F1 Vijesti

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Bit ce ispovijedanja. :rofl:
[ link do slike ]
slika

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
Mislim da su se ljudi malo pogubili vecina vas je pisala da bi bilo najpostenije da je bila crvena zastava e pa nebi jer race director ne donosi odluke da li je fer ili nije nego samo brine za sigurnost ako nije za crvenu zastavu nema sta biti crvena zastava.Isto tako se previse paznje dalo zadnjoj utrci jer ne smije race director staviti crvenu zastavu posto je zadnja utrka pa da bude sve fer i da mi ne smjeste otkaz iz mercedesa.Sada i ako prezivi massi kao race director ce biti upitno dal ce brinuti za sigurnost ili da nebi slucajno ostetio mercedes.Kako se ovi pametnjakovici sa fejsa ne sjete Imole recimo onda je bilo sve pet.I sve to sta radi preko medija Mercedes je obican pritisak za iducu sezonu jer ce massi prvo gledati di je lujo i kada staviti SC da ne osteti Mercedes pa da ne dobije nogu.Umjesto da su zastitili svoga race directora bio u pravu ili ne da ga ne moze ni jedan tim pritiskati i da brine samo za sigurnost, ne oni ga prave Mercedesovom i Vukovom "bitch" po medijima.
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

r2d2
Karting
Karting
S nama već: 8 god 1 mj
Za što je to Tombazis kriv prošle sezone
Odgovoran je za promjenu aerodinamičkih pravila koja ja bila usmjerena protiv Mercedesa i zato mora otići.

Inače imam dva komentara na cijelu situaciju:
1. FIA radi po starom dobrom komunističkom principu kada ne želiš da se išta promijeni osnuj komisiju koja će proučiti incident i podnjeti izvješće predsjedniku CK. Očito se radi o borbama za moć i pozicije nakon promjene vodstva organiozacije.

2. Kako je samo Torger C. Wolff - Toto Vuk plemenit. Za razliku od Ferrarija i Red Bulla koji prijete i ucjenjuju da će otići iz F1 ako im se ne ispuni neki zahtjev koji služi samo zaštiti njihovih interesa u tom trenutku, on (Vuk) je to podigao na sasvim novo nivo. Prijeti odlaskom, ali ne Mercedesa nego Lewisa Hamiltona, ako se ne ispune njegovi zahtjevi. Ali zahtjev nije sebični interes nego za opće dobro. Ozbiljne promjene koje bi spriječile da itko u budućnosti bude oštečen kao oni u Abu Dhabiju.
Ma dajte molim vas. @Har Ki Vi vjerujete tom tipu kad kaže da bi dobili spor na sudu? Znate li bajku o Totu Wolffu i sedam kozlića? Pouka je ne vjeruj Vuku ni u bajci.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Jao, što ćemo raditi ako Lewis Hamilton ode iz F1! Ode gledanost koja je pod njegovom dominacijom pala na najniže grane :prcnjau:

Baš je likeable tip, čudno kako ga se ne prati više :bonk:

Lik ionako nema jednog prijatelja u paddocku od vozača, ono... uopće me ne čude neke stvari.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Ja sam odavno govorio da Mercedes drži FIA-u za muda. Ništa novo niti me čudi.

Ništa drugačije od onda kada je Ferrari malo pokazao zube pa su iz Mercedesa plakali dok god FIA nešto ne pronađe. Dok je Mercedes imao "malo ilegalno, ali nema veze" stvari.

Zanimljivo mi je kako je novi predsjednik u početku govorio da neće tolerirati onakvo ponašanje Hamiltona, da bi sada izjavio kako u potpunosti razumije Hamiltonovu muku. Sad će mu još i tepati. Oni stvarno puše te fore blefiranja iz Mercedesa?
slika

BoJack
Karting
Karting
S nama već: 4 god 6 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Russel
Koliko soli ovdje, što bi bilo da je Lewis ove godine osvojio naslov :rofl:

Massi je odavno donosio dvojbene odluke, nema to veze samo sa zadnjom utrkom. I definitivno je vrijeme da ode. Nema što FIA stati iza njega.

I pogotovo je smiješno čitati poruke od većine vas koji ste sada iza Massija i ekipe, a godinama ste zazivali promjenu istog. Dobro je netko negdje napisao, kao političari koji iz opozicije godinama viču protiv korupcije, dok prvi put ne dobiju vlast ;)

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Nitko nije iza Masija. Nego je smiješno koliko se FIA i F1 pokorava jednom timu zadnjih godina. I to sve zbog igrokaza Vuka i Hamiltona sa tim famoznim odlaskom iz F1.
Gadljivo je.
slika

BoJack
Karting
Karting
https://www.thedrive.com/accelerator/37 ... evelopment

https://www.planetf1.com/news/ferrari-t ... o-quit-f1/

Ništa novo u svijetu formule 1, no naravno, uveličavaju se iste stvari kada je Mercedes u pitanju. Opet dvostruki standardi. Iskreno, idu mi na živce sve strane s ovim ucjenama, no nisu oni ni prvi ni zadnji što to rade.

EDIT: Volio bih da FIA-ina poruka svima bude: Ako želite, izađite. Znam da neće, no volio bih da napokon to urade

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
BoJack je napisao/la: 13.01.2022., 10:59 Koliko soli ovdje, što bi bilo da je Lewis ove godine osvojio naslov :rofl:

Massi je odavno donosio dvojbene odluke, nema to veze samo sa zadnjom utrkom. I definitivno je vrijeme da ode. Nema što FIA stati iza njega.

I pogotovo je smiješno čitati poruke od većine vas koji ste sada iza Massija i ekipe, a godinama ste zazivali promjenu istog. Dobro je netko negdje napisao, kao političari koji iz opozicije godinama viču protiv korupcije, dok prvi put ne dobiju vlast ;)
Masi ne samo da može otići nego je sramota da je uopće došao. Drago mi je da to napokon vide i Meckini navijači. Ali, opet, zasto Tombazis?

BoJack
Karting
Karting
avetma je napisao/la: 13.01.2022., 11:12 Masi ne samo da može otići nego je sramota da je uopće došao. Drago mi je da to napokon vide i Meckini navijači. Ali, opet, zasto Tombazis?
Iskreno? Nemam pojma. Ni meni nije jasno, volio bih i ja saznati kao i ti

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
avetma je napisao/la: 13.01.2022., 11:12 ....
Masi ne samo da može otići nego je sramota da je uopće došao. Drago mi je da to napokon vide i Meckini navijači. Ali, opet, zasto Tombazis?
slika
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Glavni urednik je vrhunski objasnio:
Naravno, bijes i gnjev su razumljivi jer je ovaj put sudačka odluka u konačnici, za promjenu, koštala onu drugu stranu koja je već godinama navikla prolaziti "lišo".
Ja ne znam ovdje nikoga tko je branio ili brani Masija...

Duže vrijeme već pričamo da je lik "klaun" - da nije jednostavno za direktora utrke...

Najsmiješnije je što bi navijači Lewisa/Mercedesa tek sada Masija nabili nogom u guzicu... do prije su bili jako, jako tihi...

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Inside Racing ima teoriju, ali budemo o tome onda nastavili u komentarima ispod vijesti...

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
ne znam ko je za massija i ekipu, nego (barem ja) ne smatram da on mora otić kao žrtveno janje jer se hamu i totu digo kurac.
mora otić zbog kronične nespobnosti.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

BoJack
Karting
Karting
Sarma je napisao/la: 13.01.2022., 11:20 Najsmiješnije je što bi navijači Lewisa/Mercedesa tek sada Masija nabili nogom u guzicu... do prije su bili jako, jako tihi...
Ekipa koja me zna s nekih Discord kanala na kojima se komentira F1 zna odavno da zazivam smjenu Massija (a ne od zadnje utrke), bez obzira što navijam za Mercedes.

Ja sam osoba za jasna pravila i smanjivanja tumačenja/interpretacija u svakom sportu, ne samo u F1. A to me pogotovo boli danas, sa svom silom podataka i tehnologije koje sudci imaju na raspolaganju.

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
zekohonda je napisao/la: 13.01.2022., 11:24 ne znam ko je za massija i ekipu, nego (barem ja) ne smatram da on mora otić kao žrtveno janje jer se hamu i totu digo kurac.
mora otić zbog kronične nespobnosti.
Upravo to oni su ga morali zaštiti sad i šutnut kasnije a ne zato jer jedan vozac kaze da ce se umiroviti ako ne smijene race directora halooo o cemu pricamo.Prije par godina bi bio science fiction da to neko uvjetuje.
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Hehe...kada se tražila pravda u Kanadi 2019. onda su Vettel i Ferrari bili kemčavci i loši luzeri za ove sa Zvijezdom na kapi.

How the turntables...naravno ostatak 2019 je Masi za njih također bio dobar i "pratio je pravilnik", onda su malo kritizirali za Italiju gdje je Leclerc trebao dobiti kaznu, ali ajde...2020 je opet bila dobra, Masi na razini (za njih naravno). Ali 2021...e tu se prelomilo.

Interesantno.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
avetma je napisao/la: 13.01.2022., 08:37
Evo i prvi link nakon jednostavnog Google.
https://www.pitpass.com/71672/Hamilton- ... en-Sulayem

3. Već odgovoreno :thumbs:

Znači, Marca je izvor. Ne znam, zaista, možda nema njegov broj u imeniku, može stvarno biti svašta.
Ne. Pogrešno navodiš.
Izvor mi je
Har Kl je napisao/la: 12.01.2022., 22:44 2. Ben Sulayem - press konferencija
Njegove riječi jeste prenijela Marca, ali i druge novine i agencije. Između ostalih Motorsport i Reuters.

Naravno imaš svako pravo da i njih ismijavaš, zato ti i kažem, sastavi e-mail, ubaci dijagram moguće komunikacije pomoću koje mogu stupiti u kontakt sa Hamiltonom, zalijepi svoju akreditaciju i donesi nam pravu i vjerodostojnu informaciju, u koju niko neće sumnjati :thumbs:

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Znači na prvom testiranju u Barceloni neće biti publike ni prijenosa uživo: F1TV, SKY...

Bezveze mi je ovo, radi čega? Većeg hype na drugom testu u Bahreinu ili su masno platili?! :thumbsd:

slika

BoJack
Karting
Karting
Sarma je napisao/la: 13.01.2022., 11:50 Znači na prvom testiranju u Barceloni neće biti publike ni prijenosa uživo: F1TV, SKY...

Bezveze mi je ovo, radi čega? Većeg hype na drugom testu u Bahreinu ili su masno platili?! :thumbsd:
E ovo je užas, svi se raduju da vide prvi put bolide na stazi. Jedva čekam zamućene snimke kroz ogradu staze :bonk: :bang:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡