Lewis Hamilton
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Imaju modni forumi kolega, ovdje pricamo o F1Gilles je napisao/la: 26.08.2021., 21:45 Ne znam za vas ali ja ovo ne bi nosio ni da mi plate.[ link do slike ]
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
- Pastor
- Formula 1
- Navija za: Seb
Meni izgleda ko Ice-T iz onog filma kad glumi beskućnika, pa ga neki bogataši odvedu u divljinu kao da im bude vodič, a bude im lovina. 
Ali nije ovo ništa novo. Svakog trkaćeg vikenda ima sličnih modnih kombinacija. Nekada i po 3 različite za jedan vikend...

Ali nije ovo ništa novo. Svakog trkaćeg vikenda ima sličnih modnih kombinacija. Nekada i po 3 različite za jedan vikend...
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Hamilton žestoko:
Hamilton said on Sky: "Money talks. It was literally the two laps to start the race. The sport made a bad choice today."
Samo nedostaje Clarkson, da prokomentariše kako Lewis ne može podnijeti Russellov podij
Hamilton said on Sky: "Money talks. It was literally the two laps to start the race. The sport made a bad choice today."
Samo nedostaje Clarkson, da prokomentariše kako Lewis ne može podnijeti Russellov podij

- _bataziv_0809
- Formula 1
Čekamo članak na naslovnojHar Kl je napisao/la: 30.08.2021., 08:19 Hamilton žestoko:
Samo nedostaje Clarkson, da prokomentariše kako Lewis ne može podnijeti Russellov podij![]()

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Hamilton ne prestaje sa pritiscima na Formulu 1 da fanovima kompenzira skupo tuširanje u nedjelju
Sad traži da se održi besplatna utrka za navijače. Nadam se da će mu inicijativa uroditi plodom
mada su šanse za to kao u filmu glup gluplji
https://www.motorsport.com/f1/news/lewi ... s/6658110/
Sad traži da se održi besplatna utrka za navijače. Nadam se da će mu inicijativa uroditi plodom

- Pastor
- Formula 1
- Navija za: Seb
Najbolje bi bilo dati ljudima da sa istim kartama dođu sljedeće godine. A oni koji nisu u mogućnosti, ili neće, vratiti im pare.Har Kl je napisao/la: 02.09.2021., 09:01 Hamilton ne prestaje sa pritiscima na Formulu 1 da fanovima kompenzira skupo tuširanje u nedjelju
Sad traži da se održi besplatna utrka za navijače. Nadam se da će mu inicijativa uroditi plodommada su šanse za to kao u filmu glup gluplji
![]()
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Ulaz mukte, izlaz 100eura.Har Kl je napisao/la: 03.09.2021., 17:06 Hamilton je obećao "nešto" svim navijačima koji su bili na SPA prošli vikend.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- _bataziv_0809
- Formula 1
Ovo vrijedi pratitiHar Kl je napisao/la: 03.09.2021., 17:06 Hamilton je obećao "nešto" svim navijačima koji su bili na SPA prošli vikend.
Snažnu poruku podrške?

Put your money where your mouth is.

-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Mislim da ne. Ja kad sam htio zamjeniti kartu za skuplju u Madjarskoj nisu dali. Kao kupi ti te skuplje pa vidjećemo.. vidjećemo djavola.vlado je napisao/la: 03.09.2021., 21:01 Kada se kupuju ulaznice da li se spominje povrat novca u slucaju faktora kao sto je slucaj bio u spa?
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Problem s povratom novca za karte je to jer je to jedini dozvoljeni prihod same staze. Sve ostalo ubire FOM. FOM također ubire od staze "fee" da bi se utrka održala. Dakle staza bi se trebala odreći svog prihoda. Jako teško ako se FOM ne odrekne svojeg fee-a.
- _bataziv_0809
- Formula 1
Zastitili su se oni dobrim ugovorima, ne brinem se ja za njih. Kupovinom karte precutno pristajes na niz ucjena. Ali opet niko nas ne tjera da kupujemo i gledamo