Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
:pivo:
No!

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
avetma je napisao/la: 29.04.2022., 14:40 U pravu si, ali stavio sam 365 radi simetrije. Tooltip je upravo iz tog razloga bio bez datuma jer bi recimo prvi kvadratić ispod mjeseca veljače zapravo bio 28.1., a ne 1.2., tako da je ideja bila dizajn ispred funkcije.

S obzirom na to da si u pravu - sredio sam i jedno i drugo. Sad su godine s ispravnim brojem dana, a svaki kvadratić ima i datum da se zna na što se odnosi. Oni natpisi za mjesece su precizni koliko je moguće da budu.
:klanjam:
Sasvim je ok da su oznake mjeseca približne, tooltip ti omogućava da nanišaniš datum ako baš hoćeš....

Imam još jedan detaljčić , samo još jedan "if" za množinu: 1 vijest, 2 vijesti, 3 vijesti..... i 1 komentar, 2 komentara, 3 komentara..... :gandalf:

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
wapi je napisao/la: 30.04.2022., 10:56 Imam još jedan detaljčić , samo još jedan "if" za množinu: 1 vijest, 2 vijesti, 3 vijesti..... i 1 komentar, 2 komentara, 3 komentara..... :gandalf:
Sređeno je i to sad. :thumbs:

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
avetma je napisao/la: 30.04.2022., 11:21
wapi je napisao/la: 30.04.2022., 10:56 Imam još jedan detaljčić , samo još jedan "if" za množinu: 1 vijest, 2 vijesti, 3 vijesti..... i 1 komentar, 2 komentara, 3 komentara..... :gandalf:
Hvala :klanjam:
Budemo te zvali "zlatna ribica" :D

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
wapi je napisao/la: 30.04.2022., 11:22
avetma je napisao/la: 30.04.2022., 11:21
Hvala :klanjam:
Budemo te zvali "zlatna ribica" :D
Samo što su kod tebe normalne želje, a ne kao kod onog narkomana..... :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
lukarak šalje 2$ kao naš jedini preostali Patreon. Nadam se da je namjerno, a da nije čovjek jednostavno zaboravio na to. :mrgreen: U svakom slučaju, hvala!

ruzinavi
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
@avetma pozdrav, pokušavam već koji dan naći na portalu onaj filmić koji ste dali kao neki osvrt praćenja F1 u HR. Blažičkov video je to bio meni se čini kad je F1 prešla sa Arena Sporta dalje. Zadnji Studio F1 ili tako nešto. Ako tko drugi iskopa video/link, hvala unaprijed.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Dalmat obnovio pretplatu kroz aplikaciju za 5 eur. Zahvaljujem!

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
ruzinavi je napisao/la: 02.05.2022., 20:30 @avetma pozdrav, pokušavam već koji dan naći na portalu onaj filmić koji ste dali kao neki osvrt praćenja F1 u HR. Blažičkov video je to bio meni se čini kad je F1 prešla sa Arena Sporta dalje. Zadnji Studio F1 ili tako nešto. Ako tko drugi iskopa video/link, hvala unaprijed.
Bilo je tu, ali je streamable izbrisao, sad ne znam gdje je, vjerojatno imam negdje na cloudu. :neznam:

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Ante, mozem li imati negdje na vrhu stranice odbrojavanja do gp vikenda? I uz to stanje u prvenstvu?
No!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
*mozemo
No!

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
vlado je napisao/la: 04.05.2022., 20:43 Ante, mozem li imati negdje na vrhu stranice odbrojavanja do gp vikenda? I uz to stanje u prvenstvu?
Raspored GP vikenda zapravo i imaš na vrhu, klik na ikonicu kalendara. Poredak vozača i konstruktora skrolaj do dna naslovnice, i tu je. To pričam za mobitel.

Na desktopu je raspored na naslovnici ispod zadnjih forumskih tema, a poredak dolje desno.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Ante, ciliao sam na to da je odbrojavanje gp vikenda stalno prisutno. Mislim da smo to nekada imali... Ok za poredak. Mozda nije tako vazno da je na dlanu.
No!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Da budem precizniji. Na desktopu od "o nama" lijevo ka pehara ima oko 30% neiskoriscenog prostora.

Informacija koja meni fali je odbrojavanje do vikenda. I mislim da je jako bitna. I fali mi. Sigurno nisam jedini.

Naravno, ja ovo govorim iz perespektive razmazenog derista. Jer ako imas koristi od ekstra klika onda ok.
No!

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
vlado je napisao/la: 06.05.2022., 17:58 Da budem precizniji. Na desktopu od "o nama" lijevo ka pehara ima oko 30% neiskoriscenog prostora.
Informacija koja meni fali je odbrojavanje do vikenda. I mislim da je jako bitna. I fali mi. Sigurno nisam jedini.
Aha ti si na desktopu, u tom slučaju - na vrhu imaš glavni izbornik, treći po redu je "Raspored GP vikenda".

Odbrojavanje je neuredno za ubaciti gore. Naslovnica ionako postaje već polako prenapučena, baš zato jer sve mora biti vidljivo. Naravno da će biti vijesti vidljive, glavni izbornik, obavijesti o novim odgovorima, pa dnevna zagonetka uvijek vidljiva dolje desno, a bilo bi dobro da se odmah vidi raspored vikenda, poredak vozača, poredak konstruktora, možda i link do aplikacije za one koji dosad nisu instalirali. Ugl. to je neizvedivo. Ako je sve naglašeno - ništa nije naglašeno. Tako da će se za neke stvari ipak trebati kliknuti ili proskrolati. :)

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Sve ok.

Samo sam zelio da budem potpuno jasan na sto ciljam. Naravno, i dalje smatram da odbrojavanje ili datum, vrijeme do vikenda ne treba biti pod klikom. :pivo:
Ako nista drugo da je vidljivo "u prolazu". Jer zbog silnih vremenskih zona nije lako pratiti i planirati pracenje vikenda.
Shvatam sto govoris. Ali da je nesto "neizvedivo" to ne prihvatam. :lolz:
No!

ruzinavi
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
avetma je napisao/la: 03.05.2022., 08:22
ruzinavi je napisao/la: 02.05.2022., 20:30 @avetma pozdrav, pokušavam već koji dan naći na portalu onaj filmić koji ste dali kao neki osvrt praćenja F1 u HR. Blažičkov video je to bio meni se čini kad je F1 prešla sa Arena Sporta dalje. Zadnji Studio F1 ili tako nešto. Ako tko drugi iskopa video/link, hvala unaprijed.
Bilo je tu, ali je streamable izbrisao, sad ne znam gdje je, vjerojatno imam negdje na cloudu. :neznam:
Šteta... Ako uspiješ naći, pukni neki link. Hvala :klanjam:

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Ako nebude članak na ovu neugodu i preseravanje prije i nakon utrke bit ću razočaran :mrgreen:
I na twitteru i facebook F1 grupama ljudi se zgrožavaju šta su danas napravili :facepalm:

Very gimmicky very American, please no more, why celebrate NFL on the podium of F1?

Can it genuinely get any worse for F-USA… sorry I mean F1?

I can speak for all Americans when I say, I am so sorry for how spectacularly embarrassing that entire podium sequence was...

itd...

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Zekohonda šalje 5€, zahvaljujem! :pivo:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt: