Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Da, ima i "ta" verzijaraca je napisao/la: @Frantic: a ti si mene podsjetio na drugu verziju: "samo 10" koja glasi: stisne Mujo šake pa broji jednu šaku na drugu 1,2, 3....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Luka
- Karting
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Nico Rosberg
Ante i ekipa, jedan savjet i dobronamjerna kritika na portal.. dakle radi se o tome kad otvorim članak koji sadrži par slika tipa ovaj sa predstavljanjem novog Saubera! Dakle postavljeno je par slika bolida nakon teksta (članka), i sad bi bilo dobro da se može otvoriti npr. samo jedna slika, i navigacijskim tipkama tipkovnice prebaciti na sljedeću, kao slideshow, ovako se mora zatvarati i otvarati ponovno druga slika, ako se razumijemo. Mali detaljčić ali eto, po meni bi to bilo dosta korisno.
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."
- Ciki-F1
- Formula 2
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Podržavam!Luka je napisao/la:Ante i ekipa, jedan savjet i dobronamjerna kritika na portal.. dakle radi se o tome kad otvorim članak koji sadrži par slika tipa ovaj sa predstavljanjem novog Saubera! Dakle postavljeno je par slika bolida nakon teksta (članka), i sad bi bilo dobro da se može otvoriti npr. samo jedna slika, i navigacijskim tipkama tipkovnice prebaciti na sljedeću, kao slideshow, ovako se mora zatvarati i otvarati ponovno druga slika, ako se razumijemo. Mali detaljčić ali eto, po meni bi to bilo dosta korisno.

Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Pogledat ću šta se može napravit po tom pitanju, hvala na sugestiji 

- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Jel ima tko problema sa prvom (inicijalnom) učitavanjem sajta, postanju ili sl. Da mu baca nekakav error i sl?
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Dada, to i meni javlja, na kratko pošto nakon negog vremena nisam na sajtu (prvo učitavanje). No također mi zna to javiti prlikom postanja (ako duuugo pišem, što je vjerovatno isti problem jer mi zaboravi IP). Korisitm Chrome. Izgleda da je individualno.
Zadnja izmjena: hattrick, dana/u 29.02.2016., 22:25, ukupno mijenjano 1 put.

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Koristite li svi Chrome ili ima i Firefoxa? Ctrl + F5 bi trebao riješit problem.
@Luka: Pogledaj kako sad galerija izgleda
http://www.f1puls.com/8600/sauber-preds ... bolid-c35/
@Luka: Pogledaj kako sad galerija izgleda

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Probao.

- reso20
- GP3
- Navija za: Ferrari
Jedan mali prijedlog koji mi se činio ok, pa eto pucam.
http://prntscr.com/a9l7du
Ispod svake momčadi se otvori podkategorija koja te može odvesti na forum, (npr) u temu Scuderia Ferrari i tako dalje za sve ostale momčadi jer
eto ponekad na naslovnoj stranici weba u "Novo na forumu" nema tvoje momčadi za koju navijaš a želiš brzo skočiti do foruma i do momčadi za koju navijaš i ostaviti neki komentar ili pročitati ako je bilo kojih novosti.. U biti preskačem klik na forum, momčadi i vozači i odabir teme.
http://prntscr.com/a9l7du
Ispod svake momčadi se otvori podkategorija koja te može odvesti na forum, (npr) u temu Scuderia Ferrari i tako dalje za sve ostale momčadi jer
eto ponekad na naslovnoj stranici weba u "Novo na forumu" nema tvoje momčadi za koju navijaš a želiš brzo skočiti do foruma i do momčadi za koju navijaš i ostaviti neki komentar ili pročitati ako je bilo kojih novosti.. U biti preskačem klik na forum, momčadi i vozači i odabir teme.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Naslovnicu neću više krcati, sad je već na gornjoj granici da bude pretrpano. Ali dobra je ideja, pa ću link do forumske teme staviti na podstranicu kad klikneš na logo. Iako, forum je dinamičan, a taj link statičan pa je komplicirano raditi da automatski vodi na zadnju stranicu teme. Jebiga, vodit će na prvi post, ali nije ni to loše. 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
@reso20: Klikni sad na nečiji logo i pogledaj stranicu koja se otvori. 

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
evo meni opet onaj error, ali ovaj put je nakon sekunde prebacio na pravu stranicu. chrome, ht.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.