VN Španjolske 20.-22. svibnja 2022.
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Koji je da ne kazem panj ovaj Hamilton, htio da se parkira u garažu, sad P4 

Zadnja izmjena: Slavenowsky, dana/u 22.05.2022., 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ma je sad, takav izgleda kad nema Leclerca za volanom.Kico je napisao/la: 22.05.2022., 16:32 Slab je Ferrari! Sve gore i gore,ne moze nitko vise rec da imaju najbolji motor i bolid!
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Katastrofa Sainza i Ferrarija danas. Da ovakav Red Bull sa problemima i Maxom koji je izletio + Hamilton koji je bio nigdje nakon prvog kruga (vrhunska utrka za Lewisa, mora se kazati) na kraju prođe i Sainza.
Šokantno. Sainz mora ići.
Šokantno. Sainz mora ići.
Zadnja izmjena: Ferrari, dana/u 22.05.2022., 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Nisu ga nikad ni imali...Barem ne u zadnjih 10 sezona....Kico je napisao/la: 22.05.2022., 16:32 Slab je Ferrari! Sve gore i gore,ne moze nitko vise rec da imaju najbolji motor i bolid!
Fino Alla Fine
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Imaju...dok radiKico je napisao/la: 22.05.2022., 16:32 Slab je Ferrari! Sve gore i gore,ne moze nitko vise rec da imaju najbolji motor i bolid!

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
E moj Sainz, samo 3 kruga stariji soft od Hamiltonovog.
Ajd, možda je stradala podnica malo na onom izlijetanju, ali opet.....
A bio je garant pola minute ispred Hamiltona nakon Hamdinog prvog boxa i svog prvog boxa.
A bio je garant pola minute ispred Hamiltona nakon Hamdinog prvog boxa i svog prvog boxa.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- monkeyseat
- Formula 2
- Navija za: Diversity
Možda je snaga malo smanjena nakon Čarlijevog odustajanja.Frantic je napisao/la: 22.05.2022., 16:34 E moj Sainz, samo 3 kruga stariji soft od Hamiltonovog.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Sainz otkaz.
Ferrari... Neznam, Mercedes koji je bio daleko iza ga zaobilazi ko za krug...
Ferrari... Neznam, Mercedes koji je bio daleko iza ga zaobilazi ko za krug...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Moždamonkeyseat je napisao/la: 22.05.2022., 16:36Možda je snaga malo smanjena nakon Čarlijevog odustajanja.Frantic je napisao/la: 22.05.2022., 16:34 E moj Sainz, samo 3 kruga stariji soft od Hamiltonovog.
Kao što rekoh, malo i podnica, ali bez obzira.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Ham je bas usrao utrku sa onim trazenjem da parkira.
Moram se posuti pepelom i povuci jucer izreceno, tj ublaziti.
Danas je merc izgledao sasvim dobro u biti. Upgrade je ocito odradio super posao.
Nekako ki se nakon kvala i leclercovog nevremena cinilo da se nije tu skoro nista dobilo ali danas su me razuvjerili.
Problem je sto je rbr brutalno jak. Imaju vrlo jak pace. I dalje je to 25-30 sekundi zaostatka al ajde, barem malo sunca i za nas.
Moram se posuti pepelom i povuci jucer izreceno, tj ublaziti.
Danas je merc izgledao sasvim dobro u biti. Upgrade je ocito odradio super posao.
Nekako ki se nakon kvala i leclercovog nevremena cinilo da se nije tu skoro nista dobilo ali danas su me razuvjerili.
Problem je sto je rbr brutalno jak. Imaju vrlo jak pace. I dalje je to 25-30 sekundi zaostatka al ajde, barem malo sunca i za nas.
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 2 mj
Nadam se da je to i smanjenje snage nakon odustajanja Lec-a
- blown diffuser
- Formula 1
- Navija za: Love Parade
Malo sreće za Sainza.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Ne treba pretjerivati. U tom trenutku je bio razočaran. Znao je da prvi put ima bolid ove sezone za trkanje. Ovo je fenomenalna vožnja.Slavenowsky je napisao/la: 22.05.2022., 16:34 Koji je da ne kazem panj ovaj Hamilton, htio da se parkira u garažu, sad P4![]()
No!
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Nije mu prvi put...vlado je napisao/la: 22.05.2022., 16:39Ne treba pretjerivati. U tom trenutku je bio razočaran. Znao je da prvi put ima bolid ove sezone za trkanje. Ovo je fenomenalna vožnja.Slavenowsky je napisao/la: 22.05.2022., 16:34 Koji je da ne kazem panj ovaj Hamilton, htio da se parkira u garažu, sad P4![]()
Uostalom, imas bolid za borbu i ti bi parkiro.... Bas vristi da pretjerujemo...
Fino Alla Fine