VN Meksika 5.-7. studeni 2021.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Senna Koi ono bolid bija brzi 😁😁😁😁
Engine mode 11!
Position 5!

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Kico je napisao/la:Senna Koi ono bolid bija brzi slikaslikaslikaslika
Po uzoru na gospodu iz Mercedesa, volim pilit naopako.
slika

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Mika Hakkinen
Vettel-Ferrari je napisao/la: 07.11.2021., 21:27 Kako Sainz gospodski zatraži da mu Leclerc prepusti poziciju :mrgreen:
Nije baš pohvalno za navijača Ferrarija, ali u prva dva kruga sam se nadao da će Carlos završiti na kraju ispred Charlesa. Nekako mi je više zaslužio to ovog vikenda, ma da je overall bolji Leclerc ove sezone.
Caros “potiho” skuplja poene, redovno i vrojedno pa se možda ne doima kao Leclerc, mada poeni kažu da su u 5 deka.. ne znam nit sam gledao kvarove, odustajanja.. moje mišljenje je da je Lec možda malo overrated.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Kladim se da Bottas neće uzet FL.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Barem da Bottas posluži nečemu.
Lewis se odbranio od Checa.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
luke flywalker je napisao/la: 07.11.2021., 21:32
Vettel-Ferrari je napisao/la: 07.11.2021., 21:27 Kako Sainz gospodski zatraži da mu Leclerc prepusti poziciju :mrgreen:
Nije baš pohvalno za navijača Ferrarija, ali u prva dva kruga sam se nadao da će Carlos završiti na kraju ispred Charlesa. Nekako mi je više zaslužio to ovog vikenda, ma da je overall bolji Leclerc ove sezone.
Caros “potiho” skuplja poene, redovno i vrojedno pa se možda ne doima kao Leclerc, mada poeni kažu da su u 5 deka.. ne znam nit sam gledao kvarove, odustajanja.. moje mišljenje je da je Lec možda malo overrated.
Meni je Carlos bolji, u tisini odradjuje odlican posao.

Oko Leclerca je prevelik hype od samog starta.
Zadnja izmjena: _bataziv_0809, dana/u 07.11.2021., 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
slika

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Mika Hakkinen
_bataziv_0809 je napisao/la: 07.11.2021., 21:35
I meni.

I sa drugom izjavom bih se složio.
Zadnja izmjena: luke flywalker Verified, dana/u 07.11.2021., 21:39, ukupno mijenjano 1 put.

tomz
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 3 mj
Usrani dirty air. Toliko je Checo skinio, i taman kada je došao u DRS nalete na cijeli ovaj traffic. gg...

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Sad će Checo dobiti dotd, a završit će klasičnih 20-ak sekundi iza Maxa... Ajde da prođe Luju, al opet ništa od tog čini se
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
_bataziv_0809 je napisao/la: 07.11.2021., 21:35

Oko Leclerca je prevelik hype od samog starta.
Ma Sainz ga može pobjediti, profesorski i bez pardona. Ali ove godine je bilo nekoliko utrka gdje je Lerclerc imao nedostižan tempo za Sainza, a i kvalifikacijama je vidno brži. Po tome mi je sve u svemu ipak nešto bolji Lerclerc.

Možda jest sveukupno overrated Leclerc, ali i dalje ga smatram najbržim u jednom krugu na cijelom gridu. A vjerujem da bi se protiv Maxa u istom bolidu žestoko pofajtao.

Usput, Carlos ipak neće završiti ispred :thumbsd:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
E moj Perez.
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Šteta za Pereza, na kraju je ipak dojam da je bilo preteško za pretjecati, vidjeli smo to i s BOT/RIC.
Bravo za Maxa za start, bravo za Red Bull što su okrenuli formu od jučer, ovo je bilo u skladu s očekivanjima uoči vikenda, očito im je racepace bio puno jači.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Kakva dominacija Maxa.
Start, restart, do kraja...

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bravo za Maxa, vrhunski odrađen start i ostatak utrke :thumbs:
Trebao je Red Bullu samo čist zrak tu, ipak su u utrci bili dosta moćniji od konkurenata.

Šteta za Pereza, zbog domaće utrke prvenstveno. Ali Hamilton se odlično sačuvao i bolje je ovako za veću zanimljivost sezone u zadnje četiri utrke, iako Max i ovako ima ozbiljnu prednost.

Bottas na kraju ipak uze FL Maxu, namuči se skoro kao i u borbi protiv Riccija :mrgreen:
Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 07.11.2021., 21:48, ukupno mijenjano 1 put.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Kakav potop Mercedesa.

Ali sve se vraca sve se placa.

Ovako su i oni svojevremeno krsili protivnike.

Maxu su sada dovoljna samo P2 do kraja sezone? Ili ne jos?
slika

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Daj Max stavi masku. :zubo:
No!

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Best fans :rofl:
slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Lujo nesuptilno posrao Checa :prcnjau:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Navija za: Mercedes
Čestitke Maxu, Lewisu i Perezu.
Bottas i dalje nastavlja pomagati Maxu. Onako ostaviti trkaću liniju otvorenu je baš ono :neznam:

Dosta teška situacija za Lewisa, ali ja još uvijek vjerujem u preokret.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ma ovo je riješeno na startu.
Loš start Bottasa, uz odličan Maxov. I Lewisov je bio odličan, ali je bio sa pogrešne strane.
Preticati je teško, što smo vidjeli na primjeru Bottasa i Riccija, tako da ni Checo nije mogao ništa Lewisu.
Hvala Ricciju na poklonu.
Mada mu se mogu još više zahvaliti i iz Red Bulla.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡