Ukidanje Mgu-h uvjetovano od Porschea i Audija. https://twitter.com/tgruener/status/1443837987859673110Har Kl je napisao/la: 01.10.2021., 10:34 Ovo su lijepe vijesti, ukoliko se pokažu tačnim.
https://twitter.com/tgruener/status/1443844479006486551
F1 Vijesti
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Love Parade

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- blown diffuser
- Formula 1
Jedan malo stariji tweet: Nakon povećanog mgu-k bolidi bi trebali imati cca 1350ks. No turbo no fun!
https://twitter.com/ScarbsTech/status/1436663179044655111

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Seb
Pa nije rečeno da neće biti turba. Samo MGU-H će izbaciti...blown diffuser je napisao/la: 01.10.2021., 11:56 Jedan malo stariji tweet: Nakon povećanog mgu-k bolidi bi trebali imati cca 1350ks. No turbo no fun!https://twitter.com/ScarbsTech/status/1436663179044655111
I ova Scarbsov crtež nije tačan, ako će regeneracija biti samo na zadnjoj osovini. Ali dobro, vidim da je to crtao prije nego je finalizirano.
- blown diffuser
- Formula 1
Pa nije rečeno da neće biti turba. Samo MGU-H će izbaciti...
I ova Scarbsov crtež nije tačan, ako će regeneracija biti samo na zadnjoj osovini. Ali dobro, vidim da je to crtao prije nego je finalizirano.
Pa nisam napisao da neće biti turba

Što se tiče crteža, to je kako i piše na tweetu "potencijalni izgled" bolida.

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
još malo o andretti - sauber glasinama:
https://www.racefans.net/2021/10/08/and ... s-f1-team/
https://www.racefans.net/2021/10/08/and ... s-f1-team/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Dogodine plan je pogledati VN Španjolske uživo.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pa dobro, nije to ništa novo.Pastor je napisao/la: 15.10.2021., 20:01 Prije su se ove utrke zvale uvijek kao velika nagrada države u kojoj se održava. Jedino je izuzetak bila VN Europe. Ali koji k* sad predstavlja Emilia Romagna, ili Miami?
Imali smo u povijesti Detroit Grand Prix ili Ceasars Palace Grand Prix kada je bilo u Vegasu. Miami Grand Prix je primjereno s obzirom da već imamo United States Grand Prix.
Isto i za Imolu. Postoji već Italian Grand Prix za Monzu i to se neće mijenjati. Onda imaš opciju nazvati Grand Prix po regiji (Emilio Romagna) ili tipa San Marino, iako to nije pravilno jer se tamo ta staza ne nalazi.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Vala kad se VN Evrope mogla voziti u Aziji, onda moze sve. Kad je F1 u pitanju u šoldima je sve. Mladen Grdovic na aparatima.

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Seb
Ma dobro, meni bi draže bilo da ostane Turska na primjer, nešto lijepo što nam je korona donijela u zadnje dvije godine. Ali vidim dosta ih ima sa ovim zvjezdicama, pa je moguće da bude i sljedeće...
Kad se to VN Europe vozila u Aziji?
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Baku 2016.Pastor je napisao/la: 15.10.2021., 23:20 Ma dobro, meni bi draže bilo da ostane Turska na primjer, nešto lijepo što nam je korona donijela u zadnje dvije godine. Ali vidim dosta ih ima sa ovim zvjezdicama, pa je moguće da bude i sljedeće...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Da, tradicija i budjenje u ranu zoru u martovsko jutro
Nisam neki ljubitelj Albert Parka, Adelaide mi je (uz Baku) najbolja ulicna staza, ali se nece nikad vratiti u F1.... Albert Parku je zanimljivost uglvnom davala cinjenica da je pocetak sezone i sve sto sami pocetak sezone nosi sa sobom.
Licno smatram da je najveca tragedija sto je moja omiljena staza-Interlagos, izgubila status zadnje utrke.
Ne bih imao nista protiv da se Portugal vrati u kalendar. Uz Tursku najveci benefit kovida..

Nisam neki ljubitelj Albert Parka, Adelaide mi je (uz Baku) najbolja ulicna staza, ali se nece nikad vratiti u F1.... Albert Parku je zanimljivost uglvnom davala cinjenica da je pocetak sezone i sve sto sami pocetak sezone nosi sa sobom.
Licno smatram da je najveca tragedija sto je moja omiljena staza-Interlagos, izgubila status zadnje utrke.

Ne bih imao nista protiv da se Portugal vrati u kalendar. Uz Tursku najveci benefit kovida..

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Vrlo vjerojatno. Mislim da Liberty Media dobija od Bahraina i S. Arabije novčane benefite da ih se stavi na početak sezone, kao što je slučaj sa Abu Dhabijem na kraju.AlkY je napisao/la: 16.10.2021., 09:04 Znaci otvaranje sezone u Australiji je otislo u povijest , ili se nadati da ce se to vratiti ?
Nije neka predobra staza , ali je tradicija i posebno smo na to navikli.
Bahrain je vjerojatno bolja staza kao reper za performanse bolida u ostatku sezone, ali mi je Australija mnogo draža pogotovo zbog tog ranojutarnjeg gledanja, što mi ima posebnu draž u sportu općenito. Osobno mi početak sezone u Bahrainu mnogo manje entuzijazma budi već u Australiji.
Za Jeddah me živo zanima kakvo će biti staza za utkrivanje. Još jedna staza između betonskih zidova mi ne ulijeva nadu da će biti nešto ekstra zanimljiva, iako oblik staze obećava više već npr. Hanoi staza (ma da je imala i ona dobrih dionica), koju vjerojatno nikad nećemo ni vidjeti u F1.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
It's all about the Banjamins
jbg
Albert Park mi je njesra i jedino dobro oko toga je bilo sto je to otvaranje sezone i jutarnji termin utrke... #trademark
Sto se tice entuzijazma pocetka sezone, toga nece nedostajat gdje god da se sezona otvara..
Albert Park mi je njesra i jedino dobro oko toga je bilo sto je to otvaranje sezone i jutarnji termin utrke... #trademark
Sto se tice entuzijazma pocetka sezone, toga nece nedostajat gdje god da se sezona otvara..
Fino Alla Fine
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Mercedes
Da, ali će nedostajati izjave tipa "ti stvarno nisi normalan" umjesto standarnog jutarnjeg pozdrava.CrashOverride je napisao/la:It's all about the Banjaminsjbg
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
@Har
Da, taj aspekt nisam bacio u racunicu
Da, taj aspekt nisam bacio u racunicu
Fino Alla Fine