Solidna utrka!
Alonso king. 590%

Bottas je danas bio na dobroj strategiji jednog zaustavljanja, i u finišu je mogao poremetiti planove RB da mu guma nije roknula.zelot je napisao/la: 21.11.2021., 16:42 Znaci hamster mora jednu utrku zavrsit isored maxa a jednu pobjediti. Druge racunice nema osim nekog loseg plasmana maxa...
Uf uf... Jebeni vsc... Mislim da je ham lagano mogao uzeti bod za fl...
Ne znam, nekako mislim da ham nece uspjet. Kasno su proradili. Bilo bi cudo nevidjeno da setonu zavrsi sa 4 pobjede u nizu...
Ni FIA-i nisu jasna, a kamoli će nama bit :-)dmj je napisao/la: 21.11.2021., 16:48 Pravila su mi sve nejasnija. Tsunoda je čisto bio sa sva četiri kotača van staze tijekom borbe s Russellom, a nitko mu nije naredio da vrati poziciju...
Bit će Masijev račun bogatiji za 50k :-)senna66 je napisao/la: 21.11.2021., 17:03 Horner kod sudaca haha.
Ja mislim da FIA zaslužuje jednu finu kaznu sa cijeli shitshow u samo dva tjedna. To će se složiti vjerojatno svi.
[ link do slike ]
zelot je napisao/la: 21.11.2021., 16:42 Znaci hamster mora jednu utrku zavrsit isored maxa a jednu pobjediti. Druge racunice nema osim nekog loseg plasmana maxa...
Uf uf... Jebeni vsc... Mislim da je ham lagano mogao uzeti bod za fl...
Ne znam, nekako mislim da ham nece uspjet. Kasno su proradili. Bilo bi cudo nevidjeno da setonu zavrsi sa 4 pobjede u nizu...
monkeyseat je napisao/la: 21.11.2021., 16:51Ni FIA-i nisu jasna, a kamoli će nama bit :-)dmj je napisao/la: 21.11.2021., 16:48 Pravila su mi sve nejasnija. Tsunoda je čisto bio sa sva četiri kotača van staze tijekom borbe s Russellom, a nitko mu nije naredio da vrati poziciju...
Jel to zbog ljubljenja guzice Totu ili je jos nesto reka?senna66 je napisao/la: 21.11.2021., 17:03 Horner kod sudaca haha.
Ja mislim da FIA zaslužuje jednu finu kaznu sa cijeli shitshow u samo dva tjedna. To će se složiti vjerojatno svi.
[ link do slike ]
Pravila su promjenjiva što se tiče granica staze, kao i obično... Ovdje su se i pasice vodile kao dio staze, a ne bijela linija.dmj je napisao/la: 21.11.2021., 16:48 Pravila su mi sve nejasnija. Tsunoda je čisto bio sa sva četiri kotača van staze tijekom borbe s Russellom, a nitko mu nije naredio da vrati poziciju...
A da, bilo bi uzbudljivo do kraja da je max osvojio brazil ovako merc ako ne kiksa je prvak.Pastor je napisao/la: 21.11.2021., 17:44 A jbt, mogli ste VSC prije nego je Vettel izgubio poziciju od Norrisa. Kad su svakako okasnili sa reakcijom.
Fina utrka. Max maksimalno što je mogao. Ali teško će do titule pri trenutnom omjeru snaga. Ukoliko i sami nešto pametno ne smisle, ili se Mercedesu nađe nešto ilegalno, što je gotovo nemoguće...
Abu Dhabi je nešto promijenjen, pa se nadam da Mercedes neće letiti na novoj konfiguraciji.
Bilo je dobrih prestizanja. Staza je ok. Mislim da gume nisu pucale zbog prevelike potrošnje na stazi, nego pored staze, na ivičnjacima. Ošteti se krilo, pa onda krilo ošteti gumu... Vettel je gotovo pola utrke ostao na softu, i odvozio čitavu utrku sa jednim stajanjem bez korištenja harda.
Bez nekih nepredviđenih okolnosti, trebalo je na prva 4 mjesta da se nađu Mercedes i Red Bull, čak i uz probijanje Pereza i Bottasa. Bottasu je pukla guma, a Perezu je Red Bull taktikom sjebao treće mjesto. Alpine fino iskoristio poklone. AlphaTauri? Kakav odron.![]()
Gasly opet podbacio. Ne znam, možda neki ljudi samo pamte te neke njegove bljeskove kroz sezonu, pa pričaju kako vozi odlično. Ali po meni samo se potvrđuje da je zasluženo izbačen iz Red Bulla. Nije sad da je Perez nešto bolji, ali na utrci barem jeste. Iako mislim da je Red Bull imao i bolji izbor od njega...
Gasly odradio drugo stajanje 4 kruga poslije Vettelovog prvog. Šteta za Vettela zbog lošeg starta. Trebao je biti danas između Alpine-a. Sigurno je imao bolji tempo od Ocona.