Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
@Vetma (ili neko drugi sa tom mogućnošću)
Imam 3x jedan te isti post u temi Dakar, pa molim da se 2 izbrišu.
Jbga izbacivalo mi neku grešku, a ja bio uporan.
Sad tek vidio da imaju 3 posta.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odlično.
Dobro, ovo je bilo "preočito" zbog prezimena.
Barem nama starijim.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Ne treba ovo igrat dok ti mozak ne postigne radnu temperaturu
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
zekohonda je napisao/la: 20.01.2022., 09:00
đe je ta dnevna zagonetka?
Mali zeleni dole desno
Đe je bio i link za chat
Ali vjerovatno si našao dosad
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Miami nije staza, Miami je grad u južnoj Floridi gdje će se navodno održati F1 utrka. Još se niti jedna trka nije tamo održala. A i nazvati parkiralište stazom je uvreda za ozbiljne projekte.
Stavi komentare ispod zagonetke, da ti ovakve rantove mogu tamo pisati