Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Sarma i Vlado doniraju po 10€ za obljetnicu. Zahvaljujem :pivo: :pivo:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
:pivo: donatori

Znači, lik zaredao sa minusima na komentare o 10000 vijesti, gdje se čestita na brojci, zahvaljuje na dosadašnjem trudu i izražava želja za daljnim uspješnim radom.
Jel' realno brate?
:facepalm:

Ima nekih komentara bez minusa, vjerovatno napisanih nakon njegovog "posjeta" toj vijesti. :shush:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Ma kaj bi bilo realno - neko uživa u pakostima :bonk:
Teško je ne obazirati se, al to je jedini način izgleda.
slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
DDR šalje 18€, zahvaljujem! :pivo:

Što se tiče minusaša, ne treba se obazirati na idiote, netko bi lupio minus i na "Sretan Božić" valjda. :neznam:

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Zelim se izraziti. Hvala nasoj zajednici kako tretira drvo od LH. Fenomenalno! :klanjam: :pivo:
No!

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Čekaj samo da izbaci muzički album, to će tek biti poslastica. :rofl:

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Moj Plus, Put do 10 000 I o cemu se najvise pisalo. Svaka cast!

Koliko je samo takvih updatea uradjeno kroz ovih 10 000. :pivo:
No!

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
@Ante

ajde ostavi ovaj "Moj Puls" i "Aktivnost novinara" trajno dostupne. Jednom godišnje ih ažuriraš i rade sami od sebe koliko vidim.... ili mi se to samo učinilo?

wapi Verified
GP3
GP3
Frantic je napisao/la: 28.04.2022., 00:12 :pivo: donatori

Znači, lik zaredao sa minusima na komentare o 10000 vijesti, gdje se čestita na brojci, zahvaljuje na dosadašnjem trudu i izražava želja za daljnim uspješnim radom.
Jel' realno brate?
:facepalm:

Ima nekih komentara bez minusa, vjerovatno napisanih nakon njegovog "posjeta" toj vijesti. :shush:
A frajer ne zna da svi mogu saznati tko je.... Sramoti slavno ime bezveze....

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
vlado je napisao/la: 29.04.2022., 10:16 Koliko je samo takvih updatea uradjeno kroz ovih 10 000. :pivo:
Bilo je par fora stvari, meni najdraža album s prvacima kao nagradna igra. :)
wapi je napisao/la: 29.04.2022., 11:41 @Ante

ajde ostavi ovaj "Moj Puls" i "Aktivnost novinara" trajno dostupne. Jednom godišnje ih ažuriraš i rade sami od sebe koliko vidim.... ili mi se to samo učinilo?
Da, ažurira se samo od sebe, ne trebam ni godišnje ažurirati. Evo stavio sam ga u korisnički panel:

slika

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Ante, nekada se ne slazemo. Ali sto se tice tvoje posvecenosti i znanja kojeg ulazes ovdje, bukvalno kao volonter je za nakolon.
Da radis za nekoga drugog sa ovim znanjem listao bi oglase kabrioleta u ime srednovjecne krize. Hvala na svemu i samo naprjed. :pivo:
No!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Covjece, svaki update predstvljas sramezljivo. Imas uticaj da je na naslovnici, koristi to.
No!

wapi Verified
GP3
GP3
wapi je napisao/la: 29.04.2022., 11:41 @Ante

Da, ažurira se samo od sebe, ne trebam ni godišnje ažurirati. Evo stavio sam ga u korisnički panel:

slika
Sad kad si stavio ja mogu sitničariti. :)

2016 i 2020 su imale 366 dana, a ne 365 kako je nacrtano.
Možda bi bilo fora da u tooltip zajedno s brojem članaka staviš i datum....

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
vlado je napisao/la: 29.04.2022., 12:49 Ante, nekada se ne slazemo. Ali sto se tice tvoje posvecenosti i znanja kojeg ulazes ovdje, bukvalno kao volonter je za nakolon.
Da radis za nekoga drugog sa ovim znanjem listao bi oglase kabrioleta u ime srednovjecne krize. Hvala na svemu i samo naprjed. :pivo:
Normalno, kako bi to bilo da se uvijek slažemo :mrgreen: A kad se nađe poslodavac koji je spreman dobro platiti za moj skillset i ako ima posao koji me zanima za raditi - dapače, ne bi mi škodilo promijenit auto. :zubo:
vlado je napisao/la: 29.04.2022., 13:23 Covjece, svaki update predstvljas sramezljivo. Imas uticaj da je na naslovnici, koristi to.
Uvijek mi je tlaka pisati bilo što vezano za portal jer ni ja kao čitatelj ne volim na drugim portalima da čitam o portalu, nego o temi zbog koje sam došao.
wapi je napisao/la: 29.04.2022., 13:51 Sad kad si stavio ja mogu sitničariti. :)

2016 i 2020 su imale 366 dana, a ne 365 kako je nacrtano.
Možda bi bilo fora da u tooltip zajedno s brojem članaka staviš i datum....
U pravu si, ali stavio sam 365 radi simetrije. Tooltip je upravo iz tog razloga bio bez datuma jer bi recimo prvi kvadratić ispod mjeseca veljače zapravo bio 28.1., a ne 1.2., tako da je ideja bila dizajn ispred funkcije.

S obzirom na to da si u pravu - sredio sam i jedno i drugo. Sad su godine s ispravnim brojem dana, a svaki kvadratić ima i datum da se zna na što se odnosi. Oni natpisi za mjesece su precizni koliko je moguće da budu.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Frantic je napisao/la: 28.04.2022., 00:12 Znači, lik zaredao sa minusima na komentare o 10000 vijesti
Opalio sam mu ja "kontru" sa nagradama za svaki komentar :D
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Preko aplikacije svoju pretplatu šalju
Ciki-F1 3€
Renault_F1_Team 3€
Djuvedj 3€

Hvala dečki, te pretplate dosta znače, da znam da mogu računati na to. :pivo:

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Pa dobro, tvoj CV je pulsmedia.

Sto se tice updatea. Ja kao korisnik bih volio znati kada se ista desavaju. Moze postojati "poruke za korisnike".

Iznad govoris ozbiljnu stvar. Znace preplate na koje mozes racunati. Ja se od danas obavezujem na preplatu od 5 evra svaki mjesec.
No!

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
vlado je napisao/la: 29.04.2022., 20:28 Pa dobro, tvoj CV je pulsmedia.
...
Iznad govoris ozbiljnu stvar. Znace preplate na koje mozes racunati. Ja se od danas obavezujem na preplatu od 5 evra svaki mjesec.
Zajebano je raditi na webu. Danas svaki lapan pogleda tri tutoriala o PHP-u i JavaScriptu pa instalira Wordpress i misli da nešto zna. Pet minuta za to, pet minuta za skinuti temu (besplatnu ili za 20 eura) i eto ti "portal" koji na prvi pogled izgleda jako dobro. Sve dodatno što zatreba - tu je nekakav generički plugin, uglavnom besplatno i za pola minute se instalira. To devaluira nešto što stvarno valja i nije skinuto kao gotov proizvod nego je isprogramirano po potrebi.

Što se tiče pretplate - nemoj se osjećati dužan, ovo je fair-trade, mi radimo, a tko može taj pomogne, tko ne može - on pomogne tako da doprinese sudjelujući, ako ne pišući tekstove, onda pišući komentare; a ako ne pišući komentare, onda barem da udari plus ili minus ponekad. Tako portal raste. To je od početka jasno kad smo i pokrenuli Puls bez financijske pozadine, za razliku od prošlog portala gdje je lova dolazila s druge strane. Na Pulsu se moglo nešto zaraditi da se maltretiralo reklamama (i dalje mi stoji postavka da se prikazuje samo 50% količine reklama koju google preporuča za maksimalnu zaradu) ili dosadnim popup pozivima na donacije ili ograničavanjem sadržaja recimo. Osnovni postulat je da se čitatelja tretira kako bih ja da se mene tretira kad posjećujem neki drugi portal.

Postojala je mogućnost da se Puls proda, ali vjerujem da to nije izvedivo jer a) nema garancije da će se nastaviti raditi kako treba, b) nismo se mogli naći oko cijene. Sve što je napravljeno ne dam ispod jedne ozbiljne cifre, a realno gledajući - nitko normalan ne bi toliko ulagao u projekt koji nema prihoda. :mrgreen: Tako da ću radije ugasiti sve nego prodati za sitniš.
vlado je napisao/la: 29.04.2022., 20:28 Sto se tice updatea. Ja kao korisnik bih volio znati kada se ista desavaju. Moze postojati "poruke za korisnike".
A svaki update negdje napišem, bilo tu na forumu negdje usput. I nema tako puno novosti u zadnje vrijeme. Zagonetku su svi vidjeli, na naslovnici je "carousel" kalendar s terminima budućih utrka i linkovima do rezultata svih sesija ranijih utrka. Aplikacija je na Play storeu, za to se isto zna. U statistikama gore na vrhu u glavnom meniju je napravljen head-to-head koji se vidi par sati nakon svake utrke. Gore je i "Gledamo F1 zajedno" koji još nije zaživio kako spada, nitko ne želi gledati grupno, ali plan je ionako bio da to bude ljetni feature kad nismo doma nego negdje na ljetovanju pa ne znamo gdje se može gledati.

I zahvaljujem na 5€. :pivo:

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Ante, razumijem da ti nije ugodno. Ja znam godinama sta ti radis i koliki trud ulazes.

Mnogi od nas razumiju da bez preplate nema buducnosti. Ti se godinama mucis i ulazes sve sto moze, na kraju dana na svoju stetu u formatu kakav jeste.

Mi cemo uvijek biti zajednica. Mi smo ekipa bez obzira na donacije. Ali, dok god meni netko prevodi clanke(a nije mi potrebno) i redovno unapredjuje korisnicko iskustvo... ne postoji alternativa. Pa i Elon ce do kraja godine uzimati preplatu u ime slobode govora i odrzive buducnosti.

Ja pozivam zajednicu na preplatu. Isplati se. Nije bitno 1 ili 5 evra. Bitna je obaveza ili ti odgovornost. Imamo koristi od naseg portala.

P.S ja sam ti se preplatio sa 5 evra. Za sljedeci mjesec.
No!

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Jeste, mudro zboriš.

Zahvaljujem! :pivo:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡