Mercedes
- 1883
- Karting
- S nama već: 9 god 5 mj
Vidjet cemo hoce li biti ikakvog napretka s bolidom.
Sto se tice sezone za nih je gotovo, a ako budu napredovali otkidat ce bodove drugima sto je neminovno.
Ja se i dalje nadam da ce do polovice sezone bolid biti poslozen i da ce imati jasnu ideju sto treba napraviti s bolidom za iducu godinu. Ako ne rije probleme na ovom bolidu i W14 ce biti prdac u cabar.
Sto se tice sezone za nih je gotovo, a ako budu napredovali otkidat ce bodove drugima sto je neminovno.
Ja se i dalje nadam da ce do polovice sezone bolid biti poslozen i da ce imati jasnu ideju sto treba napraviti s bolidom za iducu godinu. Ako ne rije probleme na ovom bolidu i W14 ce biti prdac u cabar.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
@1883, ja se još ne predajem. Ne cvatu ruže ni kod konkurencije. Naravno da ne izgleda bajno, ali ja imam osjećaj da oni mogu nadoknaditi bar sekundu, jednom kad riješe poskakivanje.
Pitanje je naravno mogu li oni ikako riješiti poskakivanje sa ovim konceptom.
Nadam se da će im ova "tona" senzora nakačenih na podnici pomoći da donesu rješenje u Barceloni.
Pitanje je naravno mogu li oni ikako riješiti poskakivanje sa ovim konceptom.
Nadam se da će im ova "tona" senzora nakačenih na podnici pomoći da donesu rješenje u Barceloni.
- 1883
- Karting
Veliki je to zaostatak. Ja sam prestao vjerovati u jednu sekundu brzi bolid kroz njihove simulacije. Mozda pola sekendu, ali ne vise.
Sve dok ne rijese hopsanje nece moci razvijati bolid u dobrom smjeru.
Vidjet cemo sada Miami i Barcelonu kasnije.
Nisam jos digao ruke od bolida, ali od sezone jesam.
Sve dok ne rijese hopsanje nece moci razvijati bolid u dobrom smjeru.
Vidjet cemo sada Miami i Barcelonu kasnije.
Nisam jos digao ruke od bolida, ali od sezone jesam.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Kolko drame a hladno im cetvrti vozac u poretku....I hladno treci konsktruktori..
Da je Lewis bolji, izgledalo bi bolje....
Fino Alla Fine
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
CrashOverride je napisao/la: 06.05.2022., 17:32 Kolko drame a hladno im cetvrti vozac u poretku....I hladno treci konsktruktori..
'George Russell finishes fourth in that car... so it's not all horrific, right?': Max Verstappen rubs the salt into rival Lewis Hamilton's wounds as he says his Mercedes is NOT as bad as he claims - despite his struggles

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
@Sarma
Hahaha...
Maxonja malo gusta...
Slabo sam uz F1 ovih tjedana, nisam pratio toliko sta se dogadja...
Hahaha...
Maxonja malo gusta...
Slabo sam uz F1 ovih tjedana, nisam pratio toliko sta se dogadja...
Fino Alla Fine
-
Har Kl
- Formula 1
@nelinjo, ne kažem da nisi u pravu, ali da li se sjećaš u zadnjih 50 godina da je neko natukao 8 zaredom
Rekordi su da se ruše ... Samo kažem da nema potrebe odustajati dok god postoje makar male šanse. Ono ni u džep, ni iz džepa ...
@Crash, zadovoljavanje trećim ili četvrtim mjestom ćemo ostaviti nekim drugim navijačima koji godinama nose crni kaiš u zubima
.
Razloge za takvo visok plasman, treba prvenstveno tražiti u konkurenciji, a ne u tim glupostima što je napisao Max
Lewis vozi dobro. Čak i da je bio ne znam ti koliko bolji, ne bi to ništa značajno promijenilo u poretku.
Rekordi su da se ruše ... Samo kažem da nema potrebe odustajati dok god postoje makar male šanse. Ono ni u džep, ni iz džepa ...
@Crash, zadovoljavanje trećim ili četvrtim mjestom ćemo ostaviti nekim drugim navijačima koji godinama nose crni kaiš u zubima
Razloge za takvo visok plasman, treba prvenstveno tražiti u konkurenciji, a ne u tim glupostima što je napisao Max
Lewis vozi dobro. Čak i da je bio ne znam ti koliko bolji, ne bi to ništa značajno promijenilo u poretku.
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
Treba se nadati... ali oni su trenutno cak I gori nego Ferrari prošle sezone... sto je nenadoknadivo!
u stvari, oni ne trebaju da stizu sekundu, nego I mnogo više od toga, jer će i drugi s vrha poretka napredovati! 
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- 1883
- Karting
U tome lezi drugi priblem nakon poskakivanja. Trebali bi tek od tog trenutka kada shvate da su rijesili taj problem krenuti u daljnji razvoj bolida, sto je kasnjenje od dva mjeseca, a mozda i vise.
Ne kazem da je nemoguce, ali nije niti realno.
Ne kazem da je nemoguce, ali nije niti realno.
-
AMG
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
Suditi po treningu, dobar su napredak pokazali, sada imaju i epitet momčadi koja je prvi put u zadnjih XX godina nadoknadila zaostatak od 0.8s u istoj sezoni... 
Ako se forma prenese na kvalifikacije i utrku, jer znamo da su prijasnjih godina drugi također harali treningom ali na zalost (ili na neciju srecu) nisu to uspjeli kasirati nedjeljom, ocekujem najmanje borbu s Ferrarijem za drugo mjesto
Ako se forma prenese na kvalifikacije i utrku, jer znamo da su prijasnjih godina drugi također harali treningom ali na zalost (ili na neciju srecu) nisu to uspjeli kasirati nedjeljom, ocekujem najmanje borbu s Ferrarijem za drugo mjesto

-
Har Kl
- Formula 1
Nisam siguran da smo baš toliko napredovali, ali trebali bi biti unutar 0.5sec.
Svakako raduje da su konačno stvari krenule u pravom pravcu.
U Barceloni bi trebale doći velike nadogradnje i tamo će se najbolje vidjeti kako stojimo
Svakako raduje da su konačno stvari krenule u pravom pravcu.
U Barceloni bi trebale doći velike nadogradnje i tamo će se najbolje vidjeti kako stojimo