VN Miamija 6.-8. svibnja 2022.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bravo Ferrari, bravo momci! :klanjam:
Leclerc opet neprikosnoven kad je kvalifikacioni krug u pitanju :thumbs:

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Uuu dobar Ferrari.
Čestitke i Bottasu.
Bullovi odmah iza Ferkana, uuu bit ce napeto.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Kakav povratak Ferrarija.
Grandi ragazzi! :party:
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Alfa Bravo Čarli Delta.
1-2 odlično.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Lux14
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 7 mj
Navija za: Alonso
Koja ružna staza...
You should never underestimate the predictability of stupidity

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Ronjenje suza prije dva tjedna :lolz:

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Ferrari je moćan ove sezone! Sutra će biti krša na stazi.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Frantic
Formula 1
Formula 1
Čarli 16 odličan u 2. i 3. sektoru, Čarli 55. bio bolji u prvom.
Za divno čudo, kvale prošle bez :crvenazastava:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Odlicno od crvenih
Sainz se fino poslozio nakon losih vikenda. Nadam se da ce sutra zavrsit minimalno na postolju. Treba mu to jako.

Max greska, mislim da je imao sanse neke.

Merc tapka i dalje u mjestu.

Bott opet dobar.

Sutra ocekujem sc.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Đe sad Rosberg da kaže Russelu da ga je Lewis izdominirao :zubo:
slikaslika

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
zelot je napisao/la: 07.05.2022., 22:27 Bas mami govorim kako se mick mora malo trznut i evo ga.

Mercedesov upgrade odlican, sekunda zaostatka slika

Jako lose. Nadao sam se da ce ova poboljsnaja barem malo pomoci ali cini se da nista od toga.
već sam juče pisao da je Mercedes navio motor na višim stupnjem podešenja i zato su u petak bili tako brzi.

No ...ferari će sutra biti vrlo laka meta na pravcima. Neznam zašto forsiraju bolid sa velikim DF na stazama gde se juri iznad 340
danas ih spasao fenomenalan motor(Botas je dokaz za to)

slika

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
LH44 je napisao/la: 07.05.2022., 23:45 Đe sad Rosberg da kaže Russelu da ga je Lewis izdominirao :zubo:
Ovo je najgluplji komentar ove sezone!!
Čemu to? Zbog frustracija?

Kao prozivanje svih, (ne od tebe nego interneta), kako se Merc i Ham vratio i sada su svi najebali!! I to sve na temelju treninga?

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
gjoko-mkd je napisao/la: 08.05.2022., 00:23
zelot je napisao/la: 07.05.2022., 22:27 Bas mami govorim kako se mick mora malo trznut i evo ga.

Jako lose. Nadao sam se da ce ova poboljsnaja barem malo pomoci ali cini se da nista od toga.
već sam juče pisao da je Mercedes navio motor na višim stupnjem podešenja i zato su u petak bili tako brzi.

No ...ferari će sutra biti vrlo laka meta na pravcima. Neznam zašto forsiraju bolid sa velikim DF na stazama gde se juri iznad 340

slika
Ferrari ce sjutra da odgalopira samo tako... neće ovi ni imati priliku za DRS i 340... :lolz: repriza Australije...

Šala mala... ali recimo da je Verstapen danas u simulaciji od 5 krugova bio sporiji više od sekunde od Leclercovog prosjeka u petak... vjerovatno je bila malo sporija staza, ali opet mi se čini da je Ferrari na nivou iz Australije. E sad, dje je RB... čini se da je 3-4 desetinke iza, ali vidjecemo sjutra sve!
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
,,novo, zadnje krilo kod Ferarija je bilo ono iz Saudiske Arabije ali bez gurney flap-a...t.j ona sićušna lestvica na vrhu zadnjeg krila

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
Ferrari poboljsanja donosi u Barselonu i to je to! Od 20og do 22og maja će nam biti jasnije u kojem pravcu Ferrari ide u drugi dio sezone... vidjecemo hoće li za.rati bolid ili će ga unaprijediti!
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

renato2107
GP3
GP3
S nama već: 9 god 2 mj
gjoko-mkd je napisao/la: 08.05.2022., 00:23

...
Očito je da igraju na trajnost guma. Do sad se pokazalo da kad voze s više DF da gume čuvaju klasu bolje. I to funkcionira dok su 1. i dok uspiju napraviti prednost u prva 2-3 kruga i dalje dozirati. Problem nastaje kad dođe SC i kad se u pola stinta Max naljepi na mjenjač, više nemaš tolko života u gumama, a on još ima DRS, i dok god ne pogriješi i ostane bez DRS-a ne možeš mu se odlijepiti. To slično se dogodilo u SA, da nije bio SC, Lecrec bi imao taman "zraka" da ga Max ne uspije stići i dovoljno se približiti do kraja utrke.

Vjerojatno će morati malo promijeniti filozofiju na nekim stazama, ali zasad im je to dobitno. Upravo to je radio RB kad je osvajao naslove, nikad najbrži na pravcu, ali ako uhvati pole, odjuri naprijed i više je neuhvatljiv.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
slika

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
Negdje sam pročitao da je prije koji sat bio pljusak u Miamiju. Vjerojatno je ispralo ono malo položene gume pa bi moglo bit zanimljivo (čitaj: safeti i red flagovi :kokice: )
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
pero iz bukurešta je napisao/la: 08.05.2022., 00:51
LH44 je napisao/la: 07.05.2022., 23:45 Đe sad Rosberg da kaže Russelu da ga je Lewis izdominirao :zubo:
Ovo je najgluplji komentar ove sezone!!
Čemu to? Zbog frustracija?

Kao prozivanje svih, (ne od tebe nego interneta), kako se Merc i Ham vratio i sada su svi najebali!! I to sve na temelju treninga?
Tako je, Rosbergov komentar upucen Russellu kako je u Imoli izdominirao Lewisa je najgluplji komentar sezone, ja samo spram toga trollujem :chill:
slikaslika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Koji vam je prijenos na F1TV bolji? Njihov default ili international gdje se prebace na SKY?
"What a little star." May 26, 2012.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡