Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Hajmo Ferrarijevci šta ste se stisli danas je vakat za radost i darivanje :pivo: :P
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Dobra je bila prognoza ad ce Tifosi zasuti donacijama ove sezone :rofl:

Neka neka , samo tako.
Zivjeli donatori :pivo: :pivo:
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Crash šalje 10€ donacije, zahvaljujem!

p.s. Nije stavio poruku da je povodom slavlja Tifosa, ali ga bedž odaje, prebacio se na vražju stranu. :mrgreen:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Ma nisam znao sta da napisem...RedBull zero (onaj zdraviji bez secera) ili za 1-2 Ferrarija ili za McLaren....
Manjak ideje :cool:
Fino Alla Fine

NRteamLH44
Karting
Karting
S nama već: 7 god 6 mj
Navija za: Lewis Hamilton
Pozdrav. Pitanje predlog. Da li u nekoj skorijoj budućnosti postoji šansa ili bolje pitanje da li je takvo nešto izvodljivo, da se uvede opcija da možemo sami za sebe blokirati neke članove sajta na taj način da vise ne vidimo njihove objave niti oni naše. Nešto tipa blokiranja na Instagramu i Faceu. Mislim da bi to svakome ali i meni licno podiglo kvalitet sajta.

Obrazloženje :

Udjem na neku temu/objavu da pročitam mišljenjenja na (trku,odluke,poteze,novosti) i onda od 150 komentara naidjem na 110 komentara tipova koji su blago rečeno neinteligenti ( ne znam kako blaže da se izrazim).
Recimo samo jedan primjer gdje gubim svoje vrijeme je čitanje ili nailazak na komentare korisnika Mercedes44 ili tako nešto.
Tip koji tvrdi da je zagriženi navijač Mercedesa i Hamiltona ali na svakom postu piše raznorazne gluposti tipa “ja navijam za vas ali ste najgori” tu se jednostavno vidi da iza profila stoji neko dijete koje voli da je u trendu sadašnjeg doba sa skupljanjem pluseva. Sajt na kome dominiraju navijači Ferraria naravno to i odobrava. Kada vidim tako nešto izgubim želju da uopste vise udjem na internet a kamoli na sajt. To je samo jedan primjer, da ne nabrajam dalje likove koji idalje pišu dali, neznam, sastavljeno sto se po meni uci u trećem razredu osnovne škole. Sa takvima takodje nemam šta dijeliti mišljenje o F1 ili citati njihove komentare.

Takodje sam i ja sam nekada prešao granicu zdrave price o F1 iz razloga sto sam bio izazvan od istih da burnije reagujem,a samim tim sto sam navijač Mercedesa i Hamiltona je već dovoljan razlog da budem izazvan od strane većine korisnika na raznorazne provokacije.

Puno zdravije i bolje bi bilo kada bi sam mogao “filtrirati” sadržaj i komunikaciju sa ostalim članovima. A takodje da ni oni ne vide moje objave.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Na forumu može, na portalu ne.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Ante, ne samo da imamo vremenski rok da ispravim post. Ali kada to radim unutra par minuta dolazi ovo: Post vise ne mozes urediti/ uredivati odnosno izbrisati.
No!

1883
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
Vetma, postoji li sansa da ubacis iDeal u opciju donacija?

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ti si u Nizozemskoj? :)

@vlado: unutar pet minuta se mora urediti i sačuvati, tad ne bi smjelo izbacivati grešku.

1883
Karting
Karting
Da 😉

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Jbg, to je vaš lokalni servis, nema načina da ga tu dodam. :neznam:

1883
Karting
Karting
Onda cu ja pronaci nacin... :thumbs:

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
OK. :pivo:
No!

AMG
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Naletih danas na vaš instagram profil...

Ne znam tko vodi taj profil ali po ozbiljnosti i humoru objava izgleda kao netko tko svako jutro prije polaska u školu priprema knjige za 8. razred.

Nije neka važna stavka, ali mi nije jasno da taj instagram profil ima veze sa ovim portalom, neozbiljnost na nivou 👎
slika slika

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Slazem se. Cak sam jedanput i ja slicno pitao.
Ne znam.
Valjda poenta onog profila jeste da privuce nove citaoce sajta. Ali nesto ne vidim da reklamiraju niti izbacuju vijesti sa sajta.

Ne bih da ispadne da sada mi nesto pametujemo. Ali ono je neozbiljno za renome kao sto je sajt F1puls.
slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
@AMG i @Krstas: Koje profile vodite i kakvi su brojevi prije i nakon što ste preuzeli taj profil? Ako može, volio bih reach, pratitelja i konverziju. Ne nužno konkretne brojeve, može i postotke.

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Antisa, rado bi ti odgovorio ali ne kontam sta hoces da me pitas.
A inace, nismo mislili nista lose. Niti smo sceli da te uvjedimo niti da ispljujemo neciji rad. Nego jednostavno renome portala je toliki da onaj profil na instagramu je neozbiljan.

Prije svega, ima dobrih postova. Zanimljivih/smjesnih ali ne treba da se bazira na tome. Moje misljenje. Vas profil/vas pravila. Samo kazem moje misljenje. No vise bih volio da se bazira na sajtu i vijestima.
slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ma no, nema ljutnje, samo - kroz godine svi imaju neki savjet kako stvari odraditi bolje, tako da u startu volim znati priča li taj netko napamet ili ima iskustva i rezultata iza sebe. Sve pet, nekom se dopada, nekom ne :thumbs:

AMG
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Da sam kojim slučajem Instagram stručnjak ne bih pisao kritiku na forumu, nego bih valjda ponudio uslugu u zamjenu za honorar 😁

Reach je jednostavno popraviti, plati se oglašavanje, mislim, nije da ti to ne znaš, nego vjerojatno ne želiš, a ja sam samo iznio svoje mišljenje da mi je humor koji tamo provodite nepovezljiv sa stanjem na portalu, a usput nije ni smiješno (meni).

Odnosno zapratio bih kad bi bilo više objava retro slika iz F1 sa ponekim opisom (npr. fun fact), "na današnji dan" objava, "tekućica", analiza, a manje "Helmute seksačo" i ostalih djetinjastih opisa.
slika slika

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Sad ste me zainteresirali da se ulogiram u Instagram nakon jedno 10 godina....
Slažem se da taj profil nije nešto najbolje što sam vidio na internetima, ali tko zna, možda je po mjeri ekipe koja na Instagram zalazi i na taj način komunicira. Ja na Antinom mjestu ne bi taj profil vodio kao "službeni", ali.....

Kao i oko svega, prati kome se sviđa, ne prati kome se ne sviđa....
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡