

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Žorž se borio sa Bikovima (i to branio se) a Hamdo imao nakon kontakta i boxa čist zrak, potom za klasu ili 2 klase sporije bolide ispred sebe, a imao je i dosta preskakanja kroz boxove zbog ranog odlaska u box i "kontra" ulazaka (vremenski)......
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Sainz i Ricciardo dva najveća razočaranja sezone!
Pogotovo Sainz koji nemože pomoći kolegi u borbi sa Red Bullom i kojeg Hamilton obilazi kao za krug.
Pogotovo Sainz koji nemože pomoći kolegi u borbi sa Red Bullom i kojeg Hamilton obilazi kao za krug.