Wehrlein odabrao svoj broj: bit će to broj 94 s kojim je osvojio DTM titulu
https://twitter.com/Motorsport/status/697404028939038720
Uz Hulka koji je pozelenio, i Romain Grosjean sprema novi dizajn kacige, zasad otkriva samo dijelove
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Zanimljiva onbord kamera iznad Kimija.. držite za sliku i okrećite 360' - e sad si zamislite da imamo takve prijenose gdje imamo te interaktivne kamere. <3 (odmah si stavite na veću rezoluciju, jer vam neće sâm)
hattrick je napisao/la:Zanimljiva onbord kamera iznad Kimija.. držite za sliku i okrećite 360' - e sad si zamislite da imamo takve prijenose gdje imamo te interaktivne kamere. <3 (odmah si stavite na veću rezoluciju, jer vam neće sâm)
Biti će jako zanimljivo ako se pokaže da mu je zadnja rečenica točna, iako ja mislim da je polje na kojem će Ferrari najbolje parirati Mercu race pace i gume... nadam se.
Iskreno, to zadnje što je rekao James Allen je i najbitnije.. ako ne budu mogli konkurirati Mercedesu u kvalifikacijama teško će ih dobit na stazi, jer onaj koji je u čistom zraku taj zadržava prednost.. sjetimo se Sebove ere. Mislim da je Ferrari upravo na tom kvali modu radio ove zime. Dali su napravili dovoljan posao to ćemo još vidjet, možda ne odmah na prvoj utrci, no sigurno već za nekoliko utrka. Ja se naravno nadam da će već prva biti dobitna.
Ovo mi izgleda korisno samo za skupljanje mušica, ali nećemo brzati za zaključcima, idemo prvo sačekati da se poslažu traktori na izletne zone kraj staze pa ćemo onda biti pametniji.