& nemogu se dočekati Ferrarija

Edit: Ipak... mala zamjerka... felge mi se nimalo ne sviđaju

Felge od Lade Nivezjurina je napisao/la: 09.02.2022., 17:08 Super izgleda...![]()
& nemogu se dočekati Ferrarija![]()
Edit: Ipak... mala zamjerka... felge mi se nimalo ne sviđaju![]()
ma izgleda kao onaj "Space reduction" rezervni kotač iz ovih novih modernih automobila...blown diffuser je napisao/la: 09.02.2022., 17:19Felge od Lade Nivezjurina je napisao/la: 09.02.2022., 17:08 Super izgleda...![]()
& nemogu se dočekati Ferrarija![]()
Edit: Ipak... mala zamjerka... felge mi se nimalo ne sviđaju![]()
![]()
![]()
Još jedan? Ovo je prvi takav, službeno predstavljen. Još je samo Haas predstavio, iako nisu najavili predstavljanje pravog bolida, ipak ono što su prikazali se razlikuje u skoro svakom detalju u odnosu na ovaj.blown diffuser je napisao/la: 09.02.2022., 17:13 Još jedan FOM-ov bolid u bojama tima, prije prve utrke čini mi se da nećemo vidjeti tko što ima. Očito nitko ne želi pokazati koje karte ima.
Pa vazda je bilo "Para na paru, uš na fukaru!"Cale od Lewisa je napisao/la: 16.02.2022., 15:35 Zanimljiv je taj ciklus mozda ne samo u f1 nego i sire znaci imas puno para napravis dobar bolid ak si dobar bolid na dobrom mjestu zavrsis, ak zavrsis na dobrom mjestu opet imas puno para od sponzora i nagrada i opet radis dobar bolid i tako u krug pod b nemas para los ti je bolid lose zavrsis i sponzorira te osjecko pivo za 5000 kn i propadas..