Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
što se tiče zagonetke: današnji odgovor nije ekipa.
i dalje mi tablica nije najjansnija.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Ha dobro, u pravu si da nije formalno bilo ime ekipe, ali ih ja prije prepoznam po tome nego po "pravom" imenu.zekohonda je napisao/la: 21.01.2022., 08:51 što se tiče zagonetke: današnji odgovor nije ekipa.
Što se tiče tablice - prvi kriterij poretka je broj grešaka, sekundarni kriterij je vrijeme, za slučaj jednakog broja pogrešaka.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Pošto je @ćale već ispoilerisao, slažem se sa @zekom.
Međutim, u prošlosti je linija između timova i kontruktora znala biti "tanka i nejasna", pa na raznim stranicama u vezi F1 statistike možemo doći do dugačijih podataka.
A većina stranica uzima u obzir konstruktore i vjerovatno se time vodio @Vetma (ili ko već pravi ove zagonetke).
Tokom 60-tih je bilo "x" Coopera na stazi, zatim npr. Frank Williams je prije Williamsa imao Frank Williams Racing cars (koristili Brabhamove, Marchove, Iso-Marlboro,.... šasije), Ken Tyrrell takođe....
Najviše šaraju statistike Renaulta, Lotusa, ...., od stranice do stranice.
Ja nekako najviše vjerujem StatsF1, mada se i kod njih npr. "vodi" da je današnja ekipa Alfa Romeo ista ona koja je i 1950. i 1951. osvojila WDC, a u principu radi se o Sauberu.
Kad smo kod Lotusa, to mi je prvo palo na pamet za današnju zagonetku (kao i većini, pretpostavljam).
BTW, predlažem @Vetmi da otvori posebnu vezanu za dnevnu zagonetku.
Međutim, u prošlosti je linija između timova i kontruktora znala biti "tanka i nejasna", pa na raznim stranicama u vezi F1 statistike možemo doći do dugačijih podataka.
A većina stranica uzima u obzir konstruktore i vjerovatno se time vodio @Vetma (ili ko već pravi ove zagonetke).
Tokom 60-tih je bilo "x" Coopera na stazi, zatim npr. Frank Williams je prije Williamsa imao Frank Williams Racing cars (koristili Brabhamove, Marchove, Iso-Marlboro,.... šasije), Ken Tyrrell takođe....
Najviše šaraju statistike Renaulta, Lotusa, ...., od stranice do stranice.
Ja nekako najviše vjerujem StatsF1, mada se i kod njih npr. "vodi" da je današnja ekipa Alfa Romeo ista ona koja je i 1950. i 1951. osvojila WDC, a u principu radi se o Sauberu.
Kad smo kod Lotusa, to mi je prvo palo na pamet za današnju zagonetku (kao i većini, pretpostavljam).
BTW, predlažem @Vetmi da otvori posebnu vezanu za dnevnu zagonetku.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Uigrava se nova ekipa, samo jako 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Djuvedj je naš novi donator, pretplatio se u aplikaciji na 3 eur mjesečno. Zahvaljujem! 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Senna66 donira 6,41 € za novu frizuru 
Ne znam jel to misliš za novi app, jer imam i ja novu frizuru od jučer, a to je malo creepy onda

Ne znam jel to misliš za novi app, jer imam i ja novu frizuru od jučer, a to je malo creepy onda

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Evo i Beethoven87 s 10€, ali ću ga i dalje spuštati na dno zagonetke dok vara

-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Ozna sve dozna, a nikoga ne pozna....avetma je napisao/la: 30.01.2022., 13:03 Senna66 donira 6,41 € za novu frizuru
Ne znam jel to misliš za novi app, jer imam i ja novu frizuru od jučer, a to je malo creepy onda![]()
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Poveli se za primjerom Djuvedja i Renault_F1_team i Ciki-F1, pretplatili se na 3 eur mjesečno u aplikaciji. Zahvaljujem dečki! 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Evo i Mr.Spaceguy s 10€, zahvaljujem! 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Evo i alonso5 poslao 10€ preko aplikacije, zahvaljujem! 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Graho se odlučio na 5 eur mjesečno u aplikaciji. Zahvaljujem!