josip123 je napisao/la: 26.09.2021., 15:01
RedBull unistio utrku Verstappenu...
Definitivno, nakon veoma obećavajuće prve polovine trke.
Nije toliko kvaka u kontra strategiji sa gumama H-M, već moment odlaska u box.
Mislim da nije potrebe da tada ide, mogao je još nekoliko krugova na H gumama.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
josip123 je napisao/la: 26.09.2021., 15:01
RedBull unistio utrku Verstappenu...
Definitivno, nakon veoma obećavajuće prve polovine trke.
Nije toliko kvaka u kontra strategiji sa gumama H-M, već moment odlaska u box.
Mislim da nije potrebe da tada ide, mogao je još nekoliko krugova na H gumama.
Takođe, i Mclaren je propisno sjebao trku za Riccija
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Har Kl je napisao/la: 26.09.2021., 15:39
Čestitke i Verstappenu odlična vožnja i fenomenalan damage limitation.
Koliko srece danas za njega, covjece.
On topic: ovu trku nikad vise necu gledati ni u highlightsima. Scene Landovog bolida kako mu bjezi zadnji kraj i znas da je sve otislo u pm ce me proganjati
Har Kl je napisao/la: 26.09.2021., 15:39
Čestitke i Verstappenu odlična vožnja i fenomenalan damage limitation.
Koliko srece danas za njega, covjece.
On topic: ovu trku nikad vise necu gledati ni u highlightsima. Scene Landovog bolida kako mu bjezi zadnji kraj i znas da je sve otislo u pm ce me proganjati
Ovo ne da je max smanjio stetu na minimum, ovaj odlican p2 u kombinaciji sa novim motorom za zadnji stint sezone se cini ne kao smanjenje stete nego povecanje prednosti.
Naravno, bodovno je izgubio 7 bodova ali zauzvrat je dobio jako jako puno, na duge staze.
Mislim da bi orije ove utrke i sam hamolton pristao na p2 i i pobjedu maxa a da zauzvrat dobije potpuno novi motor.
Ovo je vekika utrka bila za maxa i rezultat je savrsen, velike ce koristi imati od ovog p2!
Za norrisa mi je zao ali i drago da je isao toliko riskirati. Pretezno ekipa ne zavrsi utrku kad kisa bude ovako jaka a oni na slickovima... Doduse, malo mu je falilo da poljubi ogradu.
Jbg, probao je i neka je iako je trebao ici u box kad i ostali...
Na kraju bittas i checko dobre rezultate uhvatili. Checko je bio cijelo vrijeme ok zapravo a bottas se skrumpo zesce.
Ali koji srećkovići ova dvojica znači čim su Max i Lewis promijenili na inter odjednom potop na stazi samo da bi kiša stala u onom ulaznom krugu poslije kraja trke ja ne mogu da vjerujem koji sretnici