Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Možda Williams pređe na Renault.
Pa se nađe mjesta za Zboua i/ili Piastrija.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Na prvu mi je zvučalo prečudno jer bi to dovelo do Alfa Romeo-Mercedesa, ali (ispravite me ako griješim) Alfa više nema nikakve izravne poveznice s Ferrarijem. S obzirom na glasine o postavi Bottas-de Vries, ne zvuči toliko nerealno ovaj scenarij.
Jedino što ne znam je želi li/smije li Mercedes opskrbljivati polovicu grida, možda bi Renault tu mogao napokon pronaći kupca (edit: tu me malo @Frantic preduhtrio ), ali opet mi se ne čini da bi itko od trenutnih Mercedesovih mušterija htio promjenu.
Sauber-Mercedes nema šanse. Obnovili su sponzorstvo s Alfom, jedino ako to raskinu. Williams bi mogao prijeći na Renault kad isprate Russella. Mislim da Renault daje dobar popust...
Haas je kuhan i pečen s Ferrarijem. Prošle godine se pričalo o lijepljenju Haas tabli po Maranellu i transferu neki ljudi.... Navodno se ista stvar radi i za druge partnere SF (dakle Sauber).... Ništa od Merca tamo. Ako uzmu Bottasa to će biti samo da pokupe neke interne informacije. I to će biti na najviše 2 sezone.
Počeo je karijeru kada sam počeo gledati svoju prvu sezonu F1 tako da mi je strašno žao da ga gubimo iz svijeta F1. Poznavajući njega teško da će se pojavljivati na utrkama.
Stvarno istinska ikona. Njega jednostavno ne možeš zamijeniti.
To su stari jebivjetri, Alonso je vjerojatno prije pregovora s Alpineom poslao Briatorea na ručak, i novinar neki dobio dojavu da dođe u restoran - vidio ovu dvojicu i eto ti priče, Alpine brže bolje ponudio novi debeli ugovor. Vlaška posla...