Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- Director
- Karting
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Manor Racing
Ne znam ima li fajde za banovanjem iz cistog razloga sto su izgleda djeca i samim time ne razumiju neke stvari i desi se sto se desi.
Kao rijesenje vidim pa recimo ignorisanje njihovih postova kao i brisanje takodjer i nema potrebe ulaziti u raspravu i vremenom ce sami svatiti kako sve ovo ide.
Kao rijesenje vidim pa recimo ignorisanje njihovih postova kao i brisanje takodjer i nema potrebe ulaziti u raspravu i vremenom ce sami svatiti kako sve ovo ide.
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ja sam uvijek bio za kvalitetan kolac i segregaciju na netu čisto u obrazovne svrhe. Sljedeći put kad se bude netko sličan ili isti prijavio biti će ili pametniji (barem će se potruditi) ili će shvatiti da na nekim mjestima nemaju što tražiti. Vrlo jednostavno. Red se mora znati.
A to za brisanje postova, ignoriranje i sl... znamo kud to već vodi, imali smo slične situacije na drugom mjestu. Vodi totalnom neredu i disfunkciji.. ljudi jednostavno gube volju, barem oni kvalitetni forumaši, i sve s vremenom postaje vrtić. Mislim da nam je dosta drame i presavijanja radi niske razonode, nadam se da smo to ostavili sa GP1.
Čvrst kolac drumom valja.

A to za brisanje postova, ignoriranje i sl... znamo kud to već vodi, imali smo slične situacije na drugom mjestu. Vodi totalnom neredu i disfunkciji.. ljudi jednostavno gube volju, barem oni kvalitetni forumaši, i sve s vremenom postaje vrtić. Mislim da nam je dosta drame i presavijanja radi niske razonode, nadam se da smo to ostavili sa GP1.
Čvrst kolac drumom valja.

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- luka vz
- F1puls suradnik
- Navija za: McLaren
[ link do slike ]hattrick je napisao/la:Ja sam uvijek bio za kvalitetan kolac i segregaciju na netu čisto u obrazovne svrhe. Sljedeći put kad se bude netko sličan ili isti prijavio biti će ili pametniji (barem će se potruditi) ili će shvatiti da na nekim mjestima nemaju što tražiti. Vrlo jednostavno. Red se mora znati.
Čvrst kolac drumom valja.![]()
Amen to that!
Slažem se da je kvalitetna rasprava i razmjena informacija apsolutni prioritet NO.1
To što će takvi korisnici donijeti zabavu u kratkom roku (svi dolaze čitati kakvu su glupost opet izvalili) na dugi rok donosi samo štetu jer kvalitetni članovi gube motivaciju za konstruktivno pisanje.
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Ante i ja nismo baš na ti s vremenom zadnjih dana, tako da se jednostavno ne sjetimo.
Slobodno netko od vas može otvoriti. A možemo se i dogovoriti tko će otvarati temu za koju Veliku nagradu.
Slobodno netko od vas može otvoriti. A možemo se i dogovoriti tko će otvarati temu za koju Veliku nagradu.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Budem ja napisao ubrzo.
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Budem ja ako bude bilo potrebno
I da se dogovorimo za cijelu sezonu... @croatic F1 će pretpostavljam drage volje otvarat
I da se dogovorimo za cijelu sezonu... @croatic F1 će pretpostavljam drage volje otvarat

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Potrudit cu se ja da otvorim jedno 2-3 utrke, sa kamaru statistickih i arhivskih podataka, popracene sa dobrom vizuelnom sminkom, kad budem uhvatio vremena, javit cu se upravi 

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- josip123
- GP3
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Ljudi, i ja bi volio kad bih mogao otvoriti par utrka, ili bar jednu. Dovoljno meni..... Volio bi pomoć koliko toliko.
Znam da mogu dosta kvalitetnog materijala izvući, pa da ponudim nešto novo....

Znam da mogu dosta kvalitetnog materijala izvući, pa da ponudim nešto novo....

Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Otvorit ću novu temu pa se tamo javite, da dogovorimo tko što može i što bi htio. Hvala ljudi 

- Monty
- Karting
- Navija za: Ferrari
Dame i gospodo,sretno vam bilo i daj Bože zanimljivo otvorenje F1 sezone.Mene su ovog časa pozvali na operaciju koljena-koju čekam duže vrijeme-tak da za mene kaj se direktnog prijenosa tiće,Albert Park otpada.Pozdrav svima i uživajte!
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Sretno, da prođe sve u najboljem redu.. operacija koljena je jedna od kompliciranijih. 

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan.