VN Katara 19.-21. studenog 2021.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Bravo alonso. Ovaj bod bi mogao maxu donjeti naslov!!

Solidna utrka!

Alonso king. 590%

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Ajmoooooooooooooo!

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Ferdo DOTD.
Max može biti prezadovoljan.
RB malo nejasan sa Checom, ali su dobro prošli (kao i ostatak midfielda) zbog Bottasa (start, probijanje, puknuće, "kvar").
Ferrari tanko, ali se podebljala prednost nad papajama.

Ostaje opet gorak ukus, jer su mi glavonje, sa svojim budalaštinama, prilično ogadile sport zadnja 2 vikenda.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Čestitke Alonso, lijepo ga je vidjeti gdje pripada :pivo: :thumbs:
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Znaci hamster mora jednu utrku zavrsit isored maxa a jednu pobjediti. Druge racunice nema osim nekog loseg plasmana maxa...

Uf uf... Jebeni vsc... Mislim da je ham lagano mogao uzeti bod za fl...

Ne znam, nekako mislim da ham nece uspjet. Kasno su proradili. Bilo bi cudo nevidjeno da setonu zavrsi sa 4 pobjede u nizu...

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Bravo Alonso! Bas mi je drago da je uhvatio P3.
Solidna utrka za Ferkan. Cini mi se da su ovdje bili relativno losi, kao da im gume nisu bas bile na nivou. U svakom slucaju opet povecana bodovna prednost nad McLarenom tako da je zavrsilo ok.
Sto se tice borbe za naslov bojim se da Ham drzi ruku na trofej, a Max samo prste. Jbg RB je nadigran kako nad R&D, ali isto tako za zelenim stolom. Naravno i sami su bili pomalo letargicni, jalovi, ali kako je tako je. Danas pak donijeli neku cudnu odluku da uvedu Pereza prerano.

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
zelot je napisao/la: 21.11.2021., 16:42 Znaci hamster mora jednu utrku zavrsit isored maxa a jednu pobjediti. Druge racunice nema osim nekog loseg plasmana maxa...

Ne znam, nekako mislim da ham nece uspjet. Kasno su proradili. Bilo bi cudo nevidjeno da setonu zavrsi sa 4 pobjede u nizu...
Bottas je danas bio na dobroj strategiji jednog zaustavljanja, i u finišu je mogao poremetiti planove RB da mu guma nije roknula.
Mislim da će on otkinuti barem bod dva Maxu u narednim utrkama.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

dmj
GP3
GP3
S nama već: 5 god 3 mj
Pravila su mi sve nejasnija. Tsunoda je čisto bio sa sva četiri kotača van staze tijekom borbe s Russellom, a nitko mu nije naredio da vrati poziciju...

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Fino se za Ferrari završi ova utrka u pogledu borbe s McLarenom, sad bi trebalo da su im neuhvatljivi. Do kraja sezone se nadam da će Leclerc i Sainz prestići Norrisa u poretku :D

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Diversity
dmj je napisao/la: 21.11.2021., 16:48 Pravila su mi sve nejasnija. Tsunoda je čisto bio sa sva četiri kotača van staze tijekom borbe s Russellom, a nitko mu nije naredio da vrati poziciju...
Ni FIA-i nisu jasna, a kamoli će nama bit :-)
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Horner kod sudaca haha.

Ja mislim da FIA zaslužuje jednu finu kaznu sa cijeli shitshow u samo dva tjedna. To će se složiti vjerojatno svi.

[ link do slike ]
slika

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Diversity
senna66 je napisao/la: 21.11.2021., 17:03 Horner kod sudaca haha.

Ja mislim da FIA zaslužuje jednu finu kaznu sa cijeli shitshow u samo dva tjedna. To će se složiti vjerojatno svi.

[ link do slike ]
Bit će Masijev račun bogatiji za 50k :-)
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

Frantic
Formula 1
Formula 1
zelot je napisao/la: 21.11.2021., 16:42 Znaci hamster mora jednu utrku zavrsit isored maxa a jednu pobjediti. Druge racunice nema osim nekog loseg plasmana maxa...

Moje mišljenje je da uopšte nisu kasno proradili.
Imaju bolju makinu još tamo od Britanije (sa izuzetkom Mexica, očekivano).
Prije će biti da je RB (Max) iskoristio sve prilike od Britanije koje su mu se pružile (Zandvoort, riješio sve PPom i pozicijom na stazi, Austin riješili sa undercutom i pozicijom na stazi, Sochi - pomazila ih kiša, jbga....).
Ali bojim se da to opet ne bude dovoljno.
Ovaj nestvarni napredak Benza zadnja 2 vikenda mi je, blago rečeno, itekako sumnjiv.
Ako je istina da ovo jučer i danas nije motor iz Brazila, već onaj iz Turske, bojim se da Hamdo uzima hladno 2 pobjede u preostale 2 trke i rješava pitanje prvaka.
Što se tiče FLa danas, nije Hamdo mogao sa onim gumama, protiv 2 par krugova starog (ili novog) softa kod Maxa. Jedino da je i on mijenjao, ali to podrazumijeva da nisu digli VSC. Već sam napisao da je to bila vrlo debilna odluka, tj da u onome trenutnku izvode dizalicu, nešto kao jučer sa žutim zastavama.
Ko zna možda su jučer sa onom debilanom "naštetili" Maxu, pa da danas sa ovom debilanom od VSCa "naštete" Lewisu. :shush:
monkeyseat je napisao/la: 21.11.2021., 16:51
dmj je napisao/la: 21.11.2021., 16:48 Pravila su mi sve nejasnija. Tsunoda je čisto bio sa sva četiri kotača van staze tijekom borbe s Russellom, a nitko mu nije naredio da vrati poziciju...
Ni FIA-i nisu jasna, a kamoli će nama bit :-)
:rofl: :klanjam: :pivo:

Po x- ti put, ogadiše mi sport, devili jedni neopjevani
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
senna66 je napisao/la: 21.11.2021., 17:03 Horner kod sudaca haha.

[ link do slike ]
Jel to zbog ljubljenja guzice Totu ili je jos nesto reka?
Fino Alla Fine

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Pravila su promjenjiva što se tiče granica staze, kao i obično... Ovdje su se i pasice vodile kao dio staze, a ne bijela linija.

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
Alonso care svaka cast a sto se tice naslova mercedes neobjasnjivo puno brzi zadnjih par utrka a ne samo malo brzi ko od velike britanije. :?
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
A jbt, mogli ste VSC prije nego je Vettel izgubio poziciju od Norrisa. Kad su svakako okasnili sa reakcijom.

Fina utrka. Max maksimalno što je mogao. Ali teško će do titule pri trenutnom omjeru snaga. Ukoliko i sami nešto pametno ne smisle, ili se Mercedesu nađe nešto ilegalno, što je gotovo nemoguće...
Abu Dhabi je nešto promijenjen, pa se nadam da Mercedes neće letiti na novoj konfiguraciji.

Bilo je dobrih prestizanja. Staza je ok. Mislim da gume nisu pucale zbog prevelike potrošnje na stazi, nego pored staze, na ivičnjacima. Ošteti se krilo, pa onda krilo ošteti gumu... Vettel je gotovo pola utrke ostao na softu, i odvozio čitavu utrku sa jednim stajanjem bez korištenja harda.

Bez nekih nepredviđenih okolnosti, trebalo je na prva 4 mjesta da se nađu Mercedes i Red Bull, čak i uz probijanje Pereza i Bottasa. Bottasu je pukla guma, a Perezu je Red Bull taktikom sjebao treće mjesto. Alpine fino iskoristio poklone. AlphaTauri? Kakav odron. :facepalm:
Gasly opet podbacio. Ne znam, možda neki ljudi samo pamte te neke njegove bljeskove kroz sezonu, pa pričaju kako vozi odlično. Ali po meni samo se potvrđuje da je zasluženo izbačen iz Red Bulla. Nije sad da je Perez nešto bolji, ali na utrci barem jeste. Iako mislim da je Red Bull imao i bolji izbor od njega...
Gasly odradio drugo stajanje 4 kruga poslije Vettelovog prvog. Šteta za Vettela zbog lošeg starta. Trebao je biti danas između Alpine-a. Sigurno je imao bolji tempo od Ocona.

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
Pastor je napisao/la: 21.11.2021., 17:44 A jbt, mogli ste VSC prije nego je Vettel izgubio poziciju od Norrisa. Kad su svakako okasnili sa reakcijom.

Fina utrka. Max maksimalno što je mogao. Ali teško će do titule pri trenutnom omjeru snaga. Ukoliko i sami nešto pametno ne smisle, ili se Mercedesu nađe nešto ilegalno, što je gotovo nemoguće...
Abu Dhabi je nešto promijenjen, pa se nadam da Mercedes neće letiti na novoj konfiguraciji.

Bilo je dobrih prestizanja. Staza je ok. Mislim da gume nisu pucale zbog prevelike potrošnje na stazi, nego pored staze, na ivičnjacima. Ošteti se krilo, pa onda krilo ošteti gumu... Vettel je gotovo pola utrke ostao na softu, i odvozio čitavu utrku sa jednim stajanjem bez korištenja harda.

Bez nekih nepredviđenih okolnosti, trebalo je na prva 4 mjesta da se nađu Mercedes i Red Bull, čak i uz probijanje Pereza i Bottasa. Bottasu je pukla guma, a Perezu je Red Bull taktikom sjebao treće mjesto. Alpine fino iskoristio poklone. AlphaTauri? Kakav odron. :facepalm:
Gasly opet podbacio. Ne znam, možda neki ljudi samo pamte te neke njegove bljeskove kroz sezonu, pa pričaju kako vozi odlično. Ali po meni samo se potvrđuje da je zasluženo izbačen iz Red Bulla. Nije sad da je Perez nešto bolji, ali na utrci barem jeste. Iako mislim da je Red Bull imao i bolji izbor od njega...
Gasly odradio drugo stajanje 4 kruga poslije Vettelovog prvog. Šteta za Vettela zbog lošeg starta. Trebao je biti danas između Alpine-a. Sigurno je imao bolji tempo od Ocona.
A da, bilo bi uzbudljivo do kraja da je max osvojio brazil ovako merc ako ne kiksa je prvak.
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Cemu quote ako pises ispod komentara, bubni @ 😎

Inace, ne losa staza..
Pasice su ubijale bolide a posljedicno i gume..
1 stopper je bio ok taktika..
Fino Alla Fine

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Računica je jasna, Max treba napraviti jednog "Sennu" na nekoj od preostalih utrka i naslov je njegov :mrgreen:

S obzirom na trenutačnu formu Hamiltona i Mercedesa, Max može osvojiti naslov jedino uz neki Hamiltonov kvar ili ogroman kiks. Bojim se da druge solucije nema. Kombinacija Hamilton-Mercedes je trenutno nepobjediva.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡