Bio je neki bug maloprije.
Bio sam prijavljen kao korisnik @Miha
Sada je sve OK.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la: 13.05.2022., 18:10
Bio je neki bug maloprije.
Bio sam prijavljen kao korisnik @Miha
…
Pozdrav @Miha i dobrodošao na sajt.
Da se možda predstavim tamo u pdf-u "predstavljanje članova"?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
@avetma
Bilo bi korisno za tvoje čitatelje s drugih kontinenata (ja na primjer ovih tjedana ) da raspored vikenda za prikaz vremena koristi vremensku zonu računala na kojem se stranica gleda.
Ni u ludilu ne prizeljkuem smrt bilo koga. Niti me taj nivo drzi da pratim ovaj sport oko 30 godina.
Sa pitanjem sam konstatovao stanje u kojem smo trenutno. Jer vozaci nisu bili ti koji su odlucili. Sto vise, da se njih pitalo pocetak bi bio u 15:00.
Ja barem par puta godisnje gledam kisne krugove velikana koji su vozeni dok ni rodjen nisam bio, sport cija srz je bazirana na pomjeranju granica bez obzira na svoju sigurnostu, junaci, ljudi koji su nas inspirisali. I dalje ce oni nastviti da inspirisu iako nisu sa nama.
Da odgovorim na svoje pitanje. F1 koju ja osjecam je umrla. Ne postoji vise. Sada je ona (vec) u rukama nove generacije i neka ista nadje svoje idole koji evouliraju sa sadasnjem vremenom.
Vozac je trkac. Filozofija zivota. Kada je isti spreman ziv izgoriti, sta mu tko moze? Neki sef koji lijeci komplekse?
Ne zaboravimo da su mnogi sinovi ostavili karijere sto su im roditelji servirali da bi vozili 300kmh kroz sume i buretom goriva ispod sebe. Tko smo mi da odlucujemo koliko netko treba uzeti rizika.
Ja ne ocekujem samo vrhunac tehnologije vec bunt, koji je temelj motosporta po meni. Ja mislim da je f1 umrla 94. To je bio kraj. Ili ti novi pocetak. Kako god.
Sto se mene tice, unutra moje generacije formula 1 je mrtva. Koju ja mislim da poznajem. Moram to nekako prihvatiti.
Ono sto ne prihvatam je da me netko povrsno karektizira kao nekoga zeljnog krv i u ime zabave. Tj. nas.