Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Čarli 16 odličan u 2. i 3. sektoru, Čarli 55. bio bolji u prvom.
Za divno čudo, kvale prošle bez
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
zelot je napisao/la: 07.05.2022., 22:27
Bas mami govorim kako se mick mora malo trznut i evo ga.
Mercedesov upgrade odlican, sekunda zaostatka
Jako lose. Nadao sam se da ce ova poboljsnaja barem malo pomoci ali cini se da nista od toga.
već sam juče pisao da je Mercedes navio motor na višim stupnjem podešenja i zato su u petak bili tako brzi.
No ...ferari će sutra biti vrlo laka meta na pravcima. Neznam zašto forsiraju bolid sa velikim DF na stazama gde se juri iznad 340
danas ih spasao fenomenalan motor(Botas je dokaz za to)
Jako lose. Nadao sam se da ce ova poboljsnaja barem malo pomoci ali cini se da nista od toga.
već sam juče pisao da je Mercedes navio motor na višim stupnjem podešenja i zato su u petak bili tako brzi.
No ...ferari će sutra biti vrlo laka meta na pravcima. Neznam zašto forsiraju bolid sa velikim DF na stazama gde se juri iznad 340
Ferrari ce sjutra da odgalopira samo tako... neće ovi ni imati priliku za DRS i 340... repriza Australije...
Šala mala... ali recimo da je Verstapen danas u simulaciji od 5 krugova bio sporiji više od sekunde od Leclercovog prosjeka u petak... vjerovatno je bila malo sporija staza, ali opet mi se čini da je Ferrari na nivou iz Australije. E sad, dje je RB... čini se da je 3-4 desetinke iza, ali vidjecemo sjutra sve!
Ferrari poboljsanja donosi u Barselonu i to je to! Od 20og do 22og maja će nam biti jasnije u kojem pravcu Ferrari ide u drugi dio sezone... vidjecemo hoće li za.rati bolid ili će ga unaprijediti!
...
Očito je da igraju na trajnost guma. Do sad se pokazalo da kad voze s više DF da gume čuvaju klasu bolje. I to funkcionira dok su 1. i dok uspiju napraviti prednost u prva 2-3 kruga i dalje dozirati. Problem nastaje kad dođe SC i kad se u pola stinta Max naljepi na mjenjač, više nemaš tolko života u gumama, a on još ima DRS, i dok god ne pogriješi i ostane bez DRS-a ne možeš mu se odlijepiti. To slično se dogodilo u SA, da nije bio SC, Lecrec bi imao taman "zraka" da ga Max ne uspije stići i dovoljno se približiti do kraja utrke.
Vjerojatno će morati malo promijeniti filozofiju na nekim stazama, ali zasad im je to dobitno. Upravo to je radio RB kad je osvajao naslove, nikad najbrži na pravcu, ali ako uhvati pole, odjuri naprijed i više je neuhvatljiv.
Negdje sam pročitao da je prije koji sat bio pljusak u Miamiju. Vjerojatno je ispralo ono malo položene gume pa bi moglo bit zanimljivo (čitaj: safeti i red flagovi )
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ