Kvizovi
- Mazzacane
- Karting
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: Minardi
Ako se mogu nadovezat...
g) Koji je vozač i koje sezone proveo 122 kruga u vodstvu, bez da je te sezone uspio pobijediti, dok je drugi vozač iste sezone proveo 1 krug u vodstvu, te stigao do pobjede. Znači traže se dva vozača i jedna sezona. Mala pomoć - oba vozača su Britanci.
g) Koji je vozač i koje sezone proveo 122 kruga u vodstvu, bez da je te sezone uspio pobijediti, dok je drugi vozač iste sezone proveo 1 krug u vodstvu, te stigao do pobjede. Znači traže se dva vozača i jedna sezona. Mala pomoć - oba vozača su Britanci.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
može li odgovor dva bit gethin, shodno tome i godina 1971?
a recimo ovaj prvi hailwood? lupam, što ću.
a recimo ovaj prvi hailwood? lupam, što ću.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 3 mj
Kažu da ne treba miješati kruške i jabuke, no u ovom slučaju to nije točno. Zapravo, ako baš niste ekstremno detaljni poznavatelj povijesti utrka, miješanje krušaka i jabuka jedini je način kako možete doći do odgovora na ovo pitanje! Kako glasi ime i prezime britanskog vozača utrka koji je samo jednom nastupio u utrci Formule 1, ali je to bilo za tvorničku momčad Ferrarija? Kasnije je trebao biti i vozač Abartha, no oni su abortirali svoj F1 projekt...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Jonathan Williams
Galli i De Adamich nisu Britanci, kao ni Carini, koji je nastupio nekih 10-15 odina ranije
Bodnurant nije nastupio za tvorničku ekipu (a i Amerikanac je)
Galli i De Adamich nisu Britanci, kao ni Carini, koji je nastupio nekih 10-15 odina ranije
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
dmj
- GP3
I nitko osim njega nema ime i prezime kao kombinaciju jedne od najpoznatijih sorti jabuka i jedne od najpoznatijih sorti krušaka...Frantic je napisao/la: 27.10.2021., 11:39 Jonathan Williams

- Frantic
- Formula 1
Jučer smo se zafrkavali oko najviše krugova u vodstvu.
a) ko ima najviše krugova u vodstvu u Kneževini?
b) ko ih ima najviše, a da nikad nije pobijedio tamo?
c) ko ih je imao najmanje, a da je ostvario pobjedu (i koliko je to bilo krugova)?
a) ko ima najviše krugova u vodstvu u Kneževini?
b) ko ih ima najviše, a da nikad nije pobijedio tamo?
c) ko ih je imao najmanje, a da je ostvario pobjedu (i koliko je to bilo krugova)?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
dmj
- GP3
a) Graham Hill? Tada se još vozilo sto krugova po utrci...
b) Nigel Mansell?
c) Riccardo Patrese, pretpostavljam. Prost je odustao, mislim, 4 kruga prije kraja, tako da se Patreseu može računati maksimalno toliko u vodstvu, a obzirom na budalaštine koje su se događale na stazi, možda i manje.
b) Nigel Mansell?
c) Riccardo Patrese, pretpostavljam. Prost je odustao, mislim, 4 kruga prije kraja, tako da se Patreseu može računati maksimalno toliko u vodstvu, a obzirom na budalaštine koje su se događale na stazi, možda i manje.
- Frantic
- Formula 1
G. Hill, Mansell i Rindt (praktično pred ciljem)
Iako bi većina ljubitelja "poletila" za Sennom (nije ni drugi, MS je ispred), Clarkom (dobro, 50/50 sa Mansellom) i Patreseom (i ja sam se iznenadio za Rindta).

Iako bi većina ljubitelja "poletila" za Sennom (nije ni drugi, MS je ispred), Clarkom (dobro, 50/50 sa Mansellom) i Patreseom (i ja sam se iznenadio za Rindta).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
dmj
- GP3
Vidiš, ovdje kažu da je ipak Schumacher, pa Senna, pa tek onda Hill...
https://www.statsf1.com/en/circuit-mona ... -tete.aspx
- Frantic
- Formula 1
Vidi stvarnodmj je napisao/la: 27.10.2021., 15:30 Vidiš, ovdje kažu da je ipak Schumacher, pa Senna, pa tek onda Hill...

Ja vidio na jednom drugom mjestu (mrsko mi sad tražit link), gdje su (izgleda) pogriješili i pridodali Grahamu da je proveo okruglo 100 krugova više u vodstvu (dakle, 468).

Provjeravao nisam, sve kontajući da se tada vozilo po 100 krugova u Monacu.
Do mene

Najbolje na StatsF1, pošto je to najjača stranica za ovakve stvari.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
Aitken, Albers, Albondmj je napisao/la: 09.11.2021., 17:53 Poredamo li sve vozače koji su ikada nastupili u nekoj F1 utrci abecedno (prvo prezime), samo će se u jednom slučaju na A-Z listi uzastopno pojaviti čak trojica vozača koji su debitirali u 21. stoljeću. O kojoj je trojici riječ?
Koji južnomaerički vozač je najviše puta bio najbolje plasirani južnoamerički vozač u prvenstvu, bez obzira koje mjesto zauzeo na kraju sezone (svejedno da li bio prvak ili npr. 6., samo da je najbolji južnoamerikanac te godine)?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”