PulsManager 2022.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Imam prijavit jedan bug. Vjerovatno nebitan za većinu. Ne znam je li ovako na mobitelu, ali trenutno koristim desktop sa touch-om (Surface). I stranica "cijene" jako sporo scrolla, po jedan red. Potroši touch dok scrollam do dna. 

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Nemam pojma 

- FuTo44_Trovo
- Karting
- S nama već: 3 god 2 mj
- Navija za: RedBull
Pozdrav, brzinsko pitanjce. Pise mi da je rok za transakcije prošao.
jel to znaci da necu moc uopce ovu sezonu kupit nista ili?
jel to znaci da necu moc uopce ovu sezonu kupit nista ili?
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Ma kakvi, to je samo do kraja nedjeljne utrke. Jednom kad se izračunaju rezultati za Bahrein - ponovo počinje rok za transakcije (i završava s kvalama u Arabiji).
- FuTo44_Trovo
- Karting
- S nama već: 3 god 2 mj
- Navija za: RedBull
Hvalaaavetma je napisao/la: 19.03.2022., 18:49 Ma kakvi, to je samo do kraja nedjeljne utrke. Jednom kad se izračunaju rezultati za Bahrein - ponovo počinje rok za transakcije (i završava s kvalama u Arabiji).
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Također, što nije Mick bio malo skuplji da ga ni ne mogu u ekipu staviti, na kraju mi Zhou donio bod, a on ništa

-
NRteamLH44
- Karting
- S nama već: 7 god 5 mj
- Navija za: Lewis Hamilton
Mislim da bezveze razbijate glavu oko Micka , jer ima likova koji imaju i Kevina M. i Haas sasiju i na to sve motor Ferraria. Sve to zato sto je nekome bilo tesko srediti cijene prije uopste i otvaranja managera,vjerujem da je za takvo nesto trebalo 15 min posla.
Druga stvar , totalno je bezveze sto se neke top stvari (motor Ferrari,Honda) mogu imati od pocetka sezone i sto su tako jeftini , na taj nacin su cijene bile rasporedjene i prosle godine , i mi koji smo bili u top10 smo jako brzo stigli do kombinacije da mozemo imati i Hamiltona i Maxa i motor Honda Merc, i od toga trenutka stanje na tabeli u prvih 10 se nije promjenilo do kraja sezone,znaci 10 trka do kraja,ja apsolutno nisam imao nikakvu sansu da stignem lika koji je bio 1 samo jer je on trku prije mene stigao do Maxa,kasnije sam pokusavao svasta nesto,tipa izbaciti Maxa ubaciti Bottasa,pa ni to nije proslo,ali sto je najsmijesnije nisam ni izgubio poziciju.
Prijasnjih sezona je bilo jako tesko doci do najboljeg motora ili vozaca , i morao si se bas pokazati i boriti za svaki bod,pogadjanje tacnog Pole Positiona je bilo blago i samo na taj nacin si mogao se mozda dici na nekog od vozaca iz top 10, i onda onaj najbolji kroz cijelu sezonu je skoro 5 trka pred kraj mogao kupiti najjaci motor ili najjaceg vozaca,a sada je potpuno obrnuto,sada najbolji motor u igri imaju likovi koji su namjestili tim 26. Februara onako bezveze,
Mislim Manager jeste besplatan,ali i oficijalni F1 Fantasy je besplatan,a i mnogi drugi,tako da to ne pije vodu,da trebamo sutiti i biti zadovoljni ako je nesto besplatno,ima nas koji to volimo,izdvajamo vrijeme za i pratimo,uzivamo u tome. Uvijek sam rekao da mi za Manager nikad ne bi bio problem ni donirati neka sredstva ako je u tome fazon,recimo ucesce za cijelu sezonu 5 eura donacije za sajt ,mislim da nama koji to volimo ne bi bio nikakav problem,pa uplatio sam i F1 TV PRO 51 euro.
Puno bolje bi bilo tako,nego ovako da nas likovi bukvalno sprdaju sa totalnom neozbiljnoscu povodom Managera. Neke stvari su kriminalno lose odradjene i ne moze me ama bas niko uvjeriti u suprotno. Znaci zaozbiljno igram i F1 Oficialni Fantazi, 2 puta sam zavrsavao u top 20 na svijetu ,pratim sva njihova pravila, a igram i jos po neke sa strane,recimo na F1 Serbia ,(sada pole position) sam u ligi predvidjanja bio prvak 2019 godine. Ne pisem ovo da se hvalim nego da kazem da nisam duduk u ovome.
Ali naravno nemas ti kome ovo ni reci ni objasniti,jer glavni autor je uvijek u pravu i njegova je zadnja jer kad ponestane argumenata ide se na onu ako ti ne valja ostavi ili ako ti ne valja napravi svoj ,ovo je moj.
Druga stvar , totalno je bezveze sto se neke top stvari (motor Ferrari,Honda) mogu imati od pocetka sezone i sto su tako jeftini , na taj nacin su cijene bile rasporedjene i prosle godine , i mi koji smo bili u top10 smo jako brzo stigli do kombinacije da mozemo imati i Hamiltona i Maxa i motor Honda Merc, i od toga trenutka stanje na tabeli u prvih 10 se nije promjenilo do kraja sezone,znaci 10 trka do kraja,ja apsolutno nisam imao nikakvu sansu da stignem lika koji je bio 1 samo jer je on trku prije mene stigao do Maxa,kasnije sam pokusavao svasta nesto,tipa izbaciti Maxa ubaciti Bottasa,pa ni to nije proslo,ali sto je najsmijesnije nisam ni izgubio poziciju.
Prijasnjih sezona je bilo jako tesko doci do najboljeg motora ili vozaca , i morao si se bas pokazati i boriti za svaki bod,pogadjanje tacnog Pole Positiona je bilo blago i samo na taj nacin si mogao se mozda dici na nekog od vozaca iz top 10, i onda onaj najbolji kroz cijelu sezonu je skoro 5 trka pred kraj mogao kupiti najjaci motor ili najjaceg vozaca,a sada je potpuno obrnuto,sada najbolji motor u igri imaju likovi koji su namjestili tim 26. Februara onako bezveze,
Mislim Manager jeste besplatan,ali i oficijalni F1 Fantasy je besplatan,a i mnogi drugi,tako da to ne pije vodu,da trebamo sutiti i biti zadovoljni ako je nesto besplatno,ima nas koji to volimo,izdvajamo vrijeme za i pratimo,uzivamo u tome. Uvijek sam rekao da mi za Manager nikad ne bi bio problem ni donirati neka sredstva ako je u tome fazon,recimo ucesce za cijelu sezonu 5 eura donacije za sajt ,mislim da nama koji to volimo ne bi bio nikakav problem,pa uplatio sam i F1 TV PRO 51 euro.
Puno bolje bi bilo tako,nego ovako da nas likovi bukvalno sprdaju sa totalnom neozbiljnoscu povodom Managera. Neke stvari su kriminalno lose odradjene i ne moze me ama bas niko uvjeriti u suprotno. Znaci zaozbiljno igram i F1 Oficialni Fantazi, 2 puta sam zavrsavao u top 20 na svijetu ,pratim sva njihova pravila, a igram i jos po neke sa strane,recimo na F1 Serbia ,(sada pole position) sam u ligi predvidjanja bio prvak 2019 godine. Ne pisem ovo da se hvalim nego da kazem da nisam duduk u ovome.
Ali naravno nemas ti kome ovo ni reci ni objasniti,jer glavni autor je uvijek u pravu i njegova je zadnja jer kad ponestane argumenata ide se na onu ako ti ne valja ostavi ili ako ti ne valja napravi svoj ,ovo je moj.
-
FernandoMclaren
- Karting
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Alonso, Leclerc, Ferrari
Slažem se s većinom prethodnog posta. Nije da igramo u neke nagrade ili nešto ozbiljno, ali doprinese načinu praćenja sezone i bilo je super zabavno za igrat. Ne znam kome je ovako zanimljivo kada se od početka testiranja cijene mijenjaju svako malo i nije se znalo šta očekivat unutar par sati izgleda. Čini mi se da su se cijene mijenjale i u petak i subotu prije kvala. Mislim da smo u prvu utrku svi trebali ući ravnopravno, a ne ovisno o tome jesmo li ulazili i mijenjali ekipe tijekom testiranja, nemaju ljudi vremena za to.
Isto tako smatram da kada se više ljudi žali i o nečemu piše na konstruktivan način da se o tim kritikama treba barem malo razmisliti i upitati se je li se negdje pogriješilo i moglo se bolje napraviti.
Isto tako smatram da kada se više ljudi žali i o nečemu piše na konstruktivan način da se o tim kritikama treba barem malo razmisliti i upitati se je li se negdje pogriješilo i moglo se bolje napraviti.
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Ma bilo je tesko postaviti cijene prije ove sezone , jer nitko na svijetu nije znao gdje je tko od ekipa. I to mi je jasno.
Jedino sta mi jos uvijek nije jasno su cijene Rusella i Bottasa prije sezone. Pitao sam , odgovor dobio nisam i to je to
.
George u istom bolidu kao Lewis, prije utrke jeftiniji od Lewisa 25-30 mil. I nakon 1 utrke mu naraste cijena 25-30 mil.
Neznam koji je razlog da se to nije moglo napraviti prije sezone. Ali ako se moglo poslije utrke , moglo se i prije.
Nema velikog smisla ali sta je tu je. Sada neki vec imaju 150 mil , mozda i vise. Lagani raspad sezone prije nego je pocela
Zaradio sam i ja na Ferrariju i Haasu 30ak mil , ali mi ni to nije drago. Jer smo navikli da zaradimo max 5 mil nakon prve utrke , pa je ovih 50 ipak malo previse
Jedino sta mi jos uvijek nije jasno su cijene Rusella i Bottasa prije sezone. Pitao sam , odgovor dobio nisam i to je to

George u istom bolidu kao Lewis, prije utrke jeftiniji od Lewisa 25-30 mil. I nakon 1 utrke mu naraste cijena 25-30 mil.
Neznam koji je razlog da se to nije moglo napraviti prije sezone. Ali ako se moglo poslije utrke , moglo se i prije.
Nema velikog smisla ali sta je tu je. Sada neki vec imaju 150 mil , mozda i vise. Lagani raspad sezone prije nego je pocela

Zaradio sam i ja na Ferrariju i Haasu 30ak mil , ali mi ni to nije drago. Jer smo navikli da zaradimo max 5 mil nakon prve utrke , pa je ovih 50 ipak malo previse

- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 4 god 11 mj
- Navija za: Max Verstappen
Glupost tako agresivno mijenjati cijene znaci ko je pogodio 26.-tog ferrari/hass,leclerc je pogodio drugima nabi odmah cijene i to je to njih par njih ce ostati do kraja sezone na top mjestima.Trebalo je pustiti tek poslije kvalifikacija sa korigiranim cijenama u pogon pa da svi imaju iste uvijete za start a ne ko je sljepo pogodio je pogodio ostali ko vas sljivi.

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Problem je kada je otvorena ova tema (kada je većina saznala da je nova sezona otvorena) po tim cijenama se nije mogla sastaviti puna ekipa sa Ferrarijevim motorom. I onda su još dva puta mijenjane cijene prije prve utrke bez ikakvog upozorenja i reda... Stvarno je bezobrazno ovako sve ostaviti, a znate da ste zajebali situaciju. I sad se praviti da je sve u redu, i da su se vodeći bolje kladili. A samo su imali raniju informaciju u otvaranju sezone, i nečije igranje sa cijenama im je išlo u prilog...
Za nas koji nismo znali te šeme, bilo je bolje ne sastaviti punu ekipu, neosvojiti nijedan bod u prvoj utrci, ali bi zaradili puno veću lovu uzimanjem vozača, šasije i motora za koje se znalo da će imati veliki skok u cijeni. Zamisli tog apsurda. Da se više isplati ne igrati prvu utrku.
Za nas koji nismo znali te šeme, bilo je bolje ne sastaviti punu ekipu, neosvojiti nijedan bod u prvoj utrci, ali bi zaradili puno veću lovu uzimanjem vozača, šasije i motora za koje se znalo da će imati veliki skok u cijeni. Zamisli tog apsurda. Da se više isplati ne igrati prvu utrku.

- ToUrNiQuET
- Karting
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Vettel, Ferrari
Jedino sto ne dobijas nikako bodove niti ucestvujes na toj utrci ako nemas kompletnu ekipu 
U protivnom bi svako radije odabrao da ima najbolji motor i sasiju a da uopste nema vozaca na prvim utrkama..

U protivnom bi svako radije odabrao da ima najbolji motor i sasiju a da uopste nema vozaca na prvim utrkama..
Ono što te ne ubije, smanji te.. Super Mario
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
zar možeš dobit bodove/pare ako nemaš kompletiranu ekipu?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
enzo1950
- Karting
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Ne dobiješ bodove za nekompletiranu ekipu, ali se prije kvalifikacija moglo staviti samo ferrari motor, mazepin i hass i uslijed promjena cijena do kvalifikacija fino zaraditi i složiti ekipu s tim motorom. I onda si na konju kao sada vodeći.