5 utrka je završeno, imamo fantastičan dvoboj dva vrhunska vozača koja će se ove godine boriti za naslov.
Max i Charles pretekli su se 10 puta ove sezone i još nema kontakta između vozača
Kakva bitka
Puno je jos utrka i svašta se može dogoditi, ovo je samo zaključak nakon prvih par. Nek se dogode dvije utrke s Maxovim kiksom i okreće se priča.nelinjo je napisao/la: 11.05.2022., 20:53 Znaci, Max već prvak! Ne znam što otvoriste temu?Gasi sve, motaj kablove, predjimo na novu sezonu...
![]()
A rijetko netko rješava duele s manjom brzinomFrantic je napisao/la: 11.05.2022., 21:12 Ne slažem se ni s @Vetmom
"Choke" je pretežak (i pogrešan, po meni) izraz, al` ajd.
Max prelako rješava duele isključivo na pravcu uz pomoć DRSa, zavjetrine i generalno veće (i bez DRSa i zavjetrine) brzine na pravcu.
Ja sam više pesimista u Ferrari, nego li u Leclerca! Dečko vadi sve tom bolidu! Što se tiče borbe na stazi između njih dvojice, i mene je iznenadilo ovo mekano trkanje, ali šta mi tu možemo.... oni su izabrali da se tako trkaju... možda će to u nekom momentu preći u rat, jer znamo kakvi su obojica... ali dok traje, neka traje, meni ne smeta obostrani respect. Charli je pobjedio kad je bio najbrži, takodje i Max... po meni ravnopravna borba njih dvojice, s tim što se mora podvuci da je Max ipak imao brži bolid zadnja dva vikenda... I to je činjenica! Vidjecemo od Barse šta će biti...avetma je napisao/la: 11.05.2022., 21:30Puno je jos utrka i svašta se može dogoditi, ovo je samo zaključak nakon prvih par. Nek se dogode dvije utrke s Maxovim kiksom i okreće se priča.nelinjo je napisao/la: 11.05.2022., 20:53 Znaci, Max već prvak! Ne znam što otvoriste temu?Gasi sve, motaj kablove, predjimo na novu sezonu...
![]()
Pa to je to.avetma je napisao/la: 11.05.2022., 21:31A rijetko netko rješava duele s manjom brzinomFrantic je napisao/la: 11.05.2022., 21:12 Ne slažem se ni s @Vetmom
Max prelako rješava duele isključivo na pravcu uz pomoć DRSa, zavjetrine i generalno veće (i bez DRSa i zavjetrine) brzine na pravcu.Palmer ima jako dobru analizu na YT, preporučam ako niste pogledali dosad.
A da je Red Bull bolji u zavojima...Frantic je napisao/la: 11.05.2022., 23:11Pa to je to.avetma je napisao/la: 11.05.2022., 21:31A rijetko netko rješava duele s manjom brzinomFrantic je napisao/la: 11.05.2022., 21:12 Ne slažem se ni s @Vetmom
Max prelako rješava duele isključivo na pravcu uz pomoć DRSa, zavjetrine i generalno veće (i bez DRSa i zavjetrine) brzine na pravcu.Palmer ima jako dobru analizu na YT, preporučam ako niste pogledali dosad.
![]()
Da je Ferrari bolji na pravcu nego što jeste, Charles bi imao možda svih 5 pobjeda....
Ali onda ne bi bilo zanimljivo.