VN Abu Dhabija 10.-12. prosinca 2021.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Kako kažu očajna vremena zahtjevaju "očajne mjere". Bravo Max 

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Oduševljen sam Maxom kako je utišao Skyevce. Kao da sam TV za 10 stišao nakon tog kruga. Eno još ni objave qualy rezultata na njihovom faceu nema.
"What a little star." May 26, 2012.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Tooo Max,ako slucajno hamilton proba gurnut njusku u kotac ko u britaniji odma u zid s njim 

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ne bi mu vjerojatno mnogo ni koristio.
A vježbali su ga na FP3, zato mi je jest bilo čudno.
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
I opet na pressu novinar britanskog akcenta forsira tow, cak i nakon maxovog objasnjenja..Frantic je napisao/la: 11.12.2021., 15:29 Rosberg ka Totu - Imao je i u drugom pokušaju u prva dva sektora bolje vrijeme i bez Perezovog towa![]()
I nakon svega toga Lazenbi kaze ma sigurno je tow imao uticaja.. i nakon svega Hill isto se pita da li je tow bio kljucni..
Korektniji su novinari u školskim novinama i Palčiću.
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Na stranu navijacke preferencije, tko je koga sjeb...., tko je kome podmetnuo nogu itd. mislim da sezona ne moze bolje zavrsiti. Dva trenutno najbolja i najspremnija vozaca se bore za naslov prvaka na zadnoj utrci sezone. Pa ne mozes pozeljeti bolju sezonu od ove. Ono sto svaki F1 fan zeli je dvoboj/troboj/viseboj na stazi i da se naslov odluci u zadnoj utrci, a ne 5-6 utrka prije kraja.
Naravno da ima ovih vjecno nezadovoljnih zbog xy razloga, ali mislim da u globalu nismo mogli pozeljeti bolji zavrsetak sezone. Duga je sezona bila, covid je odradio svoje, a ovo je sport ili "sport" kojeg svi volimo i prqtimo ga zbog majstorskih i manje majstorskih poteza na stazi. Vremena su se promjenila pa politike i PR nikad nije bilo vise, ali nazalost to je nesto s cime se moramo naviknuti.
U svakom slucaju neka sutra bolji pobjedi.
Naravno da ima ovih vjecno nezadovoljnih zbog xy razloga, ali mislim da u globalu nismo mogli pozeljeti bolji zavrsetak sezone. Duga je sezona bila, covid je odradio svoje, a ovo je sport ili "sport" kojeg svi volimo i prqtimo ga zbog majstorskih i manje majstorskih poteza na stazi. Vremena su se promjenila pa politike i PR nikad nije bilo vise, ali nazalost to je nesto s cime se moramo naviknuti.
U svakom slucaju neka sutra bolji pobjedi.

-
zelot
- Formula 1
Cestitke maxu. Odradio je jebeno dobre kvale, brutalan krug i stvarno kapa dolje.
Rbr je brzi ovdje, tj max i njegov rbr su brzi oaket nego ham i merc ali ham ima prednost u gumama.
Zbog razlike u strategiji, gotovo sigurno ce se srest na stazi u borbi za poziciju. Bit ce to zanimljivo vidjet.
Max blagi favorit za sutra ali mercedes itekako ima sta za ponuditi.
Tow nije imao nikakvog utjecaja, sky trkelja bezveze.
Bottas opet podbacio jebo ga pas.
Rbr je brzi ovdje, tj max i njegov rbr su brzi oaket nego ham i merc ali ham ima prednost u gumama.
Zbog razlike u strategiji, gotovo sigurno ce se srest na stazi u borbi za poziciju. Bit ce to zanimljivo vidjet.
Max blagi favorit za sutra ali mercedes itekako ima sta za ponuditi.
Tow nije imao nikakvog utjecaja, sky trkelja bezveze.
Bottas opet podbacio jebo ga pas.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Ne vjeruje mu HamVettel-Ferrari je napisao/la: 11.12.2021., 15:17 Čudno mi je jako što Bottas nije davao slipstream, gledali smo ga mnogo puta u prošlim sezonama kad je Hamilton imao dosta lagodniju situaciju u prvenstvu, a danas ne![]()

Fino Alla Fine
- jenson
- Formula 4
- S nama već: 8 god 9 mj
- Navija za: Alpine, Gasly
Slažem se. Najbolje je ignorirati sve te gluposti van staze i u medijima, stvarno možemo uživati u borbi na samoj stazi.Iceman je napisao/la: 11.12.2021., 15:50 Na stranu navijacke preferencije, tko je koga sjeb...., tko je kome podmetnuo nogu itd. mislim da sezona ne moze bolje zavrsiti. Dva trenutno najbolja i najspremnija vozaca se bore za naslov prvaka na zadnoj utrci sezone. Pa ne mozes pozeljeti bolju sezonu od ove. Ono sto svaki F1 fan zeli je dvoboj/troboj/viseboj na stazi i da se naslov odluci u zadnoj utrci, a ne 5-6 utrka prije kraja.
U svakom slucaju neka sutra bolji pobjedi.![]()
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Interesting that they locked up at turn 1 and that kind of stuff. No one locks up in turn 1.. And if you do it's not a big lock up.. 

Fino Alla Fine
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
ni spomena na kraju dana o situaciji ham-maz u fp3? niti noted. 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Mogu slobodno sad vozači radit što hoće na treninzima i pozvat se na Ham - Maz situacije s ove i prošle utrke. S tim da je danas gore bilo, a najjače Lewis odmah na radio govori kak je napravio sve što može, a mrdnuo nije.zekohonda je napisao/la: 11.12.2021., 19:29 ni spomena na kraju dana o situaciji ham-maz u fp3? niti noted.![]()
"What a little star." May 26, 2012.
- josip123
- GP3
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Ipak je derreck jedan od sudaca...zekohonda je napisao/la: 11.12.2021., 19:29 ni spomena na kraju dana o situaciji ham-maz u fp3? niti noted.![]()
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna