VN Katara 19.-21. studenog 2021.

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

AMG
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Cale od Lewisa je napisao/la: 21.11.2021., 17:50
A da, bilo bi uzbudljivo do kraja da je max osvojio brazil ovako merc ako ne kiksa je prvak.
Tako bi bilo joÅ” manje uzbuđenja :facepalm:
slika slika

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
Najvise boli sto ako osvoji hamilton ce se pricati o izjednacenoj borbi u kojoj je prevagu napravio vozac..radije bi fino da je osvojio naslov za 100 bodova.
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
AMG je napisao/la: 21.11.2021., 17:59
A da, bilo bi uzbudljivo do kraja da je max osvojio brazil ovako merc ako ne kiksa je prvak.
:rofl:
Fino Alla Fine

Cale od Lewisa
GP3
GP3
CrashOverride je napisao/la: 21.11.2021., 18:00
Kako to misliÅ” ?
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
:mrgreen: https://twitter.com/MercedesAMGF1/status/1462458087546269704
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Cale od Lewisa je napisao/la: 21.11.2021., 17:59 Najvise boli sto ako osvoji hamilton ce se pricati o izjednacenoj borbi u kojoj je prevagu napravio vozac..radije bi fino da je osvojio naslov za 100 bodova.
Pa mislim da se i dosta Mercedesovaca i Hamiltonovaca složilo da je Max do sada bolje vozio ovu sezonu. Ako Hamilton preokrene, biće definitivno zbog bolida, koji je sada jasno nadmoćniji.

Neko reče da će do kraja Bottas izbiti nekoliko bodova Maxu. Pa imao je i danas Å”ansu, poslije kazni startao je ispred Maxa. Ali mu je, kao i obično ove sezone, manje smetao nego Gasly i Tsunoda... Mislim da Bottas neće ni u zadnje dvije utrke ni na Å”ta uticati. Ali Hamiltonu to i ne treba. Dvije pobjede i rjeÅ”ava to bez problema. Ukoliko se ne desi neki kiks, ili promjena u konkurentnosti, nebi trebalo biti problema. Ali uvijek se može neÅ”to desiti, recimo da je Hamiltonu danas pukla guma...

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Frantic je napisao/la: 21.11.2021., 17:09 Ako je istina da ovo jučer i danas nije motor iz Brazila, već onaj iz Turske, bojim se da Hamdo uzima hladno 2 pobjede u preostale 2 trke i rjeÅ”ava pitanje prvaka.
Toto said to Sky Germany that their "rocket" engine will be back in the car for Jeddah and Abu Dhabi.
Meni oni zvuče tako sigurno da uzimaju sve do kraja, po izjavama, na team radiu isto...

Ne znam, preebrzi su trenutno, mislim da će Lewis uzeti bez problema obje utrke...

AMG
Karting
Karting
Cale od Lewisa je napisao/la: 21.11.2021., 18:06
CrashOverride je napisao/la: 21.11.2021., 18:00

Kako to misliÅ” ?
Lijepo, Max bi u tom slučaju danas imao 22 boda prednosti, pa izračunaj Å”to bi mu sve bilo dovoljno da zavrÅ”i kao WDC... šŸ™‚

o.a. Ovisno naravno Å”to je vama uzbudljivije za gledati iako je u svakom slučaju to Hamiltonov poraz, tako da možda nisam u pravu.šŸ˜‰
slika slika

AMG
Karting
Karting
Pastor je napisao/la: 21.11.2021., 18:46 Mislim da Bottas neće ni u zadnje dvije utrke ni na Å”ta uticati.
Hoće na WCC 😁, a trenutno je u "loÅ”oj formi", pretjece jedino kad ga se sokoli na team radio...
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
@sarma
Pa nije onda iznad @ćale toliko u krivu kad kaže da bi bilo zanimljivije da je Max uzeo Brazil, a Lewis bio drugi + FL.
Sada bi bilo +22 za Maxa i onda bi Lewis morao uzeti zadnje dvije + eventualni FL + Bot ispred Maxa.
Ovako, s makinom iz Brazila, Lewis već u Saudiji može dovesti stanje u egal, sa pobjedom + FL, čak i povećati ako Max ne bude drugi.

@Pastor
Ne vidim baÅ” da se dosta "Hamiltonovaca" i "Mercedesovaca" složilo da je Max bolje odvozio sezonu (za mene nema sumnje). Neki jesu, ali to je mali broj. Međutim, to nije ni bitno. Max će moći obrisati guzicu sa pohvalama da je bolje odvozio sezonu od Hamde, a ovaj pokupio titulu.

Uglavnom, mene pere da će Hamdo, kao u danaÅ”njem stilu, odraditi 2 pobjede i tjt.
Naravno, ostaje sumnja u legalonost Benza i taj nagli skok performansi, ali time neka se zajebaju u Red Bullu.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
ā–ŗ Prikaži ā€œSpoilerā€

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
senna66 je napisao/la: 21.11.2021., 15:10 Ovog Croftya treba hitno izbaciti iz Skya.
Gasly namjerno izasao sa staze da pusti Maxa haha
Croftya treba izbaciti iz Sky. Ali to ne znači da uvijek priča gluposti. Ono je baŔ očito bilo, ne znam čemu smijeh?

Cale od Lewisa
GP3
GP3
Nije upitno da ga je pustio samo zasto bi isao siroko namjerno i riskirao, nigdje nije zabranjeno ga pustit.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Čestitke prvoj trojici. Alonso DOTD. Za mene ne, ali prihvatam kontekst i limitiranost njegovog bolida. Kad sam ga vidio kako sjaji na podiju, bilo mi je jako drago Ŕto mu je to poŔlo za rukom.
Hamilton i Max su bili maestralni. Demolirali su svoje timske kolege u istim bolidima na jednoj pravoj trkaćoj stazi.
Nadao sam se većoj berbi bodova ... Bottas je opet bio Bottas. Sad je svejedno ... Hamiltonu trebaju dvije pobjede za naslov i nadam se takvom raspletu sezone.

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 8 mj
Šta se desilo sa Vettelom, jel on startovao sa 10 mesta ili niže jer je dosta bio nisko u poretku na početku?

Dobra je bila trka danas, Max nemoćan da bilo Å”ta uradi ali svejedno ova dvojica su trenutno liga za sebe i Å”to se tiče umeća i Å”to se tiče maÅ”inerije koju imaju. JoÅ” dve trke do kraja, deluje kao da Ham i Mercedes imaju prednost i da bi mogli lako da privedu sezonu kraju. Ovo je F1 i svi idu do krajnjih granica tako da neću uopÅ”te viÅ”e ulaziti u to ko je legalan a ko ne. Nije na mani. Ali svaÅ”ta može da se desi do kraja. Imao je i MS dobar zamah 2006. pa se desio Japan. Biće dobro do kraja, na nož kako bi i trebalo da bude a ne da 10 trka pre kraja Merc slavi obe titule.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

slika

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Har Kl je napisao/la: 21.11.2021., 19:28 Nadao sam se većoj berbi bodova ... Bottas je opet bio Bottas. Sad je svejedno ... Hamiltonu trebaju dvije pobjede za naslov i nadam se takvom raspletu sezone.
Trebale se vi ipak zahvaliti Bottasu. Mađarska ispali Maxa, koji bi danas imao sigurno barem 20 bodova viÅ”e od Hamiltona. Isto tako Turska, dodatnih 5. A da ne govorim Britanija, isto nekih 20 bodova. Danas Max komotno je mogao da slavi titulu....
šŸ‘¤ 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
šŸŽ 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Slavenowsky je napisao/la: 21.11.2021., 20:21
Har Kl je napisao/la: 21.11.2021., 19:28 Nadao sam se većoj berbi bodova ... Bottas je opet bio Bottas. Sad je svejedno ... Hamiltonu trebaju dvije pobjede za naslov i nadam se takvom raspletu sezone.
Trebale se vi ipak zahvaliti Bottasu. Mađarska ispali Maxa, koji bi danas imao sigurno barem 20 bodova viÅ”e od Hamiltona. Isto tako Turska, dodatnih 5. A da ne govorim Britanija, isto nekih 20 bodova. Danas Max komotno je mogao da slavi titulu....
Veoma smo zahvalni. Zato su mu se i zahvalili na saradnji :thumbs:

Nije Bottas ispalio Maxa u Mađarskoj.

Što se ostalog tiče ... Imat će Max za čim da žali, ukoliko ne osvoji titulu ove godine.

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Nije Bottas ispalio Maxa u Mađarskoj?

Nego tko, ja mozda?

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Ibarac00 je napisao/la:Nije Bottas ispalio Maxa u Mađarskoj?

Nego tko, ja mozda?
Ti sigurno nisi.
Nije davno utrka bila. Pogledaj snimak slika

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Moj djed rahmetli, digo se iz mezara, sjeo u Bottasov bolid u Mađarskoj. :facepalm:
Vjerovatno će dalja argumentacija ići u pravcu da je Bottas zveknuo Norrisa a Norris Maxa. :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
ā–ŗ Prikaži ā€œSpoilerā€

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Ma jok. Tačnije zvuči teorija o rahmetli djedu s jedne i Ibaracu s druge strane.
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔