Najvise boli sto ako osvoji hamilton ce se pricati o izjednacenoj borbi u kojoj je prevagu napravio vozac..radije bi fino da je osvojio naslov za 100 bodova.
ALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".
Cale od Lewisa je napisao/la: 21.11.2021., 17:59
Najvise boli sto ako osvoji hamilton ce se pricati o izjednacenoj borbi u kojoj je prevagu napravio vozac..radije bi fino da je osvojio naslov za 100 bodova.
Pa mislim da se i dosta Mercedesovaca i Hamiltonovaca složilo da je Max do sada bolje vozio ovu sezonu. Ako Hamilton preokrene, biÄe definitivno zbog bolida, koji je sada jasno nadmoÄniji.
Neko reÄe da Äe do kraja Bottas izbiti nekoliko bodova Maxu. Pa imao je i danas Å”ansu, poslije kazni startao je ispred Maxa. Ali mu je, kao i obiÄno ove sezone, manje smetao nego Gasly i Tsunoda... Mislim da Bottas neÄe ni u zadnje dvije utrke ni na Å”ta uticati. Ali Hamiltonu to i ne treba. Dvije pobjede i rjeÅ”ava to bez problema. Ukoliko se ne desi neki kiks, ili promjena u konkurentnosti, nebi trebalo biti problema. Ali uvijek se može neÅ”to desiti, recimo da je Hamiltonu danas pukla guma...
Frantic je napisao/la: 21.11.2021., 17:09
Ako je istina da ovo juÄer i danas nije motor iz Brazila, veÄ onaj iz Turske, bojim se da Hamdo uzima hladno 2 pobjede u preostale 2 trke i rjeÅ”ava pitanje prvaka.
Toto said to Sky Germany that their "rocket" engine will be back in the car for Jeddah and Abu Dhabi.
Meni oni zvuÄe tako sigurno da uzimaju sve do kraja, po izjavama, na team radiu isto...
Ne znam, preebrzi su trenutno, mislim da Äe Lewis uzeti bez problema obje utrke...
@sarma
Pa nije onda iznad @Äale toliko u krivu kad kaže da bi bilo zanimljivije da je Max uzeo Brazil, a Lewis bio drugi + FL.
Sada bi bilo +22 za Maxa i onda bi Lewis morao uzeti zadnje dvije + eventualni FL + Bot ispred Maxa.
Ovako, s makinom iz Brazila, Lewis veÄ u Saudiji može dovesti stanje u egal, sa pobjedom + FL, Äak i poveÄati ako Max ne bude drugi.
@Pastor
Ne vidim baÅ” da se dosta "Hamiltonovaca" i "Mercedesovaca" složilo da je Max bolje odvozio sezonu (za mene nema sumnje). Neki jesu, ali to je mali broj. MeÄutim, to nije ni bitno. Max Äe moÄi obrisati guzicu sa pohvalama da je bolje odvozio sezonu od Hamde, a ovaj pokupio titulu.
Uglavnom, mene pere da Äe Hamdo, kao u danaÅ”njem stilu, odraditi 2 pobjede i tjt.
Naravno, ostaje sumnja u legalonost Benza i taj nagli skok performansi, ali time neka se zajebaju u Red Bullu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
āŗ Prikaži āSpoilerā
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozaÄa sa preko 100 nastupa, za Äije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se veÄ ne nalazi i u imenu.
Äestitke prvoj trojici. Alonso DOTD. Za mene ne, ali prihvatam kontekst i limitiranost njegovog bolida. Kad sam ga vidio kako sjaji na podiju, bilo mi je jako drago Å”to mu je to poÅ”lo za rukom.
Hamilton i Max su bili maestralni. Demolirali su svoje timske kolege u istim bolidima na jednoj pravoj trkaÄoj stazi.
Nadao sam se veÄoj berbi bodova ... Bottas je opet bio Bottas. Sad je svejedno ... Hamiltonu trebaju dvije pobjede za naslov i nadam se takvom raspletu sezone.
Å ta se desilo sa Vettelom, jel on startovao sa 10 mesta ili niže jer je dosta bio nisko u poretku na poÄetku?
Dobra je bila trka danas, Max nemoÄan da bilo Å”ta uradi ali svejedno ova dvojica su trenutno liga za sebe i Å”to se tiÄe umeÄa i Å”to se tiÄe maÅ”inerije koju imaju. JoÅ” dve trke do kraja, deluje kao da Ham i Mercedes imaju prednost i da bi mogli lako da privedu sezonu kraju. Ovo je F1 i svi idu do krajnjih granica tako da neÄu uopÅ”te viÅ”e ulaziti u to ko je legalan a ko ne. Nije na mani. Ali svaÅ”ta može da se desi do kraja. Imao je i MS dobar zamah 2006. pa se desio Japan. BiÄe dobro do kraja, na nož kako bi i trebalo da bude a ne da 10 trka pre kraja Merc slavi obe titule.
Har Kl je napisao/la: 21.11.2021., 19:28
Nadao sam se veÄoj berbi bodova ... Bottas je opet bio Bottas. Sad je svejedno ... Hamiltonu trebaju dvije pobjede za naslov i nadam se takvom raspletu sezone.
Trebale se vi ipak zahvaliti Bottasu. MaÄarska ispali Maxa, koji bi danas imao sigurno barem 20 bodova viÅ”e od Hamiltona. Isto tako Turska, dodatnih 5. A da ne govorim Britanija, isto nekih 20 bodova. Danas Max komotno je mogao da slavi titulu....
Har Kl je napisao/la: 21.11.2021., 19:28
Trebale se vi ipak zahvaliti Bottasu. MaÄarska ispali Maxa, koji bi danas imao sigurno barem 20 bodova viÅ”e od Hamiltona. Isto tako Turska, dodatnih 5. A da ne govorim Britanija, isto nekih 20 bodova. Danas Max komotno je mogao da slavi titulu....
Veoma smo zahvalni. Zato su mu se i zahvalili na saradnji
Nije Bottas ispalio Maxa u MaÄarskoj.
Å to se ostalog tiÄe ... Imat Äe Max za Äim da žali, ukoliko ne osvoji titulu ove godine.
Moj djed rahmetli, digo se iz mezara, sjeo u Bottasov bolid u MaÄarskoj.
Vjerovatno Äe dalja argumentacija iÄi u pravcu da je Bottas zveknuo Norrisa a Norris Maxa.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
āŗ Prikaži āSpoilerā
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozaÄa sa preko 100 nastupa, za Äije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se veÄ ne nalazi i u imenu.