PulsManager 2022.

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Dragi naši, od ove sezone vraća se PulsManager, i to u svojoj petoj sezoni. Zahvaljujem Sarmi na pomoći jer bez njega ne bi mogla biti odrađena prošla sezona!

Vjerujem da ne moram pisati pravila ni trikove, svi već dobro sve znaju. Jedino što imamo dvije novosti:

- Od ove sezone Manager možete igrati i putem naše Android aplikacije
- Ako vaš vozač nije klasificiran na kraju utrke - dobit ćete negativnih 20 bodova

Sad brzo kupite Russella jer je ekstra jeftin, pa plačite kad Mečka bude na začelju poretka dogodine. :zubo:

E da, više nema odvojenih registracija nego svatko tko ima account na Puls portalu može jednostavno ući u igru.

*pup*

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Trebao si sutjeti za Russella , neka sami otkriju :D.
Sad oni koji su se spajali i otkrili to , ne dobivaju nista za svoj trud :rofl:
Iako je to mozda i navlakusa neka , tko ce znat.

P.S.
Sta ce biti sa bodovanjem vikenda kad je sprint , da ne odustajem od sezone opet na prvom takvom vikendu ? :mrgreen:
I dali ce biti popratnih igrica prije sezone za dodatne pare ?
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Što se tiče sprinta - sve ovisi kako će F1 isporučiti rezultate. To se ne unosi ručno nego vadimo iz njihovog API-ja, a prošle godine je to bio kupus jer su (mislim) kao pole position čovjeka davali onog tko je pobijedio u sprintu, a pole position vrijeme je bilo njegovo vrijeme iz kvalifikacija bez obzira gdje je s tim vremenom bio plasiran.

Bog zna što će biti ove godine, ali - svima isto.

Za bonus igre mislim da ne bude ništa, samo bi sad cijene mogle šarati kad krene drugi dio testiranja.

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 4 god 11 mj
Navija za: Max Verstappen
Imam pitanje,sta mi znaci motor ? sta ako je sasija ferrari a motor mercedes recimo ? Ili je odvojeno bodovi samo za motor ?
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

Cale od Lewisa
GP3
GP3
I ako se broje posebno motori dal se broje svi ili najbolji samo ?
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

AlkY
Formula 1
Formula 1
Mercedes motor znaci da ti se broje bodovi svih momcadi koje koriste Merc motor ( Merc , Williams , McLaren ). Broje se svi koji zavrse u bodovima.
A Mercedes sasija su bodovi samo Mercedesa
slikaslika slika

Cale od Lewisa
GP3
GP3
AlkY je napisao/la: 05.03.2022., 13:12 Mercedes motor znaci da ti se broje bodovi svih momcadi koje koriste Merc motor ( Merc , Williams , McLaren ). Broje se svi koji zavrse u bodovima.
A Mercedes sasija su bodovi samo Mercedesa
E fala na objasnjenu, znaci Renault treba izbjegnut kao motor

denis komljenovic
Karting
Karting
S nama već: 3 god 6 mj
Pozdrav svima.

Evo ja ove sezone prvi put pokušavam igrati manager i traže neke tokene. Kako doći do tih tokena? Zahvaljujem.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Odmah tamo gdje te traži da uneses tokene imaš gumbic "dohvati tokene".

AlkY
Formula 1
Formula 1
Dali se moze znati koja je "fora" iza cijene Russella ? :D
Svima je jasno da Mercov vozac mora biti pri vrhu po cijeni. Ovako je jeftin , do pocetka sezone ce mu vjerojatno cijena gadno narasti i svi ce imati budget dosta preko 100 mil.

Vise bi bilo napetije da u startu bas moramo uzimati "smeća" pa ko ubode nesto ubode :D
slikaslika slika

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Pa nije jos nista pokazao u Mercedesu pa mu je cijena takva, pretpostavljam 😁
Engine mode 11!
Position 5!

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ovisi kako gledaš - može izgledati da je Russell podcijenjen, a može i da su Hamilton, Mercedes i Mercedesov motor precijenjeni :neznam:

AlkY
Formula 1
Formula 1
Hahah istina.
Ali bi onda i Lewis i Merc motor trebali biti jeftiniji ako je Mercov vozac tako jeftin :D.

Jos uvijek nema argumenta za razumnu logiku :mrgreen:
slikaslika slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Seb
Logika je jednostavna, to su cijene od prošle godine.
Meni je zanimljivije kako je Albonu nakon godine pauze cijena spala sa 46 na 17 miliona. :mrgreen:

AlkY
Formula 1
Formula 1
Pastor je napisao/la: 07.03.2022., 13:16 Logika je jednostavna, to su cijene od prošle godine.
Upravo daleko od jednostavne logike. Jer ova sezona nema veze sa proslom , sta se tice fantasy managera.
I dok su Albon , Gasly , Perez prelazili u RB , momentalno je rasla cijena :D

Jedini normalan argument je taj da neznamo sta od koje ekipe ocekivati. Ali i uz taj argument , vozaci iste ekipe bi trebali biti unutar 5-10 mil a ne unutar 30 mil :rofl:

Moje misljenje je da je problem mozda tehnicke prirode , jer niti cijena Bottasa niti cijena Russella nisu "normalne" :zubo:
slikaslika slika

NRteamLH44
Karting
Karting
S nama već: 7 god 5 mj
Navija za: Lewis Hamilton
Moze pitanje? Kakav je fazon da su se cijene mijenjale prije testiranja?

Tj, bolje pitanje, likovi koji su imali Mazepina, na 16m sada imaju Magnussena sa 19m... znaci likovi su lagano zaradili 3m samo zato sto ste zamjenili vozaca,recimo to ni na oficijalnom F1 Fantasyu nije uradjeno, Magnussen idalje kosta manje od Schumachera...

To je velika razlika sada na pocetku i moze vec sad odluciti pobjednika,jer na pocetku svi imaju jako lose timove i poenta je pogoditi nesto da unaprijedis tim da stignes do boljih timova prije ostalih

Evo recimo sad likovi koji su imali Mazepina,mogu sebi priustiti motor Ferraria,dok mi ostali ne mozemo.
Ferrari jako vjerovatno moze imati 1-2 ili 2-4 na prvoj trci i donijeti hrpu bodova i sto je najbitnije novca,tako da ta prednost vise nece biti ni 3m nego puno vise...

I tako vec nakon prve trke dobijamo likove koji imaju 5-6m vise od sviju,stim da nisu nista pametno uradili,niti su zasluzili takvu prednost,bukvalno im je poklonjeno jer se neko sjetio da je Magnussen bolji vozac.

Ok uradite sve te promjene cijena,ali bar nakon prve trke,pa bar svi imamo jednake sanse za kalkulisanje i dovdjenje nekoga za koga smartamo da mozemo zaraditi na njemu.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
NRteamLH44 je napisao/la: 13.03.2022., 11:45 Moze pitanje? Kakav je fazon da su se cijene mijenjale prije testiranja?
Cijene će se mijenjati stalno, zašto bi ignorirali testiranja? Magnussen je bolji od Mazepina, normalno da će više koštati. Tko je to propustio kupiti - tough luck. :neznam:

denis komljenovic
Karting
Karting
S nama već: 3 god 6 mj
Kako ja ne mogu staviti vozača?

KiMujash
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
Zakasnio sam haman da ufatim russela.. nmg se nikako u budzet uklopit

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Seb
Kad će biti nove promjene cijena?

Ove zadnje ima nelogičnih, ali navikli smo na to... Zbog čega Sainz +1 mil. a Leclerc +3. Zbog čega su Gasly i Vettel pojeftinili, a ostali nisu, i td...
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡