VN Rusije 24.-26. rujna 2021.
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 3 mj
Danak neiskustvu, ovo je čista McLarenova glupost što nisu naredili ulazak u boks na vrijeme. Ne mogu reći da mi je žao Landa, sam je odabrao riskirati i snosi posljedice toga.
Red Bull je imao seriju katastrofalnih boksova i odluka, ali su ipak popravili stvari ispravnom ključnom odlukom za Maxa na kraju.
Mercedes je napokon pokazao zašto su godinama najbolji, najkvalitetnije su odradili dolazak kiše.
Red Bull je imao seriju katastrofalnih boksova i odluka, ali su ipak popravili stvari ispravnom ključnom odlukom za Maxa na kraju.
Mercedes je napokon pokazao zašto su godinama najbolji, najkvalitetnije su odradili dolazak kiše.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Pa za Maxa pobogu, Alonso ga je rijesio a Leclerc mu je puhao za vratom. Ni iz cega drugo mjesto.

- _bataziv_0809
- Formula 1
Ne ovdje je sreckovic samo Max.Ferrari je napisao/la: 26.09.2021., 15:58 Ono kad neko govore "kakvi su sreckovici ovaj Max i Hamilton" kao da se Maxu svaku utrku sve sretno otvori![]()
Vidim vas, nemojte.![]()

- josip123
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
_bataziv_0809 je napisao/la: 26.09.2021., 15:51Koliko srece danas za njega, covjece.Har Kl je napisao/la: 26.09.2021., 15:39 Čestitke i Verstappenu odlična vožnja i fenomenalan damage limitation.
On topic: ovu trku nikad vise necu gledati ni u highlightsima. Scene Landovog bolida kako mu bjezi zadnji kraj i znas da je sve otislo u pm ce me proganjati![]()
Koliko je srece imao Verstappen, tako je imao i Hamilton. U prvom stintu Verstappen je bio brutalan a Hamilton vozio ko tetkica. Drugi stint je bio obrnut. Tako da je i Hamilton imao neke srece po rezultatima iz utrke, pogotovo nakon jucerasnjih kvalifikacija i prvog dijela utrke. Opet je imao srece kao sto je imao i milijun puta ove i svih proslih sezona.

Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 3 mj
Koliko sam ja primijetio, kiša je pala svim vozačima osim Latifija i Schumachera, koji su već odustali. O sreći bi se dalo govoriti da je pala ranije, u trenutku kada je netko već obavio boks, a netko ne.
Ovako, u konačnom rezultatu nema ni trunke sreće, nego se samo vidi koliko je koja momčad kvalitetno odradila reakciju na promjene uvjeta.
Ovako, u konačnom rezultatu nema ni trunke sreće, nego se samo vidi koliko je koja momčad kvalitetno odradila reakciju na promjene uvjeta.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Dobro nećemo se praviti da se Maxu ne poklapaju okolnosti od 2015 jbte čak je i prvu pobjedu uzeo jer je Red Bull pogriješio sa Ricciardom koji bi pobijedio bez tog nepotrebnog boxa. Mađarska je izuzetak, a Velika Britanija je njegov način utrkivanja koji mu se konačno po prvi puta skroz obio o glavu.Ferrari je napisao/la: 26.09.2021., 15:58 Ono kad neko govore "kakvi su sreckovici ovaj Max i Hamilton" kao da se Maxu svaku utrku sve sretno otvori![]()
Vidim vas, nemojte.![]()

- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Da ne kom utrku ali kolko moras biti konj da reces da je red bull imao srece ma fkt di restu gasi.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Šteta za Landa.
Kockali su se i nije prošlo.
DOTD.
Srećom, pa nisam navijač Mclarena.
Maxa posrala sreća propisno, da ne bude da to govorim samo za Lewisa.
Ali mora popit još dosta mlijeka, da dostigne Hamdu po tom pitanju.
Nevjerovatna je činjenica kako neke osobe nemaju smisla za humor (ili sarkazam), a još je smješnije kako "nasjedaju".....
Čestitke i Hamdiji na "stoji", što jest, jest.
A i Carlitosu.
Mada je u konstruktorskom poretku više posralo Benz jer je Bottas završio 5. (kako su i najavljivali).
Zanimljiva trka.
I bez kiše.
A kiša je bila samo šlag na tortu.
Kockali su se i nije prošlo.
DOTD.
Srećom, pa nisam navijač Mclarena.
Maxa posrala sreća propisno, da ne bude da to govorim samo za Lewisa.
Ali mora popit još dosta mlijeka, da dostigne Hamdu po tom pitanju.

Nevjerovatna je činjenica kako neke osobe nemaju smisla za humor (ili sarkazam), a još je smješnije kako "nasjedaju".....

Čestitke i Hamdiji na "stoji", što jest, jest.
A i Carlitosu.
Mada je u konstruktorskom poretku više posralo Benz jer je Bottas završio 5. (kako su i najavljivali).
Zanimljiva trka.
I bez kiše.
A kiša je bila samo šlag na tortu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- vlado Verified
- Formula 1
Tako je.dmj je napisao/la: 26.09.2021., 16:02 Koliko sam ja primijetio, kiša je pala svim vozačima osim Latifija i Schumachera, koji su već odustali. O sreći bi se dalo govoriti da je pala ranije, u trenutku kada je netko već obavio boks, a netko ne.
No!
- _bataziv_0809
- Formula 1
Mogla je i ne pasti/pasti 15 minuta kasnije.

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Stoji da je Max imao više sreće, ali who cares ..._bataziv_0809 je napisao/la: 26.09.2021., 15:58Pa za Maxa pobogu, Alonso ga je rijesio a Leclerc mu je puhao za vratom. Ni iz cega drugo mjesto.
Da bi došao sa zadnjeg na drugo mjesto, treba dosta sreće, ali i dosta vještine i pravovremenih odluka.
U potpunosti se slažem i dijelim mišljenje sa @dmj
- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Šteta za Landa, zasluženo bi bio pobjedio, no iskustvo i slobodna procjena imaju svoju cijenu...
Max i Lujo su si ipak čestitali ... hmmmm...
(vidi sliku u pozadini dok Max daje intervju)

Max i Lujo su si ipak čestitali ... hmmmm...
(vidi sliku u pozadini dok Max daje intervju)

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Danas Max, generalno Lewis (prije će ga neko nadmašiti po statističkim pokazateljima nego po dozi sreće).jenson je napisao/la: 26.09.2021., 15:58 Baš mi je žao Landa. A ova dvojica ne znaš koji je sretniji
Padaju mi na pamet, vezano za današnje događaje, par starih narodnih o kopanju jame, visokom letu, laćanju mača.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Lujo bi to uzeo i bez kise koja mu je odmogla po pitanju tablice..
Fino Alla Fine
-
AMG
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
Ako ga se nadmaši u statistici, nadmašit će ga se i u dozi sreće, 100. se dobijem samo ako si sretan, nesretan čovjek ne osvoji ni 93.Frantic je napisao/la: 26.09.2021., 16:40Danas Max, generalno Lewis (prije će ga neko nadmašiti po statističkim pokazateljima nego po dozi sreće).jenson je napisao/la: 26.09.2021., 15:58 Baš mi je žao Landa. A ova dvojica ne znaš koji je sretniji
Padaju mi na pamet, vezano za današnje događaje, par starih narodnih o kopanju jame, visokom letu, laćanju mača.....

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Kriva informacija s pitwalla za Landa da kiša neće padati jače.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- _bataziv_0809
- Formula 1
Ova utrka ce me progoniti kao Indy 2000. Covjece nije mi dobro kad vidim sad na instagramu slike bolida u onom spreju
Ali velika skola za Landa, danas je sazrio kao za sve ovo vrijeme koje je u F1. Najtezi trenuci donose najbolje lekcije, a iskustvo sopstvene koze je najbolje, ali i najbolnije.
Kanalisat ce on to u pravom smjeru.
Lewis je ovako tjesio i Leclerca u Bahreinu 2019.

Ali velika skola za Landa, danas je sazrio kao za sve ovo vrijeme koje je u F1. Najtezi trenuci donose najbolje lekcije, a iskustvo sopstvene koze je najbolje, ali i najbolnije.
Kanalisat ce on to u pravom smjeru.
Lewis je ovako tjesio i Leclerca u Bahreinu 2019.