Sauber
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
[ link do slike ]
Puno Ime: Sauber F1 team
Baza: Hinwil, Switzerland
Direktor momčadi: Monisha Kaltenborn
Tehnički direktor: Eric Gandelin
Vozači: Marcus Ericsson, Felipe Nasr
Pogonska jedinica: Ferrari
Sauber u ovu sezonu ulazi s dva mlada vozača - Marcusom Ericssonom i debitanom Felipeom Nasrom. Prošle godine pretrpjeli su najgoru sezonu u povijesti momčadi, bez ijednog osvojenog boda. C33 se pokazao kao nestabilan bolid težak za upravljanje i najbolje što su uspjeli bila su dva 11. mjesta u Australiji i Mađarskoj. Može li Sauber izbrisati loš dojam u predstojećoj sezoni?
Puno Ime: Sauber F1 team
Baza: Hinwil, Switzerland
Direktor momčadi: Monisha Kaltenborn
Tehnički direktor: Eric Gandelin
Vozači: Marcus Ericsson, Felipe Nasr
Pogonska jedinica: Ferrari
Sauber u ovu sezonu ulazi s dva mlada vozača - Marcusom Ericssonom i debitanom Felipeom Nasrom. Prošle godine pretrpjeli su najgoru sezonu u povijesti momčadi, bez ijednog osvojenog boda. C33 se pokazao kao nestabilan bolid težak za upravljanje i najbolje što su uspjeli bila su dva 11. mjesta u Australiji i Mađarskoj. Može li Sauber izbrisati loš dojam u predstojećoj sezoni?
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
VN SAD-a bit će Sauberova jubilarna, 400. utrka!
https://twitter.com/F1/status/656163168150908928
- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Dobro su dogurali čovječe, svaka im čast. 400 utrka za tako malu momčad je veliko postignuće.
Uz Ferrari, McLaren i Williams, Sauber je jedina ekipa koja je od 1993. do danas opstala na gridu. Velike čestitke
Pazi, otpali su veliki Lotus, Tyrell, Ligier i Benetton, a tada su još sudjelovali Footwork, Jordan, Larrousse, Lola i Minardi. Dakle, 9 od 13 momčadi je otpalo.
Uz Ferrari, McLaren i Williams, Sauber je jedina ekipa koja je od 1993. do danas opstala na gridu. Velike čestitke

Pazi, otpali su veliki Lotus, Tyrell, Ligier i Benetton, a tada su još sudjelovali Footwork, Jordan, Larrousse, Lola i Minardi. Dakle, 9 od 13 momčadi je otpalo.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Da, spomenuo sam to u temi o VN SAD.Explorer je napisao/la:Dobro su dogurali čovječe, svaka im čast. 400 utrka za tako malu momčad je veliko postignuće.
Zaista, hvale vrijedno postignuće.

Šteta što nemaju nijednu pobjedu.
Mislim, imaju ali je to bio BMW Sauber, pa to neki pripisuju BMW-u.
Mislio sam onako,"samostalno", kao npr. Jordan.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
Eto, bez obzira što je trka bila malo haotična, Nasr ih je ipak počastio bodovima za njihov 400. GP.Explorer je napisao/la:Dobro su dogurali čovječe, svaka im čast. 400 utrka za tako malu momčad je veliko postignuće.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Drago mi je zbog toga, i navijam da Monisha Kaltenborn šta prije napusti momčad. Ili nek se ugleda na Claire Williams.
- Frantic
- Formula 1
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
I Sauber je otkrio kad će predstavit novi bolid a to će biti na pred početak drugih testova (01.03), dok će na prvom testu biti prikazane nove boje bolida gdje će nastupiti sa prošlogodišnjim (modificiranim) izdanjem c-34
http://www.autosport.com/news/report.php/id/122516
http://www.autosport.com/news/report.php/id/122516

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Znaci od Saubera netreba nista ocekivati cim nemaju bolid za prvo testiranje nista od toga nece biti.
U Australiji ih ocekujem pri dnu poretka u borbi sa Manorom.
Ako kroz godinu budu razvijali bolid kao prethodnu godinu vrlo lako bi bez bodova mogli ostat.
Sjetimo se samo FI prosle godine na prvoj utrci vodili borbu sa Buttonom ALI su sa svojom B specifikacijom napravili veliki pomak naprijed.
U Australiji ih ocekujem pri dnu poretka u borbi sa Manorom.
Ako kroz godinu budu razvijali bolid kao prethodnu godinu vrlo lako bi bez bodova mogli ostat.
Sjetimo se samo FI prosle godine na prvoj utrci vodili borbu sa Buttonom ALI su sa svojom B specifikacijom napravili veliki pomak naprijed.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Frantic
- Formula 1
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Panjevi.
Otkad je Monisha preuzela palicu, momčad samo tone. Fali mi onaj Sauber iz 2012. s borbenim vozačima.
Otkad je Monisha preuzela palicu, momčad samo tone. Fali mi onaj Sauber iz 2012. s borbenim vozačima.
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
@ex
A dobro daj, samo su predstavili nove boje, napao si Monishu bezveze iako djelim isto tvoje mišljenje o njoj

A dobro daj, samo su predstavili nove boje, napao si Monishu bezveze iako djelim isto tvoje mišljenje o njoj

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Frantic
- Formula 1
Opet
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Čim vidim njenu fotografiju mi izlazi pjena na usta. Gdje je nestala ona simpatična momčad iz perioda 2010. do 2012.? Baš mi je žao Saubera, uvijek sam nekako potajice navijao za njih, a sad su mi "jedan od timova".
Monisha ajde ća
Monisha ajde ća

- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Nosite je kući 

- Frantic
- Formula 1
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”