Mercedes

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
NIje gotov, ali ove sezone imamo potvrdu o onome što smo znali raspravljati prije. Hamilton kada nema bolid za pobjede potone, nema ga. Vjerojatno psihološka stvar.
Hamilton će sigurno stati na noge prije ili kasnije, a zna i sam kakav je Mercedes i da oni već seljedeće godine mogu vrlo lako osvojiti naslov još jednom dominacijom. Ne vjerujem da će se umiroviti nakon ove sezone. Preveliki je to ego da bi otišao kao "gubitnik"
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
A s druge strane ga i razumijem. Godinama je imao bolid u vrhu , borio se za naslove , osvajao naslove. I zanima ga samo jos 1 naslov. Tako da je u njegovoj glavi totalno svejedno borio se za 6tu poziciju ili 16tu i logicno da je psihicki pao.

Da me se ne shvati krivo. I Alonsa i sve ostale vozace zanima samo naslov , ali nitko od njih nije bio u bolidu koji je godinama bio najjaci bolid , u bolidu kojim je osvajao naslove. I onda naglo se bori da se provuce u Q2. Psihicki je pao , a dali ce se vratiti ovisi samo o njemu.
slikaslika slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ništa novo za one koji su pratili F1 prije 2014...dosta njih na internetu očito nije.

Realno sramotna utrka za Lewisa i nema opravdanja da nije mogao apsolutno ništa napraviti i da je završio P14 nakon što su Sainz, Ricci i Alonso odustali. On doslovno ostao na istoj poziciji cijelu utrku i nije mogao proći Strolla za P10 u mokrim uvjetima kada su svi nešto radili.

Užas. Ne znam što je gore, njegova izvedba zadnja dva vikenda ili onaj TR Wolffa nakon utrke.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Ma uživancija za gledati.

Ne sjećam se baš velikana koji su, nakon dominacije ili titule pali toliko da najradije nebi ni vozili.
Svi su više manje u jednom trenutku imali, nakon top bolida, "kantu".
Vidjeti ćemo kako ce se razviti sezona ali više manje je jasno tko kako vozi.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Sto se tice Mercedesovog bolida. Ovako laicki rekao bih da je da su otisli krivim smjerom i vjerojatno bolid je rodjen pod nesretnom zvjezdom. Iako se radi o velikoj momcadi koja ima R&D u malom prstu tesko ce oni preokrenuti ovu sezonu. Neozbiljno je pricati o borbi za naslov. Vjerojatno ce nekim upgradeovima krenuti naprijed, ali za nesto veliko morat ce pricekati sljedecu sezonu. Osobno drago mi je gdje se nalaze i zelim im dugi niz godina 0.5 sec u brzom krugu iza bilo koje momcadi na gridu koja se nalazi na P1 (ne mora biti Ferrari). :thumbs:

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 25.04.2022., 18:16 Ništa novo za one koji su pratili F1 prije 2014...dosta njih na internetu očito nije.

Realno sramotna utrka za Lewisa i nema opravdanja da nije mogao apsolutno ništa napraviti i da je završio P14 nakon što su Sainz, Ricci i Alonso odustali. On doslovno ostao na istoj poziciji cijelu utrku i nije mogao proći Strolla za P10 u mokrim uvjetima kada su svi nešto radili.

Užas. Ne znam što je gore, njegova izvedba zadnja dva vikenda ili onaj TR Wolffa nakon utrke.
Toto je toliko posro Russella sa onim radiom da mu treba zaljepit šamarčinu!
A itko tko opravdava Hamiltonovu vožnju neka se mani Formule 1 i makne ružičastre naočale

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
Nadam se da ne pratite twitter, jer ja tamo pratim mnoge kanale vezane za F1, uz momčadi i englezi nisu normalan narod! Mi balkanci smo, balkanci, ali oni otočani; toliko puni sebe i pišu sranja da je to strašno! I upravo ovo --- svi su postali F1 stručnjaci jer gledaju F1 zadnjih 3, 4 godine i znaju bolje od svih

A iskreno, drago mi je da se Mercedes muči! Imali su svojih "pet minuta", malo duže ali OK i ajmo sada - radi jako i muči se kao tvoji konkurenti do sada!
A po pitanju toga su još smiješniji onih 95% fanova Hamiltona i Mercedesa koji su se ismijavali svima po portalima i forumima krenuvši od ovog do stranih i sada su "glas razuma" i kažu da nije način tako navijat tj smijati se "tuđoj nesreći"!

A monade i očekivanja da će se Mercedes vratit u Barcelni i borit za naslov neću niti komentirat.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Što je rekao Russellu?
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Za barcu ostaje samo nada i jedino sto ih moze vratiti u vrh je da se rijese poskakivanja.

Ako bi to kojim slucajem uspjelo, bilo bi to veliko posto ostale momcadi i dalje poskakuju. Mozda neki ludi upgrade i da budu prva momcad koja je to rijesila. Jedino to ih moze izvuci a naravno da su sanse za to rijesiti jako male, gotovo nikakve.

Sve ostalo, sto god da donesu, ako i dalje budu ovoliko poskakivali, bye bye sezona.

Cini se da imaju jak df, u kombinaciji sa onako uskim bolidom, i dalje vjerujem da bi bili jako brzi ali kada moraju raditi ogromne kompromise koji opet ne otklanjaju glavni problem, nema se tu sta traziti.

Pricekat cu jos koju utrku orije nego otpisem njihovu sezonu iako se cini da je to vec i sada aj bok.

Eventualno mclaren daje malu nadu. Oni su se sa zacelja skoro vratili u top 3 momcadi prakticki preko noci.

Michael Schumacher
Karting
Karting
S nama već: 8 god 4 mj
zelot je napisao/la: 26.04.2022., 10:19 Za barcu ostaje samo nada i jedino sto ih moze vratiti u vrh je da se rijese poskakivanja.

Ako bi to kojim slucajem uspjelo, bilo bi to veliko posto ostale momcadi i dalje poskakuju. Mozda neki ludi upgrade i da budu prva momcad koja je to rijesila. Jedino to ih moze izvuci a naravno da su sanse za to rijesiti jako male, gotovo nikakve.

Sve ostalo, sto god da donesu, ako i dalje budu ovoliko poskakivali, bye bye sezona.

Cini se da imaju jak df, u kombinaciji sa onako uskim bolidom, i dalje vjerujem da bi bili jako brzi ali kada moraju raditi ogromne kompromise koji opet ne otklanjaju glavni problem, nema se tu sta traziti.

Pricekat cu jos koju utrku orije nego otpisem njihovu sezonu iako se cini da je to vec i sada aj bok.

Eventualno mclaren daje malu nadu. Oni su se sa zacelja skoro vratili u top 3 momcadi prakticki preko noci.
Problem je i motor kojeg isto nisu baš najbolje sklepali u pogledu snage, pouzdan je ali mu fali malo konja.

I zadnji spojler im je užasno špekast na svim pozicijama dok je od RB npr takan ko karton, a navdno je taj isti zadnji trebao stići još u Australiju pa sam ga u Imoli oćekivao kao ziher je tu ali ništa od njega i dalje
slika

AMG
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Ne znam što i kako dolazi Mercedesu u budućnosti (i Hamiltonu (Larabastieru)) , ali jedno sam siguran, da se nisam radovao kad je Ferrari bio tamo neka 5,6 momčad, a nije mi ni bila "uživancija".

... i siguran sam da neću pisati kako je naslov kupljen, otet, ne legalan itd.!

Usput, komentari su vam odron prožet dvoličnošću, par losih utrka i odmah takvi stavovi... Ali nije da me iznenađuje 🤫
slika slika

zelot
Formula 1
Formula 1
Ma pusti komentasre. Ham skoro desetljece ide na zivce (oüpravdano) svima koji ne navijaju za njega a takvih je preko 90% od ukupnog broja f1 fanova i tih zadnjih skoro deset godina nisu mogli bas puno pljuvati kad je ovaj pobjedjivao skoro svaku utrku.

sad je to prestalo i naravno da je ekipa jedva docekala da raspali.

da se razumijemo, nikome ne predbacujem nesto. to je normalno i nista cudno da je tako.

Ljudi su ga morali trpjeti godinama a sad napokon (po njih) ne moraju plus imaju i argumente za komentare kakve zele posto ovaj jedva p5, ili q2 i q3 uhvati ili bodove.

jedna lasta ne cini proljece ali jedna kisa cini jesen a pahulja zimu.

zelot
Formula 1
Formula 1
Zakasnih uredit post iznad.

Sve gore napisano vrijedi i za mercedes. Posto je tema ipak mercedes a ne hamilton. Ugl, za oboje isto.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
slika

1883
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
Mozda, da. A mozda se i celavi mogu vuci za kosu...
Kako jednom jedan, u to vrijeme donekle normalan covjek rece: Sve će bit!

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
AMG je napisao/la: 26.04.2022., 12:17
Usput, komentari su vam odron prožet dvoličnošću, par losih utrka i odmah takvi stavovi... Ali nije da me iznenađuje 🤫
A šta se pisalo o Vettelu dok je Lewis žario i palio, šta se pisalo o Alonsu itd?

Sada ste vi Mercedes fanovi ODJEDNOM, realni, čudi te se kao drugi gledaju na Hamiltona itd
A dok je Seb radio greške i puco pod pritiskom da proba zaprijeti nedodirljivom Mercedesu cijeli internet krenuvši odavdje mu se ismijavo!!

Dajte malo realnosti u pm, a ne sada prozivat svih jer koza pati!

Michael Schumacher
Karting
Karting
S nama već: 8 god 4 mj
Stiglo novo krilo napokon:
slika
I prednje krilo je novo
slika
slika

AMG
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Prednje krilo identično kao sa one "prve" verzije 🤔
slika slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
AMG je napisao/la: 05.05.2022., 20:17 Prednje krilo identično kao sa one "prve" verzije 🤔
Slično, ne identično.

Dosta izmjena na zadnjem krilu. Nadam se da fokus nije bio da naprave najšarenije krilo ikad 😀

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡