Borilački sportovi

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Fury jednostavno dosta spremniji, tehnički potkovaniji i bolji borac. Sto je se borba vise blizila kraju imao sam osjećaj da je sve odmorniji, istina da ga je ovaj uzdrmao u 4 toj rundi ali Fury je stvarno monstrum.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Imao ga je Fury cijelo vrijeme od negdje polovine meča, al nikako da ga dokrajči.
Wilder skroz u nekom grogy modu.
& iako je i sam primio pristojne batine i isto bio par puta pristojno uzdrman Fury je bio puno bolji !
Zadnja izmjena: zjurina, dana/u 10.10.2021., 06:56, ukupno mijenjano 1 put.
slika

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
:klanjam: :klanjam: https://twitter.com/Tyson_Fury/status/1447061695474642945 https://twitter.com/Tyson_Fury/status/1447061237389529090
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ma koliko god ameri navlačili, ovo je bilo još jedno klasično prebijanje. Wilder je od osme runde bio vreća za udaranje. Fury se nije ni umorio. A ona dva knockdowna u četvrtoj, primio je onaj jedan jak udarac učelo kada je krenuo naprijed. I mislim da se namjerno bacio, dok se ne oporavi, da nebi primio još koji udarac. I onaj drugi isto nije bilo nekog dodatnog udarca, samo se nije još bio oporavio, pa se opet bacio na pod. Peta runda je već bila Furyjeva, bez obzira što su je tamo ameri na grafici pripisali Wilderu... Wilder je, može se reći, dobio samo prvu i četvrtu. Pobjeda po meni nije dolazila u pitanje, što se bodova tiče. Jedino ga je mogao knock outom dobiti, nekim sretnim udarcem...

Kao što Fury reče poslije meča, dobio ga je tri puta (iako su navukli taj jedan remi u prvoj borbi). Nema se tu šta više reći.
Zadnja izmjena: Pastor, dana/u 10.10.2021., 07:02, ukupno mijenjano 1 put.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kako mi je drago što je nokautirao egotripera, iritantnijeg boksača još nisam vidio. Opet dominacija unatoč malo sporijem početku i knockdownu u četvrtoj rundi. Wilder će Furija još dugo sanjati, baš me zanima koji će izgovor pronaći.

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
Kako je jadan ovaj Wilder, najveći jadnik ikad viđen u teškoj kategoriji, on i ona prevara od Joshue. https://twitter.com/BTSportBoxing/status/1447069876452044804
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Dobar mec..
Fury all the way.. Jednostavno je jaci borac.. Samo neki lucky punch je mogao pomoc Wilderu..
Fino Alla Fine

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Otto Wallin odbio Alena Babića kao zamjenu za ozlijeđenog Whyte iduće subote:
https://www.thesun.co.uk/sport/boxing/1 ... to-wallin/

Opravdano za Wallina, obzirom da je do odgode meča sa Whyte-om došlo u zasnjoj fazi priprema. A s druge strane mogla je to biti odlična šansa za Babića, da se nenadano približi svjetskom vrhu. Imao bi puno manje šanse za pobjedu, ali bih imao i puno manje za izgubiti u toj borbi.

Ovako, čeka ga borba sa Molinom, kojeg je Hrgović dosta brzo riješio i Babićev uspjeh ili neuspjeh će se sigurno dosta uspoređivati sa tom Hrgovićevom borbom.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Hearn već najavljuje da će Whyte pokušati dogovoriti borbu s Furyem... Wallin s pravom traži Whyteovu liječničku potvrdu o ozljedi.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
U ranim nedjeljnim satima čeka nas spektakularna borba za teškaški pojas :kokice:

slika

Moji afiniteti idu više ka Gane-u i volio bih da postane prvak. Odavno u MMA teškašima nije bio borac koji mi se stilski više sviđa. Ali mislim da je Ngannue favorit i da će njegova eksplozivnost i snaga udaraca opet prevagnuti. Ne treba zaboraviti da je u revanšu protiv Miočića pokazao ogroman napredak na svim poljima i jučer kad sam ponovo pogledao tu borbu shvatio sam koliko je bio opasan u tom novom izdanju. Gane će imati ozbiljan zadatak da ga savlada i pobjedi...

Službeni UFC kanal je objavio zadnje borbe ove dvojice:

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Dan hardy ne odlicno izanalizirao obojicu.

Gane je nevjerojatan, opako se krece, strpljiv je sa udarcima i odlicno drzi distancu tj ukazi jako blizu oa odarci zuje iza glave, ili je apk van dometa. Kombinira sve udarce i ima pobjede u sub. i ko...

Ngannou je mali favorit samo zbog snage koju posjeduje u udarcima i to u obje ruke. Lijeva smrt deena bolnica tako da svakoga moze ugasit u svakom trenutku i je treba mu puno udaraca, jedan dva i gotovo.

U svemu ostalom gane ima veliku prednost.

Navijam za njega ali opet, volio bih i da ngannou obrani pojas pa da mu ga miocic oduzme!!

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Ako Gane uspije nekako dogurati do treće runde onda sve ide na njegov mlin. " Strpljivi" Ngannou je jedva disao nakon revanša sa Stipom.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Mislim da će Ngannou dobiti to, jedino ako neće pustiti da ga ovaj dobije da može otići iz UFC-a (bilo je nekih priča da ako dobije mora odraditi još jednu borbu, a nešto se stalno svađa s Danom, nije zadovoljan ugovorom, želi otići bla bla, no dosta o teorijama zavjere).

Čovjek ima snagu koja nije definitivno nije čovječna, on i kad promaši udarac može ozbiljno uzdrmati protivnika, tako da mislim da će on na tu čistu snagu dobiti Ganea. Nije više onako jednodimenzionalan, barem ne u toj mjeri da bude kao u prvoj borbi s Miočićem, onakav 3.14čkasti nastup protiv Lewisa isto se ne bi trebao ponoviti, a od Ganea sam pogledao baš prije par dana ovu snimku protiv Lewisa i nije me nešto impresionirao. Prijašnjih borbi se doduše ne sjećam više i ako sam gledao, vidim da je u UFC-u dovršio samo JDS-a, nakon toga dvije odluke, ali po mom površnom dojmu Ngannou dobiva.

zelot
Formula 1
Formula 1
Ganeu ide na ruku sto nije nikakvu stetu do sada primio dok je stile npr odradio krvave meceve sa mozda i najboljim ikada, dc-em... I onda nakon toga, na francisa i opet je u zadnjem mecu stipe pojeo preko 20 udaraca i uzdrmao ga nakon toga pa onda naivno krenuo i naletio na saku.

Mislim da gane, ovako mlad i neostecen, moze primit dosta toga. Ouno udaraca osim onih bas 100%tnih aki takvi se rijetko desavaju.

Cardio ne treba ni spominjati. Francis do pola druge runde je opasan, kasnije tone ko sjekira u moru. Njega i da ne udaras, sat ga ubija. Svakih 5 sekundi koje prodju ostecuju ga kao dobri udarci u tijelo. Od njega samo bjezat i kontrirat ga prvih dvije runde i to je to. Kasnije je vreca...

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Ngannue pobjedi odlukom, izdominiravši u hrvanju, svaka čast! :thumbs:
Završetak koji teško da je itko mogao predvidjeti :prcnjau:

Moram priznati da me je Gane razočarao sa zadnje dvije runde. Trebao je ovo mnogo bolje odraditi za pojas prvaka.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Nakon ove borbe mi je samo žao što se Stipe borio u manjem kavezu. Ngannou je već nakon prve runde hvatao zrak, a Gane je skroz razočarao.

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Meč jako los. Gane bolji u prve dvije runde, ali onda Francis u zadnje tri runde rusenjima okreće bodove na svoju stranu, i tu je priči kraj. Nisam nikako oduševljen ovim mečom, obojica jako loši.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

zelot
Formula 1
Formula 1
Nisam gledao. A niti necu vjerojatno jer vidim po komentarima da se nema sta gledat.

Nek je franc pobjedio. Sad mu mozda stipe uzme pojas...

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Meni je bila zanimljiva borba, doduše, pogledao sam snimku bez da sam znao pobjednika pa je to pomoglo zanimljivosti :)

Dobro sam prognozirao pobjednika, ali sve ostalo sam praktički fulao. Ngannou mi je užasno izgledao na početku meča, disao je na škrge već na početku druge runde, nije mi izgledao ni blizu opasno kao protiv Miočića, dok mi je Gane izgledao kao da drži sve pod kontrolom i da će bez problema uzeti to, baš mi je nemoćno izgledao Francis.

Međutim, od treće runde je sve krenulo na Francisov mlin, em je neočekivano bilo da će on procvjetati u kasnijim rundama, em je bio neočekivan način na koji je to napravio. Ono slam rušenje je bio početak Ganeovog kraja, ne može se reći da nije pružio otpor, bila je ona opasna situacija u četvrtoj rundi kad je ulovio Ngannouovu nogu, u petoj rundi je ako se dobro sjećam on rušio Francisa, ali se onda Francis izvukao u bolju poziciju.

Uglavnom, zaslužena pobjeda Ngannoua, pomogla je sigurno njemu u parteru ta ogromna fizička snaga, ali sve što je trebao odraditi na podu je odradio jako dobro i svaka mu čast.

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
23.4. 2022 Tyson Fury - Dillian Whyte borba za wbc pojas. :pivo:
slika
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡