Konkurentski portali i ostali mediji

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

dmj
GP3
GP3
S nama već: 5 god 3 mj
Hvala.
Nekako sam baš razočaran svime oko ovog vikenda, uhvatio sam se kako ozbiljno razmišljam nakon sljedeće utrke i nekog rezimea sezone dogovoriti se s Telesportom da prepustim Luki pisanje o suvremmenoj F1, a da se ja posvetim samo povijesnim temama.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Ja sam nekoliko puta, do sada, razmišljao da prestanem pratiti F1.
A pratim je preko 30 godina.

Ovo je,..... ne znam kako se izraziti..... jako, jako loše. Ovaj put, ovo je dno. F1 je na dnu. Na, neki način..... nestaje F1 duh.
Uvijek se mislilo da je novac glavna frka. Ali toliko sebičnih, i SUPER-sebičnih interesa...... to je jako negativno. Tu nema sporta.

Ako nestane prava strast, duh i slično, to nama ne može biti više F1.
Može se nazivati F1, ali....... :facepalm: :facepalm:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
U praksi, osjećaj je da ovo više nije sport, nego režirana Netflixova predstava dovedena do apsurda. A najgore od svega, kako rastuća popularnost Formule 1 pokazuje, to se fanovima sviđa.
Sve rečeno.

Znam da F1 neće (jbga, ne može i da hoćeš) biti ista kao 80-ih ili 90-ih, ali ovo, kako je kenulo, izgleda da ode u 3 lijepe materine....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

dmj
GP3
GP3
S nama već: 5 god 3 mj
Ja sam imao jednu fazu prije desetak godina kada sam prestao prilagođavati ostatak života gledanju utrka. Bilo je to ono doba Vettelove dominacije, uspio sam godinu-dvije sporadično gledati, ali ne i prestati odmah po završetku utrke koju nisam gledao guglati kako je završilo. Teško da mogu odviknuti se samo tako, navučen sam na F1 već više od četrdeset godina...
Ali ne veselim se pisanju o današnjim utrkama, samo temama iz prošlosti, tako da uistinu mislim da ću se nagodinu oprostiti od novinarskog praćenja aktualnih događaja, ili ga barem svesti na minimum.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj

Frantic je napisao/la:
U praksi, osjećaj je da ovo više nije sport, nego režirana Netflixova predstava dovedena do apsurda. A najgore od svega, kako rastuća popularnost Formule 1 pokazuje, to se fanovima sviđa.
Sve rečeno.
Da to se vidi po nestvarnim brojkama gledatelja na utrci VN SAD-a.

Ne znam, znam da je glupo možda tako razmišljati, ali i meni smrdi ova sezona na režiranost.

Da li je to u obliku toga da je Mercedes cijelo vrijeme imao brzinu, ali skrivao do Brazila gdje su odjednom poletjeli u blagu dominaciju.
Ili u obliku FIA-e i njihovih odluka, što bi objasnilo njihovo ultra sporo donošenje odluka.
Apsolutno u ničemu nisu bili konstantni osim u dozvoljavanju idiotske vožnje. Kreiran je shitshow, ljudi to valjda vole. Ali meni je ovo kao da gledam dvojicu petogodisnjaka u bolidima. Max potezima na stazi gdje nema šanse da ga se može proći a da nema nekog sranja, Hamilton svojim licemjerem i plakanjem, glumatanjem nekog superheroja spasitelja svih ljudi, težak život i teška karijera njega i njegova šefa. I naravno mediji takvo što puše. Pogotovo oni koji poprate F1 tek iz Netflix serije ili sažetka utrke, pa na taj sav shitshow uliju još vatre.

Meni je zadnja utrka totalno ubila volju za sezonom. Maxa se ne kažnjava za stvari koje bi trebali, ali ga kazne za stvari koje nije kriv. Pravi vjetar u leđa da tako nastavi. Stvarno će od njega kreirati još veću bičinu u glavi. Dok nova publika dobiva dojam da je F1 ovakva oduvijek, kontroverzna i kaotična.

Stvarno mi puca ona stvar tko uzima ovo. Sezona je zanimljiva, ali neću ju pamtiti po dobrom. Jer neće ni završiti dobro.
Znamo svi jako dobro kako će to izgledati u Abu Dhabiju.

slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la: 07.12.2021., 11:14 Da to se vidi po nestvarnim brojkama gledatelja na utrci VN SAD-a.

Ne znam, znam da je glupo možda tako razmišljati, ali i meni smrdi ova sezona na režiranost.

Da li je to u obliku toga da je Mercedes cijelo vrijeme imao brzinu, ali skrivao do Brazila gdje su odjednom poletjeli u blagu dominaciju.
Ili u obliku FIA-e i njihovih odluka, što bi objasnilo njihovo ultra sporo donošenje odluka.
Apsolutno u ničemu nisu bili konstantni osim u dozvoljavanju idiotske vožnje. Kreiran je shitshow, ljudi to valjda vole. Ali meni je ovo kao da gledam dvojicu petogodisnjaka u bolidima. Max potezima na stazi gdje nema šanse da ga se može proći a da nema nekog sranja, Hamilton svojim licemjerem i plakanjem, glumatanjem nekog superheroja spasitelja svih ljudi, težak život i teška karijera njega i njegova šefa. I naravno mediji takvo što puše. Pogotovo oni koji poprate F1 tek iz Netflix serije ili sažetka utrke, pa na taj sav shitshow uliju još vatre.

Meni je zadnja utrka totalno ubila volju za sezonom. Maxa se ne kažnjava za stvari koje bi trebali, ali ga kazne za stvari koje nije kriv. Pravi vjetar u leđa da tako nastavi. Stvarno će od njega kreirati još veću bičinu u glavi. Dok nova publika dobiva dojam da je F1 ovakva oduvijek, kontroverzna i kaotična.

Stvarno mi puca ona stvar tko uzima ovo. Sezona je zanimljiva, ali neću ju pamtiti po dobrom. Jer neće ni završiti dobro.
Znamo svi jako dobro kako će to izgledati u Abu Dhabiju.
:vrhunski:

Potpis na boldano.
Možda ovo da neće završiti dobro, kod mene je to 50-50.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

pigmalion
Formula 1
Formula 1
dmj je napisao/la: 07.12.2021., 10:56 Ja sam imao jednu fazu prije desetak godina kada sam prestao prilagođavati ostatak života gledanju utrka. Bilo je to ono doba Vettelove dominacije, uspio sam godinu-dvije sporadično gledati, ali ne i prestati odmah po završetku utrke koju nisam gledao guglati kako je završilo. Teško da mogu odviknuti se samo tako, navučen sam na F1 već više od četrdeset godina...
Ali ne veselim se pisanju o današnjim utrkama, samo temama iz prošlosti, tako da uistinu mislim da ću se nagodinu oprostiti od novinarskog praćenja aktualnih događaja, ili ga barem svesti na minimum.
Nemoj me krivo skužiti, ali ne smiješ prestati pisati.
Možeš i smanjiti pisanje, reducirati...... biti na nekoj vrsti GO, mjesecima..... ali ne smiješ prestati pisati.

To važi i za sve ostale, koji imaju spisateljskog talenta.

Jer želim ( želimo ) ostati uz F1, unatoč svemu:

Gledajući utrke i ostale vozačke sesije, kao i sve oko njih, naprosto sam požalio što nisam normalan, pa da poput ostalih Hrvata gledam finale Davis Cupa ili derbi Dinamo-Hajduk.

Hvala, unaprijed.

Frantic
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la: 07.12.2021., 11:14 Da to se vidi po nestvarnim brojkama gledatelja na utrci VN SAD-a.
Kad smo već kod Amerikanaca

Nedavno (26.09.2021.) je objavljen tweet od ESPNF1 kako Hamilton ima više pobjeda od Senne, Laude i Fangia zajedno.
U čast njegove 100. pobjede.
@Heat je to nalijepio u sprbox jer je u replyu na taj tweet bila zajebancija iz Sochija, kad je Hamilton zakačio zid, sa porukom "The pitwall didn`t leave me enough space, man". :mrgreen:

Moj komentar nakon toga je bio
Frantic je napisao/la: 26.09.2021., 23:37 Kakvi debili sa ESPNa :rofl:
Pa ima on odavno više pobjeda nego Fangio+Lauda+Senna.
A još gore je to što nije jedini koji ima više pobjeda nego spomenuti trojac zajedno.
Bolje bi bilo da su stavili da ima više pobjeda nego npr. 4 velika britanska vozača zajedno (Mansell+Stewart+Clark+Moss=99).
Toliko o Amerikancima ali i generalno "novopečenim fensi-šmensi ljubiteljima" F1.

Valjda se sport neće pretvoriti u jedan veliki reality show ili otići put WWE-a. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj

Valjda se sport neće pretvoriti u jedan veliki reality show ili otići put WWE-a. :mrgreen:
Ameri su to bajo moj, ne bi me ni to čudilo.
slika

FernandoMclaren
Karting
Karting
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Alonso, Leclerc, Ferrari
Ne znam s kojeg je portala, ali moglo bi i u sprdbox :facepalm:

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Prejaka teorija. :mrgreen:

Frantic
Formula 1
Formula 1
WTF :shock: :rofl:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Fenomenalna stranica za pregled statistika (Link 1) pa i samih utrka u neku ruku (Link 2)

Link 1
https://motorsportstats.com/results/for ... /standings

Statistika prikazuje cijelu sezonu, a možete prikazati i samo prvu utrku, pa onda dodavati ili jednu po jednu ili više po želji.
Ispred "gumba" GO je birač za utrke.
Odaberete utrku i stisnete GO.
Možete selekcionirati godine, pa čak i izači "iz" Formule 1 i odabrati Formulu E, MotoGP, Indy, GP2. 24 Sata... pffff...
Prikaz Table se može mijenjati i prikazivati na tri načina:
POS - POZ i GRD
Pritom se mijenjaju ikonice kod svakog vozača, prikazujuči odabrano.

Link 2
https://motorsportstats.com/results/for ... ation/race

Link 2 je ono radi čega sam i poželio vam pokazati i podijeliti s vama ovu stranicu.
Na gornjem dijelu stranice je prikaz rezultata utrke, a NA DOLJNJEM DIJELU ono na što vam želim skrenuti pažnju.
Prikaz same utrke od Starta do Cilja !
Možete odabrati bilo koju utrku po želji (uključujuči po godinama SPrvenstava) te se prikazuje cijela utrka u modu :
"THE RACE AS IT HAPPENED" - meni se strašno dopalo i ostao sam otvorenih usta kad sam vidio - fenomenalno!
LOL - ima čak i semafor.. ono u stilu crvena svjetla se pale jedno po jedno pa onda zeleno
(doduše na utrci u živo se ta crvena svjetla samo ugase & bolidi i utrka krenu), al i ovako se supercool, barem po meni.

Uživajte :dance:
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Hvala @zjuro i đe čuo i đe ne čuo :klanjam: :pivo:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

pigmalion
Formula 1
Formula 1
zjurina je napisao/la: 14.12.2021., 16:41 Fenomenalna stranica za pregled statistika (Link 1) pa i samih utrka u neku ruku (Link 2)

Link 1
https://motorsportstats.com/results/for ... /standings

Statistika prikazuje cijelu sezonu, a možete prikazati i samo prvu utrku, pa onda dodavati ili jednu po jednu ili više po želji.
Ispred "gumba" GO je birač za utrke.
Odaberete utrku i stisnete GO.
Možete selekcionirati godine, pa čak i izači "iz" Formule 1 i odabrati Formulu E, MotoGP, Indy, GP2. 24 Sata... pffff...
Prikaz Table se može mijenjati i prikazivati na tri načina:
POS - POZ i GRD
Pritom se mijenjaju ikonice kod svakog vozača, prikazujuči odabrano.

Link 2
https://motorsportstats.com/results/for ... ation/race

Link 2 je ono radi čega sam i poželio vam pokazati i podijeliti s vama ovu stranicu.
Na gornjem dijelu stranice je prikaz rezultata utrke, a NA DOLJNJEM DIJELU ono na što vam želim skrenuti pažnju.
Prikaz same utrke od Starta do Cilja !
Možete odabrati bilo koju utrku po želji (uključujuči po godinama SPrvenstava) te se prikazuje cijela utrka u modu :
"THE RACE AS IT HAPPENED" - meni se strašno dopalo i ostao sam otvorenih usta kad sam vidio - fenomenalno!
LOL - ima čak i semafor.. ono u stilu crvena svjetla se pale jedno po jedno pa onda zeleno
(doduše na utrci u živo se ta crvena svjetla samo ugase & bolidi i utrka krenu), al i ovako se supercool, barem po meni.

Uživajte :dance:

Ne radi ovo baš najbolje.
Npr. piše da je Villeneuve vozio za March.
I da je March koristio Alfa Romeo motore.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Pregled sezone s Antom - navijači Hamiltona, začepite uši kad krene podloga :prcnjau:

pigmalion
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la: 25.12.2021., 19:42 Pregled sezone s Antom - navijači Hamiltona, začepite uši kad krene podloga :prcnjau:

Lovro i Ante, hvala. :thumbs:
Odlično i objektivno. :vozi:

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Dino, još jedan odličan pogled u povijest:

https://telesport.telegram.hr/price/leg ... u-bellofu/

:thumbs:

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡