Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
wapi je napisao/la: 26.02.2022., 02:56 Dečki nije pitanje tko je i zašto u pravu.
Politika je tema oko koje se nećemo svi složiti, a nije tema sitea.
Dakle, što manje to bolje, jer ja mislim da se ovdje treba (ne) slagati o F1 temama.

Kome je do rasprave o politici mislim da ima dovoljno prilika na drugim mjestima.
Nije riječ o pravu, ali znaš onu jednakost za sve - moš mislit, zato sam i napisao ovo gore.

O politici nije lako (barem kod nas) naći mjesto za konstruktivnu raspravu, jer nema smisla raspravljati o lažnim i plaćenim člancima na indexu, 24 sata, jutarnjem i sličnima.

Nisam zato za raspravu o politici ovdje, samo povlačim jednu paralelu s obzirom da su mnogi protiv ičega od Rusije, pritom ne zauzimam ničiju stranu, samo stavljam usporedbu.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
https://f1.pulsmedia.hr/64941/haas-fitt ... ze-voziti/
Komentari na ovoj vijesti su obrisani? Možda i bolje da je tako, samo mi je glupo da netko upire prstom u nekoga a pravi se slijep pored zdravih očiju.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Yes, izbrisano je sve što ide u politiku, izvan F1.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari
wapi je napisao/la: 26.02.2022., 02:56 Dečki nije pitanje tko je i zašto u pravu.
Politika je tema oko koje se nećemo svi složiti, a nije tema sitea.
Dakle, što manje to bolje, jer ja mislim da se ovdje treba (ne) slagati o F1 temama.

Kome je do rasprave o politici mislim da ima dovoljno prilika na drugim mjestima.
Htio ili ne, politika je svugdje. Ja ne pricam o ratu, već o Haasu I njihovim sada problemima. Zamisli ti da imas novac I finansiras nekog, onda ti dodje neko drugi i kaze, kritikuj svoga pretsjednika, a znas I sam da su tvoji resursi 90% u toj zemlji gdje ti je pretsjednik! Ako ga kritikujes onda ti taj isti oduzme svu imovinu i ispadnes magarac teski.

Ko se to smije Putinu suprostaviti? Svaki sponzor je u strahu da kaze nesto protiv, odmah si sankcionisan. Nije nimalo laka situacija, ako ne podrzis lijevu - desna te sasjece, ako desnu, onda lijeva te isto.l, slučaj Haas.

Poenta je da politika mora van iz sporta, što manje medijakog pritiska to bolje. Ali najgore od svega u sportu politike ima I to dosta.

Ante mozes premjesti ovo u drugu temu, ti znas bolje gdje treba.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
U smeće najbolje :)

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
A gle, suviše imamo godina da pričamo civilizovano. Ja sam na strani sporta, nikako na strani politike. Ali kada se politika svijesno umiješa u sport, onda ne mogu da ćutim na ovo, moram prokomentarisati. Ko voli rat dabogda mu u kući bio.

Idealan nam je primjer Haas američka kompanija, ima ugovor sa rusima! Dokaz da njih briga za tenzije koje imaju ove dvije države još od hladnog rata, valjda je to najbolji pokazatelj šta znači normalna suradnja! Sada ih politika razdvojila, niti jedna strana se ne pita, već sistem. Razumijem da ja ne mogu ništa da promjenim, niti bilo ko od nas, ali eto ne možeš biti imun ili nečija kurbla za navijanje.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Slavenowsky je napisao/la: 26.02.2022., 15:54 Ko voli rat dabogda mu u kući bio.
I tu bi trebali stati. Na portalima se dokazano ne može civilizirano pričati o toj temi jer su strasti visoke. Ironija je u tome što nikad ništa nije učinjeno preko interneta, a svejedno umjesto za edukaciju i zabavu koristimo platfomu za besmislene diskusije. Treba znati stati i kad si u pravu, kao i kad si u krivu.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
@avetma

Notifikacije u novoj aplikaciji o vijestima mi kasne, evo upravo sam dobio jednu 6 sati nakon što je vijest objavljena na portalu i nije prvi put.

Da li to android zamrzava aplikaciju u pozadini radi štednje baterije ili je to inače tako sa tom aplikacijom?
slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Huawei nekakav? Oni znaju staviti na sleep, mislim da negdje lokalno u postavkama možeš dozvoliti da app bude budan. To ne mogu riješiti s ove strane...

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Xiaomi.

Za ostale ako se nađu sa takvim problemom Postavke - Baterija - gore desno opet Baterija - Aplikacija štednja baterije -odabrati aplikaciju sa liste aplikacija i staviti postavku " Nema ograničenja".
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Mislim da ce biti danas brisanja komentara.
Malo se razmahali tamo :D.
Nitko nikoga ne vrijeda , ali dosta komentara koje nemaju veze sa F1 nego sa znanom situacijom.
slikaslika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
zatvorit temu za komentare, ovo nema smisla.
ili to i stavit samo anketu slažete li se sa zabranom nastupa ruskim sportašima. :zubo:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
zekohonda je napisao/la: 01.03.2022., 13:41 zatvorit temu za komentare, ovo nema smisla.
ili to i stavit samo anketu slažete li se sa zabranom nastupa ruskim sportašima. :zubo:
Slažem se.
@Vetma, zabrani/pobriši komentare, na ovakvim "osjetljivim" vijestima.
Znaš i sam da će vrlo lako to otići "u pravcu politike".

Što reče @Alky, nema nekog vrijeđanja, ali ne treba to ovdje, ovo je ipak F1 portal.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Vordas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Prema Godwinovom zakonu uvijek će završiti na fašizmu ili nacionalizmu tak da treba srezati u korjenu.
#DankeSeb

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Zatvoreno i pobrisano. Bez brige, nece to nikad prolaziti tu, samo ponekad treba nešto više vremena jer sam u nekom drugom poslu.

Realista
Karting
Karting
S nama već: 6 god 6 mj
Navija za: AlonsoForever
Hoce li se famozno "dupinjanje" promijeniti u nesto smisleno ili se glupost gura do kraja?
Da je ovo pisalo na Gp1 ili nekom drugom portalu, vec bi ovdje osvanuo clanak o njihovim "novinarima" kao nekad...

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Sad bas upisem "dupinjanje" u Google. Jedina 4 clanka gdje se spominje ta rijeci su linkovi sa ovog portala :D.
Znaci ta rijec ne postoji.
Ali smo potencijalno svjedocili novoj rijeci u hrvatskom jeziku , moguci povijesni trenutak :D.
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Hm... Nekad je Google nudio pare ako se pronađe neki pojam koji daje samo jedan rezultat u pretrazi. Ne znam je li to još uvijek aktualno, ali ako jest - lako obrišemo tri članka i za ovaj jedan preostali AlkY pokupi par tisuća dolara. :lolz:

Realista
Karting
Karting
S nama već: 6 god 6 mj
Navija za: AlonsoForever
Nadam se da nece bit 5-tog clanka :bonk:

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Pa nisu ni za mnogo ovih engleskih F1 pojmova postojale riječi. Većina ih je izmišljena. Uglavnom nastaju tako što opisuju određeni dio ili efekat. Opisne imenice ili tako nešto.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡