Nogometni chat
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
Fino si Arsenal pred kraj izbija LP...
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Niko ne komentariše finale Europa league i pobjedu Eintrachta.
Znam da nisu u pitanju Real i Liverpool....
Ramsey ušao u 117. i jedini fulao penal.
Znam da nisu u pitanju Real i Liverpool....

Ramsey ušao u 117. i jedini fulao penal.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Ostade Real bez Mbappea i Haalanda

Btw ovi u PSG-u nisu normalni šta mu sve nude. Ovakvu moč nad klubom nisu nikada imali niti Messi niti Ronaldo..
- Frantic
- Formula 1
I opet neće ni Mbappe ni Haaland naredne sezone osvojiti LP.
Ja bi iz samilosti nariktao (može to UEFA, nije problem) jedno finale City-PSG, neka se pokolju i neka neko uzme titulu, napokon.
Samo, "žao bi mi bilo" onih koji bi izgubili to finale.....

Ja bi iz samilosti nariktao (može to UEFA, nije problem) jedno finale City-PSG, neka se pokolju i neka neko uzme titulu, napokon.

Samo, "žao bi mi bilo" onih koji bi izgubili to finale.....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
Nije Real ostao bez njih, već Real je ipak bio malo više realan u vezi ova dva igraca. Prije svega Haaland je kostao oko 250 miliona kada se sve sabere, a ovo sto je Mbappe dobio od PSG-a se granici sa ludilom.
Dakle, Real je htio da plati Mbappea 220 miliona, onda su odustali, ove godine je trebao doci kao "djabe" ali plata 30 miliona, plus 40-50 % od zarade mad dresovima I još sta sve... To bi bile cifre do 50 miliona godisnje! Tu je Real malo povukao rucnu..
To su ludosti bez granica. Real je ipak svijetsko ime, ne stavlja igraca ispred sebe, ko god da dodje, dodje zbog kluba, bez obzira što je skupo placen. Real kada te skupo plati, onda očekuju od tebe da nosis velicinu kluba. Rijetki su koji bas uspiju to, Ronaldo I Benzema su izuzetak.
Jednostavno mali nema muda da prihvati veći izazov ili je prokleti za novcem. Da je ljubav u pitanju vezano za PSG ne bi on odugovlacio sa ovim ugovorom, samo je Real iskoristio da dobije više u tako izvjestacenom klubu.... Sada I da hoce da ide nakon 2025, rijetko ko će dati preko 50 miliona eura godisnju platu, to mogu samo ovi arapi da plate, a takvi klubovi se znaju kakvi su.
Real treba da ganja Salaha ili neke nove klince, a ne ici u krajnost...
Dakle, Real je htio da plati Mbappea 220 miliona, onda su odustali, ove godine je trebao doci kao "djabe" ali plata 30 miliona, plus 40-50 % od zarade mad dresovima I još sta sve... To bi bile cifre do 50 miliona godisnje! Tu je Real malo povukao rucnu..
To su ludosti bez granica. Real je ipak svijetsko ime, ne stavlja igraca ispred sebe, ko god da dodje, dodje zbog kluba, bez obzira što je skupo placen. Real kada te skupo plati, onda očekuju od tebe da nosis velicinu kluba. Rijetki su koji bas uspiju to, Ronaldo I Benzema su izuzetak.
Jednostavno mali nema muda da prihvati veći izazov ili je prokleti za novcem. Da je ljubav u pitanju vezano za PSG ne bi on odugovlacio sa ovim ugovorom, samo je Real iskoristio da dobije više u tako izvjestacenom klubu.... Sada I da hoce da ide nakon 2025, rijetko ko će dati preko 50 miliona eura godisnju platu, to mogu samo ovi arapi da plate, a takvi klubovi se znaju kakvi su.
Real treba da ganja Salaha ili neke nove klince, a ne ici u krajnost...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Pa nije bas da nije problem.. Trudili su se godinama Kikicu i Messija spojit u finalu pa nije islo...Frantic je napisao/la: 22.05.2022., 00:47
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Pa ako neka od ekipa ne uspije, ko ih j..eCrashOverride je napisao/la: 22.05.2022., 07:57Pa nije bas da nije problem.. Trudili su se godinama Kikicu i Messija spojit u finalu pa nije islo...Frantic je napisao/la: 22.05.2022., 00:47

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Iskreno sam mislio da je Kylian gotovo sigurno Realov igrač, ali nakon ovog obrata nadam se da nikad i nece obuci bijeli dres. Mislim da je prokockao sve sanse za dolazak u Real. Govorio je da mu je san igrati za Real ali je ocigledno kao mali "navijao" za PSG. Jbga para vrti jako duboko. Real je Real. Prezivjeli su odlazak CR7 a zasto ne bi i dolazak jednog tamo Kyliana.La Liga i Super Kup su uzeli, jos se nadam da ce dodati i LP, a kazu Real nikad "gori". Mislim da ce Perez izvuci nekog keca iz rukava, stara je to lija. Siguran sam da ce doci bar 2-3 fina pojačanja. Po meni su najtanji u zadnjoj liniji, tu je Rudriger vec dogovoren i mislim da bi desni bek trebao biti prioritet.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Lux14
- Formula 4
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Alonso
Ma da, napad uopće nije prioritet Realu sada. Uz pojačanju u zadnjoj liniji, i Kroosu i Modriću vrijeme ide i tu se trebaju koncentrirati.
PSG je prošle sezone izvijestio stotine milijune eura gubitaka, i onda s takvim ugovorom potpišu igrača...
Budget cap u europskom nogometu je "long overdue."
PSG je prošle sezone izvijestio stotine milijune eura gubitaka, i onda s takvim ugovorom potpišu igrača...
Budget cap u europskom nogometu je "long overdue."
You should never underestimate the predictability of stupidity
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Bit ce vatre.... I tu...I u Seriji...I u dnu Primere...
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Edit

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Prije šamar,dva sto se dovedu u tu situaciju...
Fino Alla Fine
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Stoji to djelomično, al ovakve utakmice su najteže, za izvući se ovako je stvarno potrebno mentalne snage.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Plaćaš igrače milijune i onda ti prime tri gola u 5 minuta.
Zadnja izmjena: Mr.Spaceguy Verified, dana/u 22.05.2022., 19:08, ukupno mijenjano 2 puta.