Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Instagram je beskoristan za konverzije, a kao društvena mreza je puno manje koristan od FB (i sad, a kamoli prije par godina).
Jedini razlog da uopće imamo profil tamo jest da podsjeti casual posjetitelje da postojimo, a prenositi vijesti/tekucice ili bilo kakav drugi sadržaj osim zajebancije je gubitak vremena, doslovno.
Mislim da općenito dosta ljudi malo precjenjuje društvene mreže. To je korisno samo za vrlo mali broj poslova, pa sve i da imamo deset hostesa koje na dnevnoj bazi objavljuju selfije iz ptičje perspektive - svejedno nema ama baš nikakve koristi od toga.
Zato bih volio upoznati nekoga tko tvrdi suprotno, a da ima iskustvo i brojeve, pa da čujem i suprotan primjer.
Jedini razlog da uopće imamo profil tamo jest da podsjeti casual posjetitelje da postojimo, a prenositi vijesti/tekucice ili bilo kakav drugi sadržaj osim zajebancije je gubitak vremena, doslovno.
Mislim da općenito dosta ljudi malo precjenjuje društvene mreže. To je korisno samo za vrlo mali broj poslova, pa sve i da imamo deset hostesa koje na dnevnoj bazi objavljuju selfije iz ptičje perspektive - svejedno nema ama baš nikakve koristi od toga.
Zato bih volio upoznati nekoga tko tvrdi suprotno, a da ima iskustvo i brojeve, pa da čujem i suprotan primjer.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
@AMG:
Kao što kaže gornji post - uopće nije bitno, ali kad već povlačiš za jezik...
Kod nas je u prosjeku oko 8-9% lajkova od broja pratitelja koje imamo.
Inače, prosjek na profilima "influencera" je 1-3% i to se smatra dobrim.
Kao što kaže gornji post - uopće nije bitno, ali kad već povlačiš za jezik...

Kod nas je u prosjeku oko 8-9% lajkova od broja pratitelja koje imamo.
Inače, prosjek na profilima "influencera" je 1-3% i to se smatra dobrim.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Sarma i ovog vikenda donira, šalje 10€, vjerojatno presretan zbog Maxove pobjede. 
Zahvaljujem!

Zahvaljujem!

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Zekohonda šalje 5€, zahvaljujem!

"powered by hrc"
-
miki the pirate
- Karting
- S nama već: 6 god 7 mj
jel samo meni ili svima na webu "raspored GP vikenda" pokazuje vikend unaprijed?
Nije problem kliknuti strelicu lijevo... al eto... da prijavim
Nije problem kliknuti strelicu lijevo... al eto... da prijavim
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Kad završi tekući vikend - dan kasnije krene automatski prikazivati nadolazeći.
-
miki the pirate
- Karting
nope... meni trenutno prikazuje "04 VN Emilia Romagna" umjesto "03 VN Australije" ... zato i pišem... chrome i FF... sad probao i operu - tamo je VN Australije... ili si nešto mijenjao... evo sad svi točno prikazuju.... PRIZNAJavetma je napisao/la: 28.03.2022., 13:24 Kad završi tekući vikend - dan kasnije krene automatski prikazivati nadolazeći.

-
miki the pirate
- Karting
dva monitora... isti preglednik... poslije refresha na jednom Australija a na drugom Imola
<blockquote class="imgur-embed-pub" lang="en" data-id="a/wedQJR1" data-context="false" ><a href="//imgur.com/a/wedQJR1"></a></blockquote><script async src="//s.imgur.com/min/embed.js" charset="utf-8"></script>
<blockquote class="imgur-embed-pub" lang="en" data-id="a/wedQJR1" data-context="false" ><a href="//imgur.com/a/wedQJR1"></a></blockquote><script async src="//s.imgur.com/min/embed.js" charset="utf-8"></script>
-
miki the pirate
- Karting
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Provjerim pa sredim, tnx!
U međuvremenu hvala novom donatoru na 88 hrk, laky614
U međuvremenu hvala novom donatoru na 88 hrk, laky614

-
miki the pirate
- Karting
ma vjerojatno mene cahe na browseru zeza... ili tako nešto... samo mi bilo čudno da svaki put ide jednu (previše) unaprijed (tako je bilo od početka sezone)avetma je napisao/la: 28.03.2022., 14:37 Provjerim pa sredim, tnx!
U međuvremenu hvala novom donatoru na 88 hrk, laky614![]()
-
AMG
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
Ja idem i šta ćemo sad?
Izaberi bilo koje područje pa ćemo si napravit neki kviz da vidimo tko je bolje informiran, ja koji se informiram na instagram ili ti koji čitaš znanstvene radove...

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Poanta je da je nebitno, Instagram je Pulsu beskoristan pa nema razloga da se održava kako spada.
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Zajednice moja draga.
Jeste, vec je jasno da sa takvim pocetkom...
Zelim da se izrazim. Srecom, imam platformu da to i uradim.
Netko kao ljubitelji bunta, stoperice, rizika. Mislim na f1. Naseg sporta. Nije curling ovdje zbog cega sam.
Ne slazem se da zbog psovke netko dobija upozorenje. Ni za dvije.
Kao jedna zajednica, ja bih volio da se takva pitanja rjesavaju unutra iste. Nismo od jucer.
Autocenzura nam ne treba. Sloboda izrazavanja u momentima nakon "poraza nasih" je dio/obaveza ove grupe. Psovka je problem? Ma daj.
Uvjek mi je George Carlin I njegovi 7 words na umu. Di je kraj? Nęka se ljudi izrazavaju i neka preuzmu odgovornost za isto. Nismo Reddit.
Ante, postujem te do neba. Trud, vrijeme, znanje i sve ostalo koje si ulozio ovdje je za naklon. U ovom kontekstu mozda nije ok ali svjestan sam posljednjeg updatea ovdje.
Ali mislim da smo otisli predaleko. Prepusti nam komad odgovornosti da rjesavamo izazove unutra ove ekipe.
Kljucini trenutak za mene je clanak gdje se Lewis sali sa bodovima za deseto mjesto. Nema humora ispod, prakticno.

Zelim da se izrazim. Srecom, imam platformu da to i uradim.
Netko kao ljubitelji bunta, stoperice, rizika. Mislim na f1. Naseg sporta. Nije curling ovdje zbog cega sam.
Ne slazem se da zbog psovke netko dobija upozorenje. Ni za dvije.
Kao jedna zajednica, ja bih volio da se takva pitanja rjesavaju unutra iste. Nismo od jucer.
Autocenzura nam ne treba. Sloboda izrazavanja u momentima nakon "poraza nasih" je dio/obaveza ove grupe. Psovka je problem? Ma daj.
Uvjek mi je George Carlin I njegovi 7 words na umu. Di je kraj? Nęka se ljudi izrazavaju i neka preuzmu odgovornost za isto. Nismo Reddit.
Ante, postujem te do neba. Trud, vrijeme, znanje i sve ostalo koje si ulozio ovdje je za naklon. U ovom kontekstu mozda nije ok ali svjestan sam posljednjeg updatea ovdje.
Ali mislim da smo otisli predaleko. Prepusti nam komad odgovornosti da rjesavamo izazove unutra ove ekipe.
Kljucini trenutak za mene je clanak gdje se Lewis sali sa bodovima za deseto mjesto. Nema humora ispod, prakticno.
No!
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
U tom članku izbrisan je samo ovaj komentar:

Tu ne vidim nikakvog humora, samo nedostatak kućnog odgoja. Ne vidim zašto bi to ostalo prikazanoArogancija Red Bullovih navijaca je mila majka koliko ste vi Ferrarije arogantni, a sve to nakon više od 15 godina sjedenja sastrane i plakanja. Pokazujete svoje pravo lice ekstremno brzo.

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nije točno. Članak eksplicitno kaže da se Hamilton šalio.