Lewis Hamilton
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Nisam ni rekao da će ići negdje već je njegov šef to sugerirao.Har Kl je napisao/la: 17.12.2021., 21:04Da bašFerrari je napisao/la: 17.12.2021., 20:52 Mene uopće ne bi čudilo da Lewis najavi penziju.
Ono... gledajući, nema nekih pluseva. Promjena pravilnika i to ogromna, nesigurnosti oko bolida i koliko će biti kompetitivan, Max je postao prvak i ima sigurno još veće samopouzdanje, a ono najvažnije, ima ogromni rizik u Russellu koji je sada u istom bolidu.
Ne vjerujem, ali eto. Mislim da više sada igraju na kartu žrtve (kao i po običaju) i da pokušavaju izmusti nešto od FIA-e.![]()
A on kao nije znao za promjene u pravilniku i timskog kolegu.
Neće Hamilton nigdje. Još će te vi njurgati na njega![]()
Ja samo vidim razloga zašto bi i ne bi me čudilo, ali već znam da to rade zbog marketinga i nekog pritiska na FIAu i općenito da ispadnu što je veće moguće žrtve.
Ništa neviđeno. O tome koliko ćemo njurgati ovisi kakav će bolid biti.
A ti bi se trebao veseliti, Mercedes je prvak u konstruktorima, nešto slabo si mi to istaknuo na forumu. Nisi li rekao da primarno navijaš za Mercedes, a ne za LH-a?
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Pa sam opis tvog razumijevanja, navodi na to.Ferrari je napisao/la: 17.12.2021., 22:11Nisam ni rekao da će ići negdje već je njegov šef to sugerirao.Har Kl je napisao/la: 17.12.2021., 21:04Da bašFerrari je napisao/la: 17.12.2021., 20:52 Mene uopće ne bi čudilo da Lewis najavi penziju.
Ono... gledajući, nema nekih pluseva. Promjena pravilnika i to ogromna, nesigurnosti oko bolida i koliko će biti kompetitivan, Max je postao prvak i ima sigurno još veće samopouzdanje, a ono najvažnije, ima ogromni rizik u Russellu koji je sada u istom bolidu.
Ne vjerujem, ali eto. Mislim da više sada igraju na kartu žrtve (kao i po običaju) i da pokušavaju izmusti nešto od FIA-e.![]()
A on kao nije znao za promjene u pravilniku i timskog kolegu.
Neće Hamilton nigdje. Još će te vi njurgati na njega![]()
Ja samo vidim razloga zašto bi i ne bi me čudilo, ali već znam da to rade zbog marketinga i nekog pritiska na FIAu i općenito da ispadnu što je veće moguće žrtve.
Ništa neviđeno. O tome koliko ćemo njurgati ovisi kakav će bolid biti.
A ti bi se trebao veseliti, Mercedes je prvak u konstruktorima, nešto slabo si mi to istaknuo na forumu. Nisi li rekao da primarno navijaš za Mercedes, a ne za LH-a?
Njurgat će te vi zbog njega, a tražit će te opet izgovor u bolidu

Nemoj mene gledati kroz svoje oči, jer mi nismo ni blizu slični. Onog dana kad Hamilton ode iz Mercedes AMG F1 u neku drugu ekipu, završit će se i moje navijanje za njega.
99% sam uvjeren da ću navijati za Hamiltona do kraja njegove karijere.
- OffLiberyMedia
- Karting
- S nama već: 6 god
- Navija za: Da Massi dobije otkaz
Lewisov jedini izgovor je ili bolid ili bolji rival npr 2007. 2012. 2016. 2021.
Pokazao je Lewis zapravo koliko je "loš". Tačnije, koliko je osrednji vozač u dominantnom bolidu. Ove četiri nabrojene godine ne može niti jedna era dominacije isprati. Svaku od navedenih godina imao je najbolji bolid, ali je imao i boljeg rivala od sebe
Pokazao je Lewis zapravo koliko je "loš". Tačnije, koliko je osrednji vozač u dominantnom bolidu. Ove četiri nabrojene godine ne može niti jedna era dominacije isprati. Svaku od navedenih godina imao je najbolji bolid, ali je imao i boljeg rivala od sebe

Nikome ne želim da dobije otkaz osim Michael Masiju.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Ajd nemojte forum pretvarati u Twitter da ne moram ključati teme.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
E sad ga jebi za Hamiltona se smijelo govoriti kao najvecem black driver,personi,itd. ili on smije vikati BLM . A ovo sad je problem,ono cisti dupli standardi.

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Drama queen.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: KMag, Seb
Kad vidim opis kaka mi se.Har Kl je napisao/la:Lewis Hamilton se "unfollowed" (ne znam koja je naša riječ za ovo) od svih korisnika na Instagramu. Zaista čudno.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Opis u stilu Tindera, a ne Instagrama

- OffLiberyMedia
- Karting
- S nama već: 6 god
- Navija za: Da Massi dobije otkaz
Ahahhahaahahahahahaah.. Nemam komentar
Nikome ne želim da dobije otkaz osim Michael Masiju.