Lewis Hamilton

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

AMG
Karting
Karting
S nama već: 7 god 4 mj
100.
...a jos se nije umirovio, nebitno kakav dojam ostavlja na pojedince i što većina na ovom portalu smatra, čovjek je ostvario ono sto nitko do sada nije, a vjerujem i neće dok se u kalendar ne ugura barem 30. utrka.

21. utrka od ukupnog zbroja je osvojena u 6. sezona sa McLarenom, u kojem razdoblju kao debitant po meni ostavlja najbolji utisak od bilo kojeg novaka u F1. Usporedbe radi, Max je danas u svojih 6. sezona na 17 pobjeda...

Karijera mu je jednostavno čudo, ako pogledamo rekorde uz ovaj jos uvijek mogući 8. naslov i nema više što bitno za "skinuti". Ne treba zaboraviti da dogodine dolaze nova pravila, i da Mercedes zajedno sa Lewisom sigurno ima što za pokazati pa bi se vrlo lako moglo dogoditi i da se ova stotka jos solidno poveća.
slika slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Multi 21 je napisao/la: 26.09.2021., 22:47 Da Maxa sve ide na ruku sad bi imao +50 bodova u odnosu na Lewisa...
Isto vrijedi i za Hamiltona.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
_bataziv_0809 je napisao/la: 26.09.2021., 23:19
Multi 21 je napisao/la: 26.09.2021., 22:47 Da Maxa sve ide na ruku sad bi imao +50 bodova u odnosu na Lewisa...
Ne.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
AMG je napisao/la: 26.09.2021., 22:56
21. utrka od ukupnog zbroja je osvojena u 6. sezona sa McLarenom, u kojem razdoblju kao debitant po meni ostavlja najbolji utisak od bilo kojeg novaka u F1. Usporedbe radi, Max je danas u svojih 6. sezona na 17 pobjeda...
Maxu je prva godina u tih 6 da ima bolid da se bori za titulu. Hamilton je u McLarenu to imao prve dvije sezone u karijeri. I kasnije još dva puta, 2010 i 2012. Znači u 4 sezone od 6 je imao konkurentan bolid za titulu...

Usporedbe radi, Max je debitirao u Toro Rossu, a Hamilton u najboljem bolidu...

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Covjek je u svom debiju u Formuli 1 uzeo mjeru dvostrukom i aktuelnom svjetskom sampionu. Kao da je to lako i kao da se to desava svaki dan.

O Leclercu su se istovremeno pisali epovi u desetercu sto je isto napravio indisponiranom Vettelu.

Valjda se nekad shvati da to sto je odmah sjeo u konkurentan bolid nije argument protiv Hamiltona, nego upravo suprotno.

Za sve ostalo tu je Alonso kako bijesno gestikulira prema pitwallu dok ga rookie pobjedjuje fair and square.
slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ferrari je napisao/la: 27.09.2021., 02:23
_bataziv_0809 je napisao/la: 26.09.2021., 23:19
Ne.
Da
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Zaključano dok ne zaboravim da se ponašate kao djeca od 12 godina.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Tema otkljucana, svaki idući flame ili spam će rezultirati banom.

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Da se nadovežem na gore započeti raspravu, nemoguće da bi i hamilton i max imali dodatnih 50+ bodova.
Max je, ne svojom krivicom, sigurno izgubio puno bodova.
25 baku
18 silv. (Minimalno a lako moguće i 25 obzirom na formu)
18 monza (minimalno)
12 hungar. (Minimalno a moguće i 18)
Ukupno 70+ bodova.

Lewis ima u monzi (po meni podijeljena odgovornost) min 18 (moguće 25)
Ako ima još šta nek me nadopune njegovi fanovi.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Nisam fan, postovalac svakako, ali dodaj jos 7 bodova u Hungaroringu i 18 bodova u Bakuu.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
_bataziv_0809 je napisao/la: 28.09.2021., 13:27 Nisam fan, postovalac svakako, ali dodaj jos 7 bodova u Hungaroringu i 18 bodova u Bakuu.
Baku je u potpunosti Lewisova krivica, tako da ne možeš dodati ni jedan bod, a u Hungaroringu je imao šansu za svih 25 da je prošao Alonsa na vrijeme (a trebao je)

Tako da ne vidim kako se tu može dodati iti jedan bod, a da nije bilo na kraju u njegovim rukama.
slika slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 28.09.2021., 14:05
_bataziv_0809 je napisao/la: 28.09.2021., 13:27 Nisam fan, postovalac svakako, ali dodaj jos 7 bodova u Hungaroringu i 18 bodova u Bakuu.
Baku je u potpunosti Lewisova krivica, tako da ne možeš dodati ni jedan bod, a u Hungaroringu je imao šansu za svih 25 da je prošao Alonsa na vrijeme (a trebao je)

Tako da ne vidim kako se tu može dodati iti jedan bod, a da nije bilo na kraju u njegovim rukama.
Incijalna teza je "Da je Maxu/Lewisu" sve islo na ruku, a ne ZASTO IM nije islo na ruku i ko je kriv. Ja sam bar tako shvatio i o tome pisao. Hvala.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
_bataziv_0809 je napisao/la: 28.09.2021., 14:25
Ferrari je napisao/la: 28.09.2021., 14:05

Incijalna teza je "Da je Maxu/Lewisu" sve islo na ruku, a ne ZASTO IM nije islo na ruku i ko je kriv. Ja sam bar tako shvatio i o tome pisao. Hvala.
Inicijalna teza je bila člana @Multi21 koji je rekao "Da je Maxu sve išlo na ruku imao bi 50+ bodova ispred Lewisa"

Mislim da je jasno zašto je to rečeno jer je od dvojice vozača on jedini koji je realno izgubio dosta bodova zbog loše sreće i dobre sreće koja je Hamiltona pratila (npr Imola kada bi se stvorila dosta dobra razlika, ali nije) i slično.

Ti si spomenuo Hamiltona i rekao da bi on imao isto tako 50+ bodova prednosti nad Maxom da mu je sve išlo na ruku, što je neistina.
slika slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 28.09.2021., 14:35
Ti si spomenuo Hamiltona i rekao da bi on imao isto tako 50+ bodova prednosti nad Maxom da mu je sve išlo na ruku, što je neistina.
Dakle, jos jednom-smatram da je Lewis mogao imati veci bodovni suficit da su mu odredjene situacije isle na ruku, a nisu.

Baku i brake magic, Madjarska i start na pogresnim gumama, Monza i los tajming boksa.

I Imola bi spadala pod istu rubriku (sporo zaustavljanje u boksu, ali i zaobilazenje backmarkera na nepovoljnim mjestima), ali je to ipak kompenziramo ogromnom limitacijom stete zbog okolnosti van njegove kontrole.
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
_bataziv_0809 je napisao/la: 27.09.2021., 07:06 Covjek je u svom debiju u Formuli 1 uzeo mjeru dvostrukom i aktuelnom svjetskom sampionu. Kao da je to lako i kao da se to desava svaki dan.

O Leclercu su se istovremeno pisali epovi u desetercu sto je isto napravio indisponiranom Vettelu.

Valjda se nekad shvati da to sto je odmah sjeo u konkurentan bolid nije argument protiv Hamiltona, nego upravo suprotno.

Za sve ostalo tu je Alonso kako bijesno gestikulira prema pitwallu dok ga rookie pobjedjuje fair and square.
Nisam ni rekao da je to protiv Hamiltona. Samo sam reagirao na glupu usporedbu sa Maxom, kojom izgleda hoće da se kaže kako je Max manje uspješan u 6 sezona. Nisam brojio, ali čovjek reče da ima 17 pobjeda u 6 sezona. A ova sezona još nije gotova... S tim da ostaje činjenica da mu je ovo prva sezona sa konkurentnim bolidom za titulu, u odnosu na Hamiltonovih 4...

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Naveo sam prosipanje bodova tuđim greškama a ne vlastitom krivicom ili greškom.
Baku je na kraju mogao imati sve ali....
Hung. Ne vidim razlog zašto bi dodavao bodove. Nitko mu nije izbio mogućnost da pobijedi, nije uspio i točka.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Ne obraćate pažnju na mene. 😃

Lewis Hamilton sada ima za dlaku manje od 10% pobjeda od svih GP1 utrka ikada održanih. 1050 je do sada završeno. Bez obzira na sve, stvarno nevjerovatno zvuci.
No!

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Ciki-F1 je napisao/la: 28.09.2021., 21:46
Naveo sam prosipanje bodova tuđim greškama a ne vlastitom krivicom ili greškom.
Baku je na kraju mogao imati sve ali....
Hung. Ne vidim razlog zašto bi dodavao bodove. Nitko mu nije izbio mogućnost da pobijedi, nije uspio i točka.
Ok, ja sam govorio opcenito o propustenim bodovima bez obzira na uzroke/krivce.

Madjarsku bi pobijedio da ga je ekipa povukla u boks kad je trebalo.

Baku je bas ono za ovaj emotikon, glupa situacija do daske :bonk: :bonk:
slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Ciki-F1 je napisao/la: 28.09.2021., 13:04 Da se nadovežem na gore započeti raspravu, nemoguće da bi i hamilton i max imali dodatnih 50+ bodova.
Max je, ne svojom krivicom, sigurno izgubio puno bodova.
25 baku
18 silv. (Minimalno a lako moguće i 25 obzirom na formu)
18 monza (minimalno)
12 hungar. (Minimalno a moguće i 18)
Ukupno 70+ bodova.

Lewis ima u monzi (po meni podijeljena odgovornost) min 18 (moguće 25)
Ako ima još šta nek me nadopune njegovi fanovi.
Zaboravio si:
Bahrein - sudije mu ukrale pobjedu.
Španija - ekipa pogiješila sa taktikom
Rusija - preventivno mijenjanje motora.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡