Borilački sportovi
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Pogledao sam zadnje tri runde. Nisam gledao ovoga Usyka prije, ali sam čuo o njemu. Nije se ni očekivao nokaut od nekoga ko je došao iz lakše kategorije, ali očekivano ga je razbio i dobio na bodove. Ovo na kraju kada je Joshua sjeo na konopce se moglo i brojati...
Nije meni bila nešto očekivana borba, zato što je Joshua jedan od najvećih mlakonja među teškaškim šampionima. Ja bih radije gledao čak i u ovim godinama Tysona i njegov peek a boo stil...
Nije meni bila nešto očekivana borba, zato što je Joshua jedan od najvećih mlakonja među teškaškim šampionima. Ja bih radije gledao čak i u ovim godinama Tysona i njegov peek a boo stil...
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Odlična borba!
Slaven ponovo na tronu, usred Britanije!
Mislio sam prije borbe da nemam favorita, ali od prve runde me je Usky osvojio i želio sam mu da ovo uzme. Na kraju je ispalo mnogo dominantnije već što se moglo i zamisliti. Svaka mu čast!
Slaven ponovo na tronu, usred Britanije!

Mislio sam prije borbe da nemam favorita, ali od prve runde me je Usky osvojio i želio sam mu da ovo uzme. Na kraju je ispalo mnogo dominantnije već što se moglo i zamisliti. Svaka mu čast!

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
E moj Joshua, Usyk je slavio apsolutno zasluženo.
Ništa sad se nadam da će Volkanovski dobiti Ortegu.
Ništa sad se nadam da će Volkanovski dobiti Ortegu.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Volkan je ortegu prebio ko macku. A za usyka mi je jebeno drago ds je pobjedio.
Volkanovski je opak. Imao je ortega odlicna dva pokusana gusenja aki i aj se nekim cudom izvukao, ostalo je povijest. 200 udaraca je bacio i mnoge od njih pogodio svom snagom gnp.
Volkanovski je opak. Imao je ortega odlicna dva pokusana gusenja aki i aj se nekim cudom izvukao, ostalo je povijest. 200 udaraca je bacio i mnoge od njih pogodio svom snagom gnp.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Ubuduće ako ti se nitko tu ne javi odi na forum.hr http://www.forum.hr/forumdisplay.php?f=136 podforum borilački sportovi.
Tamo uvijek netko stavi linkove za stream kad su ovakve borbe.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Volkanovski je zvijer. Kakav borac...
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Brate na totalsportek uvijek imaš 1080p (nekad i 4k) stream koji se može prikopčat i gledat na tv, nebitno jel fudbal, box ili F1 uvijek ima 20-30 streamova koji su 1080p.
Eh što se borbe tiče Usyk nije demolirao, ali je fakat izdominirao Joshuu, ja mislim da je omjer čistih udaraca 2:1 za Usyka ako nije i 3:1. Jednostavno Joshua je nemoćan čim se bori s nekim ko mu daje uglove i konstantno se kreće lijevo-desno jer on generalno udara desnom rukom direktno pa kad ideš lijevo-desno desna ruka mu postane doslovno neupotrebljiva.

- blown diffuser
- Formula 1
Fury Wilder treća borba.

Sutra oko 5 ujutro po našem vremenu(možda bude i prije).

Sutra oko 5 ujutro po našem vremenu(možda bude i prije).

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Jedino nokautom. Tehnička kvaliteta je daleko na Furijevoj strani. Realno do trilogije nije trebalo niti doći jer je Fury objektivno dobio obje borbe.
-
Realista
- Karting
- S nama već: 6 god 6 mj
- Navija za: AlonsoForever
Objektivno nije dobio obje borbe nego jednu.
Mislim da se Fury vratio starim navikama, nekoliko mjeseci prije borbe mu skemba ocigledna. Plus, radio je sve da se izvuce od trece borbe za koju je potpisao ugovor, pa zato navijam za Wildera. Sto se potpise mora se ispostovati.
Mislim da se Fury vratio starim navikama, nekoliko mjeseci prije borbe mu skemba ocigledna. Plus, radio je sve da se izvuce od trece borbe za koju je potpisao ugovor, pa zato navijam za Wildera. Sto se potpise mora se ispostovati.
- blown diffuser
- Formula 1
Očekujem pobjedu za Furya, pobjeda Wildera bi bila iznenađenje. Kad vidim Wildera da udara kroše ispruženim laktovima dođe mi se smijati. Fury da se nije glupirao u prvoj borbi i zaradio nepotrebne knockdowne pobijedio bi u prvoj borbi.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Radujem se uvijek njihovoj borbi, ma da su očekivanja dosta manja već u prve dvije borbe. Dajem velike šanse da Fury opet pobjedi, osim ako Wilderu ne prođe neki udarac od kojeg Fury ne bi ustao, ali sumnjam da bi si Fury to dopustio (jer bi morao baš naletiti na udarac, u prvoj borbi smo vidjeli da se u suprotnom diže).
Po onome što sam dosad mogao upratiti, a pratio sam zadnjih dana dosta, ne čini mi se da je Wilder išta u međuvremenu napredovao, već da i dalje planira završiti posao jednim udarcem. Jednostavno, kao da zna da nema baš nikakve šanse da pobjedi na drugi način i ako bude tako nadam se pobjedi Fury-a, iako sam u prošle dvije borbe za Wildera navijao.
Dvije borbe prije njih bi također trebale biti zanimljive i planiram ih gledati
Po onome što sam dosad mogao upratiti, a pratio sam zadnjih dana dosta, ne čini mi se da je Wilder išta u međuvremenu napredovao, već da i dalje planira završiti posao jednim udarcem. Jednostavno, kao da zna da nema baš nikakve šanse da pobjedi na drugi način i ako bude tako nadam se pobjedi Fury-a, iako sam u prošle dvije borbe za Wildera navijao.
Dvije borbe prije njih bi također trebale biti zanimljive i planiram ih gledati

- blown diffuser
- Formula 1
Ima li budnih?
Za desetak minuta Fury Wilder.

- blown diffuser
- Formula 1