VN Meksika 5.-7. studeni 2021.
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Caros “potiho” skuplja poene, redovno i vrojedno pa se možda ne doima kao Leclerc, mada poeni kažu da su u 5 deka.. ne znam nit sam gledao kvarove, odustajanja.. moje mišljenje je da je Lec možda malo overrated.Vettel-Ferrari je napisao/la: 07.11.2021., 21:27 Kako Sainz gospodski zatraži da mu Leclerc prepusti poziciju![]()
Nije baš pohvalno za navijača Ferrarija, ali u prva dva kruga sam se nadao da će Carlos završiti na kraju ispred Charlesa. Nekako mi je više zaslužio to ovog vikenda, ma da je overall bolji Leclerc ove sezone.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Meni je Carlos bolji, u tisini odradjuje odlican posao.luke flywalker je napisao/la: 07.11.2021., 21:32Caros “potiho” skuplja poene, redovno i vrojedno pa se možda ne doima kao Leclerc, mada poeni kažu da su u 5 deka.. ne znam nit sam gledao kvarove, odustajanja.. moje mišljenje je da je Lec možda malo overrated.Vettel-Ferrari je napisao/la: 07.11.2021., 21:27 Kako Sainz gospodski zatraži da mu Leclerc prepusti poziciju![]()
Nije baš pohvalno za navijača Ferrarija, ali u prva dva kruga sam se nadao da će Carlos završiti na kraju ispred Charlesa. Nekako mi je više zaslužio to ovog vikenda, ma da je overall bolji Leclerc ove sezone.
Oko Leclerca je prevelik hype od samog starta.
Zadnja izmjena: _bataziv_0809, dana/u 07.11.2021., 21:36, ukupno mijenjano 1 put.

-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
I meni._bataziv_0809 je napisao/la: 07.11.2021., 21:35Meni je Carlos bolji, u tisini odradjuje odlican posao.luke flywalker je napisao/la: 07.11.2021., 21:32Caros “potiho” skuplja poene, redovno i vrojedno pa se možda ne doima kao Leclerc, mada poeni kažu da su u 5 deka.. ne znam nit sam gledao kvarove, odustajanja.. moje mišljenje je da je Lec možda malo overrated.Vettel-Ferrari je napisao/la: 07.11.2021., 21:27 Kako Sainz gospodski zatraži da mu Leclerc prepusti poziciju![]()
I sa drugom izjavom bih se složio.
Zadnja izmjena: luke flywalker Verified, dana/u 07.11.2021., 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ma Sainz ga može pobjediti, profesorski i bez pardona. Ali ove godine je bilo nekoliko utrka gdje je Lerclerc imao nedostižan tempo za Sainza, a i kvalifikacijama je vidno brži. Po tome mi je sve u svemu ipak nešto bolji Lerclerc._bataziv_0809 je napisao/la: 07.11.2021., 21:35Meni je Carlos bolji, u tisini odradjuje odlican posao.luke flywalker je napisao/la: 07.11.2021., 21:32Caros “potiho” skuplja poene, redovno i vrojedno pa se možda ne doima kao Leclerc, mada poeni kažu da su u 5 deka.. ne znam nit sam gledao kvarove, odustajanja.. moje mišljenje je da je Lec možda malo overrated.Vettel-Ferrari je napisao/la: 07.11.2021., 21:27 Kako Sainz gospodski zatraži da mu Leclerc prepusti poziciju![]()
Oko Leclerca je prevelik hype od samog starta.
Možda jest sveukupno overrated Leclerc, ali i dalje ga smatram najbržim u jednom krugu na cijelom gridu. A vjerujem da bi se protiv Maxa u istom bolidu žestoko pofajtao.
Usput, Carlos ipak neće završiti ispred

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Šteta za Pereza, na kraju je ipak dojam da je bilo preteško za pretjecati, vidjeli smo to i s BOT/RIC.
Bravo za Maxa za start, bravo za Red Bull što su okrenuli formu od jučer, ovo je bilo u skladu s očekivanjima uoči vikenda, očito im je racepace bio puno jači.
Bravo za Maxa za start, bravo za Red Bull što su okrenuli formu od jučer, ovo je bilo u skladu s očekivanjima uoči vikenda, očito im je racepace bio puno jači.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bravo za Maxa, vrhunski odrađen start i ostatak utrke
Trebao je Red Bullu samo čist zrak tu, ipak su u utrci bili dosta moćniji od konkurenata.
Šteta za Pereza, zbog domaće utrke prvenstveno. Ali Hamilton se odlično sačuvao i bolje je ovako za veću zanimljivost sezone u zadnje četiri utrke, iako Max i ovako ima ozbiljnu prednost.
Bottas na kraju ipak uze FL Maxu, namuči se skoro kao i u borbi protiv Riccija

Trebao je Red Bullu samo čist zrak tu, ipak su u utrci bili dosta moćniji od konkurenata.
Šteta za Pereza, zbog domaće utrke prvenstveno. Ali Hamilton se odlično sačuvao i bolje je ovako za veću zanimljivost sezone u zadnje četiri utrke, iako Max i ovako ima ozbiljnu prednost.
Bottas na kraju ipak uze FL Maxu, namuči se skoro kao i u borbi protiv Riccija

Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 07.11.2021., 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Kakav potop Mercedesa.
Ali sve se vraca sve se placa.
Ovako su i oni svojevremeno krsili protivnike.
Maxu su sada dovoljna samo P2 do kraja sezone? Ili ne jos?
Ali sve se vraca sve se placa.
Ovako su i oni svojevremeno krsili protivnike.
Maxu su sada dovoljna samo P2 do kraja sezone? Ili ne jos?

- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Ma ovo je riješeno na startu.
Loš start Bottasa, uz odličan Maxov. I Lewisov je bio odličan, ali je bio sa pogrešne strane.
Preticati je teško, što smo vidjeli na primjeru Bottasa i Riccija, tako da ni Checo nije mogao ništa Lewisu.
Hvala Ricciju na poklonu.
Mada mu se mogu još više zahvaliti i iz Red Bulla.
Loš start Bottasa, uz odličan Maxov. I Lewisov je bio odličan, ali je bio sa pogrešne strane.
Preticati je teško, što smo vidjeli na primjeru Bottasa i Riccija, tako da ni Checo nije mogao ništa Lewisu.
Hvala Ricciju na poklonu.
Mada mu se mogu još više zahvaliti i iz Red Bulla.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”