[ link do slike ]
Odgovoran je za promjenu aerodinamičkih pravila koja ja bila usmjerena protiv Mercedesa i zato mora otići.Za što je to Tombazis kriv prošle sezone
Masi ne samo da može otići nego je sramota da je uopće došao. Drago mi je da to napokon vide i Meckini navijači. Ali, opet, zasto Tombazis?BoJack je napisao/la: 13.01.2022., 10:59 Koliko soli ovdje, što bi bilo da je Lewis ove godine osvojio naslov![]()
Massi je odavno donosio dvojbene odluke, nema to veze samo sa zadnjom utrkom. I definitivno je vrijeme da ode. Nema što FIA stati iza njega.
I pogotovo je smiješno čitati poruke od većine vas koji ste sada iza Massija i ekipe, a godinama ste zazivali promjenu istog. Dobro je netko negdje napisao, kao političari koji iz opozicije godinama viču protiv korupcije, dok prvi put ne dobiju vlast![]()
Iskreno? Nemam pojma. Ni meni nije jasno, volio bih i ja saznati kao i tiavetma je napisao/la: 13.01.2022., 11:12 Masi ne samo da može otići nego je sramota da je uopće došao. Drago mi je da to napokon vide i Meckini navijači. Ali, opet, zasto Tombazis?
avetma je napisao/la: 13.01.2022., 11:12 ....
Masi ne samo da može otići nego je sramota da je uopće došao. Drago mi je da to napokon vide i Meckini navijači. Ali, opet, zasto Tombazis?
Ja ne znam ovdje nikoga tko je branio ili brani Masija...Naravno, bijes i gnjev su razumljivi jer je ovaj put sudačka odluka u konačnici, za promjenu, koštala onu drugu stranu koja je već godinama navikla prolaziti "lišo".
Ekipa koja me zna s nekih Discord kanala na kojima se komentira F1 zna odavno da zazivam smjenu Massija (a ne od zadnje utrke), bez obzira što navijam za Mercedes.Sarma je napisao/la: 13.01.2022., 11:20 Najsmiješnije je što bi navijači Lewisa/Mercedesa tek sada Masija nabili nogom u guzicu... do prije su bili jako, jako tihi...
Upravo to oni su ga morali zaštiti sad i šutnut kasnije a ne zato jer jedan vozac kaze da ce se umiroviti ako ne smijene race directora halooo o cemu pricamo.Prije par godina bi bio science fiction da to neko uvjetuje.zekohonda je napisao/la: 13.01.2022., 11:24 ne znam ko je za massija i ekipu, nego (barem ja) ne smatram da on mora otić kao žrtveno janje jer se hamu i totu digo kurac.
mora otić zbog kronične nespobnosti.
Ne. Pogrešno navodiš.avetma je napisao/la: 13.01.2022., 08:37
Evo i prvi link nakon jednostavnog Google.
https://www.pitpass.com/71672/Hamilton- ... en-Sulayem
3. Već odgovoreno
Znači, Marca je izvor. Ne znam, zaista, možda nema njegov broj u imeniku, može stvarno biti svašta.
Njegove riječi jeste prenijela Marca, ali i druge novine i agencije. Između ostalih Motorsport i Reuters.
E ovo je užas, svi se raduju da vide prvi put bolide na stazi. Jedva čekam zamućene snimke kroz ogradu stazeSarma je napisao/la: 13.01.2022., 11:50 Znači na prvom testiranju u Barceloni neće biti publike ni prijenosa uživo: F1TV, SKY...
Bezveze mi je ovo, radi čega? Većeg hype na drugom testu u Bahreinu ili su masno platili?!![]()