Red Bull Racing

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
gosuasus je napisao/la: 13.04.2022., 16:13 Helmut bez dlake na jeziku pomeo arogantnog Verstappena i pokazao mu tko je gazda :lolz:

https://www.planetf1.com/news/helmut-ma ... -too-much/

“We thought that with the World Championship title there would be some calmness from him, but he probably needs another title so that he doesn’t go into qualifying with so much pressure.”

Upravo suprotono od "pomeo".
No!

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Odlican rezultat! Rb18 je na testiranjima bio 20 kila tezi od minimalne tezine, sad smo malo ispod 10,sljedeca dijeta Barcelona, samo naprijed Bikovi! Pomalo rijesavati pouzdanost i vodit cemo do ljetne pauze!!!
Engine mode 11!
Position 5!

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Boga mi, već su se vratili u konstruktorsku borbu. Još koja greška Ferrarija/Leclerca kojih će sigurno biti, i vraćaju se i u borbu za vozačku titulu.

58 bodova ovaj vikend. Malo je falilo da Perez to jučer maksimizira. Da nije bilo SC-a... Trebala je u sprintu biti srvena, da se ne gubi ono malo krugova što imaju...

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Pastor je napisao/la: 24.04.2022., 18:50 Boga mi, već su se vratili u konstruktorsku borbu. Još koja greška Ferrarija/Leclerca kojih će sigurno biti, i vraćaju se i u borbu za vozačku titulu.

58 bodova ovaj vikend. Malo je falilo da Perez to jučer maksimizira. Da nije bilo SC-a... Trebala je u sprintu biti srvena, da se ne gubi ono malo krugova što imaju...
A hoće li Crash grijesiti... još čekamo njegove bravure! :lolz:
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 8 mj
nelinjo je napisao/la:
Pastor je napisao/la: 24.04.2022., 18:50 Boga mi, već su se vratili u konstruktorsku borbu. Još koja greška Ferrarija/Leclerca kojih će sigurno biti, i vraćaju se i u borbu za vozačku titulu.

A hoće li Crash grijesiti... još čekamo njegove bravure! slikaz:
Jedina greška koje se mogu setiti je zadnja krivina kvalifikacija u Jedi kad je išao ka PP. I tada je trku završio drugi. Baku - otišla guma, Silverstone - Hamilton ga izbacio i zamalo mu uništio sezonu, Monza - dva junca na malo prostora, Max veći junac. Ali eto jedina prava njegova greška je bila ta u kvalama.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Red Bull takes the texts from the Ferrari camp for information and continues to develop the RB18 steadily. At the same time, cutbacks, eg in terms of spare parts, with a view to budget cap.

Auto Verstappen will be 3-5 kg ​​lighter in Barcelona.
https://twitter.com/ErikvHaren/status/1524435202180853762

Kico
Formula 2
Formula 2
Mislim da sam negdje pročitao da je RB vec potrošio dvije trećine resursa za nadogradnje,do ljeta samo da pariramo Ferrari,dok HRC ne uvede bolje baterije i mgu!!!!
Engine mode 11!
Position 5!

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Kico je napisao/la: 11.05.2022., 22:57 Mislim da sam negdje pročitao da je RB vec potrošio dvije trećine resursa za nadogradnje,do ljeta samo da pariramo Ferrari,dok HRC ne uvede bolje baterije i mgu!!!!
Talijani su čak prenijeli informaciju da je Red Bull već potrošio 75% predviđenog budžeta. Ipak, to su samo pretpostavke, a i talijanski mediji (u ovom slučaju motosportIT) nisu uvijek baš najpouzdaniji kad su u pitanju nekakve glasine iz paddocka.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Ma to su gluposti, kakvih 75% još nismo ni u Barceloni, do sada su to sve manje nadogradnje i donose manje rezervnih komponenti, najveća nadogradnja dolazi nakon ljeta...

AlkY
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
Pricamo o Red Bullu , koji su sami vrh sta se tice nadogradnji , razvijanju bolida a paralelno s time i kotroliranju troskova.
Cisto sumnjam da ce dozvoliti da nakon 10 utrka skure sav budget za tu sezonu. To mi je nepojmljivo.
slikaslika slika

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Ma jasno... Ovako nešto je malo vjerojatno, nego, eto, samo sam podijelio ono na što sam naišao. Zaključak je da se mediji u ovakvim slučajevima uvijek razbacuju brojkama.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
Koliko ja znam, timovi imaju 140 miliona po godini tj sezoni, a tu je ukljuceno bukvalno sve od početka do kraja... ako ste vi skontali da samo razvoj tokom sezone kosta 140 milki onda ste se dobro zagrebali... :lolz:

140 milki obuhvataju cijelu sezonu, od izgradnje bolida, razvoja itd... tako da, onih 75% ne mora biti čudno i iznenadjujuce, može biti sasvim realno
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Zanemarimo 75% kao postotak, ali uz Mercedes upravo je RB donio "B" specifikaciju bolida na predsezonskim testiranjima. To isto ulazi u godisnji proracun

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Helmut odgovara

The fact that Red Bull has already used up 75 per cent of its development budget is “nonsense”, Marko clarifies and adds: “I don’t think we are in a significantly different position to Ferrari in this respect. Especially as I wonder what effect it has on them that Carlos Sainz has already crashed the car several times. That can’t be cheap. “

:rofl:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Kico
Formula 2
Formula 2

Samo jako!
Engine mode 11!
Position 5!

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Kaj je sad ovo sa "75%" na 18% budget capa :)
Pisao sam gore već da je 75% glupost, a potvrdio je i Helmut Marko.
The message was clear – Ferrari doesn’t understand how Red Bull has been able to improve its car in recent weeks without digging so deeply into its R&D budget that it won’t be able to keep up the pace as the season progresses. And the suggestion therefore was that the FIA should keep a close eye on what Red Bull is doing.
🙄

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Ak su sa 18% budget cap-a napravili takav znacajni skok, sto ce tek napraviti sa ostalih 82%.
Taj bolid ce biti laksi do kraja sezone po mojoj ovako procjeni 50tak kg. Strasno, nova dominacija slijedi.

Kico
Formula 2
Formula 2
Mislim da Red Bull malo vara jer imaju firmu koja nije direktno vezana za Red Bull tim,a opet kad pogledaš Red Bull zapravo nije donio nista značajno,osim drugačiji sidepodova i zadnjeg ovjesa,i to sto su olakšali bolid,mislim da ove sitnice od karbona naljepi tu i tamo nisu toliko skupe,nisu amateri pa da ne znaju koliko sta kosta,love Mercedes zadnjih 7 godina i tu im je najveća prednost,Ferrari i RB mislim da su tu negdje! Samo se za prvenstvo bojim da F1 75 je vec dosta gotov bolid! Mislim da Ferrari ne zna sto jos unaprijediti,a Wazari se javio i Kaze da je Perezov bolid jos 10kg iznad minimalne težine,jer sve nadogradnje Max dobije prvi,nadam se da Ferrari moze uzvratiti udarac i dobit iduće dvije,inače Ce Max i RB izdominirat!
Engine mode 11!
Position 5!

Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡