VN Mađarske 30. srpnja - 1. kolovoza 2021.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Mika Hakkinen
@bata koliko još takvih primjera možeš naći za MS-a? Za Lewisa takvih i još gorih ima barem 100 komada.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Normalno da ima kad se danas pusta radio veza na utrci, a ako imas F1TV mozes radio sa cijele trke pustit i nista ti ne moze promaknuti, pa onda ljudi to snimaju na youtube pa je lakse naci, a ima i vise medija koji sve na internet postave i tako, dok nekad nije bilo svih izvora kao danas pa ne mozemo ni tvrditi ko je kmecao za svaku sitnicu na radio ili u izjavama, a ko je stoicki vozio. Svejedno iako nema puno izvora od prije 20 i kusur godina smijesno vidjeti kako je neko mislio da zato sto ima 2-3 sekunde brzi bolid da ga neko treba jednostavno pustiti jer je sporiji + umisljenost da neko bas njega ne voli pa mu zato otezava preticanje :bonk:
slikaslika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Egzakli :mrgreen:

Namjerno sam pri tome izabrao primjer gdje se sretnu stari "neprijatelji". :gandalf:
slika

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Mika Hakkinen
Svejedno iako nema puno izvora od prije 20 i kusur godina smijesno vidjeti kako je neko mislio da zato sto ima 2-3 sekunde brzi bolid da ga neko treba jednostavno pustiti jer je sporiji…
Ne branim ja MS-a apsolutno, naprotiv. Ako se boriš za titulu pokaži muda, nego nije mi jasno čemu prebacivanje na MS-a? Ustv jasno mi je, uopšte se ne pokušava kontra argumentovat negobu pitanju je prcanje. Bata zašto hejtaš?

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Ah da, prebacimo fokus na mene :mrgreen:

Ni prcanje ni hejt, samo ilustracija da kukanje nije izmislio jedan covjek. Crno na bijelo u vrlo slicnoj situaciji.
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Pa malo jeste prcanje, ali opravdano jer jednim se prigovara za neke stvari dok se kod drugih inace ignorise ili ako se komentarise ta stvar bude komentar 'ma de svi to oni tako u zaru borbe se zale na sitnice i gluposti sta cjepidlacis' mada ne cudi s obzirom da su se neki prijasnji sudari opravdavali na apsurdne nacine dok su neki skorasnji sudari okarakterisani kao opasna voznja za koju je trebala biti ostrija kazna :zubo:
slikaslika

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
_bataziv_0809 je napisao/la: 02.08.2021., 23:06
Slavenowsky je napisao/la: 01.08.2021., 20:17

Kako vas nije vise sramota da slušate kuknjavu najdominatnijeg vozaca na planeti, koji je oborio sve moguće rekorde koje su se mogle oboriti i koje će da obori, na svaku situaciju koja mu nije po volji?

Poslusaj kako "najveci ikad" zamjera Damonu Hillu sto se usudio boriti protiv njega za poziciju na 2:06:30 :mrgreen: i kako on percipira probijanje kroz poredak u dominantnom autu.

"They couldn't keep me for long so why don't leave me trough?" :rofl:

Za početak možeš bez navodnika koristiti najveći ikad.
Čovjek komentira situaciju, nije plakao na radio.
I di ti vidiš dominantan auto?
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
luke flywalker je napisao/la: 02.08.2021., 23:33
Svejedno iako nema puno izvora od prije 20 i kusur godina smijesno vidjeti kako je neko mislio da zato sto ima 2-3 sekunde brzi bolid da ga neko treba jednostavno pustiti jer je sporiji…
Ne branim ja MS-a apsolutno, naprotiv. Ako se boriš za titulu pokaži muda, nego nije mi jasno čemu prebacivanje na MS-a? Ustv jasno mi je, uopšte se ne pokušava kontra argumentovat negobu pitanju je prcanje. Bata zašto hejtaš?
Ti uočio hejtera? U moru njih ti Batu prozva?

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Bože sačuvaj i sakloni. :facepalm:
Kao što @ciki reče, niđe veze.
At the end of the day, I don't care.
Je li moguće da je lik tako nabio komplekse, da ga i dan danas, evo 15-20 godina poslije, ne vade iz usta, cccccc
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Ali da je Hamilton izjavio:

"They couldn't keep me for long so why don't leave me trough?....Obviously Fernando naturaly isn' my best friend and would make thing rather difficult for me"

Ovdje bi nastao krs i lom :rofl:
slika

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Max Verstappen mi je vozač dana.
Nakon slike bolida kojeg pola nema, dovući se do 2 boda. Stvarno velika stvar.
Znam da su Alfe imale svojih problema ali koja je to razlika među bolidima kada ih je Max dobio s onim raspadom od bolida. E također i Haas.

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
_bataziv_0809 je napisao/la: 03.08.2021., 11:01 Ali da je Hamilton izjavio:

"They couldn't keep me for long so why don't leave me trough?....Obviously Fernando naturaly isn' my best friend and would make thing rather difficult for me"

Ovdje bi nastao krs i lom :rofl:
Velika razlika je ako netko izjavi tako nešto jednom u 10 godina ili kada netko izjavi tako nešto 10x godišnje. ;)
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Ja napišem da je Hamilton placipicka, meni lik napise idi gledaj "badminton"? :facepalm:

Onda sav sretan dodje sa ovim videom koji nema veze s vezom, pogotovo sa ovim sto sam ja napisao.

Ok, neka ti bude, Schumacher se žalio na ekipu koja je željela da ga uspori, malo očajnički se žalio na Hilla, ok ispao je placipicka. Neka.

Michael je nakon utrke dao tu izjavu koja s obzirom na situaciju je bila donekle opravdana.

Hajmo pogledati situaciju, zadnja utrka, Schumacher ima pole, nije mogao startati sa prve pozicije, vraćaju ga na začelje. Starta utrku, probija se kroz grid, pokušava sustići Hakkinena - nemoguća misija. Zadnja utrka koja odlučuje šampiona, timovi sa začelja se guraju za pozicije koje im ništa ne znače. Ok, opet ću reći imaju pravo, ali s obzirom na situaciju da li je bilo potrebno? Opet neka.

Onda, kada se je počeo priblizavati podijumu, rikne mu guma, znači definitivno gubiš šampionat, iako nije bas imao velike šanse da uzme isti, opet ko zna, mogla je i Hakkinenu da rikne guma, nikada ne znaš.

Suma sumarum Schumacher vjerovatno zbog očaja u kakvoj se je situaciji našao pa je zato davao "placipickast" odgovor. Nije nikoga pretjerano okrivio za odustajanje, pomirio se sa činjenicom na kraju i to je bilo to.

Onda situacija sa Hamilton vs Alonso. Dakle, Hamilton vec punih 8 godina dominira u F1, na kapaljku smo gledali njegove dvoboje od kako je u Mercedesu. Ali opet neka, ima pravo da se žali, ali taj lik se žali kada ima sve najbolje uslove. Mercedes je u nedjelju letio stazom, mogli su čak da priušteonaj debakl na startu, nakon toga po krugu skidao 3s, da bi sustigao prvu 4 koja je u jednom momentu imala 40s prednosti. Plus NAJBITNIJA činjenica njegov glavni konkurent je jedva 11 i bori se za 1 bod! No hajde opet ima pravo da se buni sto mu Alonso zagorcava put iako je to 11 utrka od 23 koliko ih imamo.

No sve ovo napisano je totalno nebitno. Ono što je bitno, da Hamilton se žali na malo guranja od strane Alonsa, gdje situaciju opisuje kao opasna????? A ne zaboravimo činjenicu da je upravo isti bio uzrok jedne nesreće koja je prelomila situaciju u šampionatu. Dakle ON je bio akter iste, a žali se na sigurnost na stazi?

Zašto je ova situacija drugačija od Schumachera, zato sto je Alonso bio jedini način da Hamilton ne odmagli u šampionatu kada mu konkurent nije u mogućnosti da ga prati, pogotovo kada mu Bottas usere utrku.

Bata legendo, niko ne mrzi Hamiltona, nego smo mi svi siti njega. Ne branim ja Schumachera ovdje, ali razumijem njegove frustracije, gdje očajnički želi nakon 19 godina da vrati slavu Ferrariju I onda zadnju utrku odustanes, ulog je bio mnogo veći nego što ga Hamilton ima sada.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Slavenowsky je napisao/la: 03.08.2021., 17:12 Ja napišem da je Hamilton placipicka, meni lik napise idi gledaj "badminton"? :facepalm:

Onda sav sretan dodje sa ovim videom koji nema veze s vezom, pogotovo sa ovim sto sam ja napisao.

Ok, neka ti bude, Schumacher se žalio na ekipu koja je željela da ga uspori, malo očajnički se žalio na Hilla, ok ispao je placipicka. Neka.

Michael je nakon utrke dao tu izjavu koja s obzirom na situaciju je bila donekle opravdana.

Hajmo pogledati situaciju, zadnja utrka, Schumacher ima pole, nije mogao startati sa prve pozicije, vraćaju ga na začelje. Starta utrku, probija se kroz grid, pokušava sustići Hakkinena - nemoguća misija. Zadnja utrka koja odlučuje šampiona, timovi sa začelja se guraju za pozicije koje im ništa ne znače. Ok, opet ću reći imaju pravo, ali s obzirom na situaciju da li je bilo potrebno? Opet neka.

Onda, kada se je počeo priblizavati podijumu, rikne mu guma, znači definitivno gubiš šampionat, iako nije bas imao velike šanse da uzme isti, opet ko zna, mogla je i Hakkinenu da rikne guma, nikada ne znaš.

Suma sumarum Schumacher vjerovatno zbog očaja u kakvoj se je situaciji našao pa je zato davao "placipickast" odgovor. Nije nikoga pretjerano okrivio za odustajanje, pomirio se sa činjenicom na kraju i to je bilo to.

Onda situacija sa Hamilton vs Alonso. Dakle, Hamilton vec punih 8 godina dominira u F1, na kapaljku smo gledali njegove dvoboje od kako je u Mercedesu. Ali opet neka, ima pravo da se žali, ali taj lik se žali kada ima sve najbolje uslove. Mercedes je u nedjelju letio stazom, mogli su čak da priušteonaj debakl na startu, nakon toga po krugu skidao 3s, da bi sustigao prvu 4 koja je u jednom momentu imala 40s prednosti. Plus NAJBITNIJA činjenica njegov glavni konkurent je jedva 11 i bori se za 1 bod! No hajde opet ima pravo da se buni sto mu Alonso zagorcava put iako je to 11 utrka od 23 koliko ih imamo.

No sve ovo napisano je totalno nebitno. Ono što je bitno, da Hamilton se žali na malo guranja od strane Alonsa, gdje situaciju opisuje kao opasna????? A ne zaboravimo činjenicu da je upravo isti bio uzrok jedne nesreće koja je prelomila situaciju u šampionatu. Dakle ON je bio akter iste, a žali se na sigurnost na stazi?

Zašto je ova situacija drugačija od Schumachera, zato sto je Alonso bio jedini način da Hamilton ne odmagli u šampionatu kada mu konkurent nije u mogućnosti da ga prati, pogotovo kada mu Bottas usere utrku.

Bata legendo, niko ne mrzi Hamiltona, nego smo mi svi siti njega. Ne branim ja Schumachera ovdje, ali razumijem njegove frustracije, gdje očajnički želi nakon 19 godina da vrati slavu Ferrariju I onda zadnju utrku odustanes, ulog je bio mnogo veći nego što ga Hamilton ima sada.
Jedina greška ti je sto u prvom pasusu umesto ,,č,, koristio si ,,c,,....

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Slavenowsky je napisao/la: 02.08.2021., 13:41 Alonso neće nikada oprostiti 2007 Hamiltonu i svaki njihov duel će biti ovakav. Bio Hamilton prvi ili zadnji u poretku.
Točno. Dijelim tvoje mišljenje. :thumbs: :thumbs:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
zekohonda je napisao/la: 02.08.2021., 18:49 koliko je ljepši bez ovih alien dodataka. :mrgreen:
Obožavam alien dodatke. :cheer: :cheer: :jupije: :jupije:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Pod hitno mijenjati neka pravila.
Dakle prvo,"radovi" na bolidu pod red flagom.
U nedjelju smo imali istu situaciju kao i 14 dana prije, s tim što je ova put išlo na ruku Maxu (ali nije on te "sreće" kao Hamdo :mrgreen: ).
Koliko je bila opravdana?
Barem isto onoliko, ako ne i više nego ona u Silverstoneu.
Zbog skliske podloge......
Opet, vršiti promjene guma, krila, šarafanje, lijepljenje, nakon što svi drugi prođu. Najjednostavnije.
Ako je nešto za što treba duže vremena dopustiti popravke, ali onda, u slučaju standing starta, laganini start iz boxa....

Druga stvar su kazne za ovakve stvari kakvu je napravio Bottas.
Start iz boxa na narednoj trci.
Lik dobio +5, a Vettel onomad +3 za smetanje Sainzu u kvalama, a Sainz (nadam se da se dobro sjećam) još prošao u naredni krug Q.
Veći broj kaznenih bodova, a ne pišljiva 2.
Nadoknada štete drugoj ekipi od strane ekipe čiji je vozač uradio 3.14zdariju ili iz nekog zajedničkog fonda (kase uzajamne pomoći :rofl: :rofl: ).
Dopuštenje ekipi čiji je vozač nadrljao ni kriv ni dužan zamjenu komponenti ili bez kazni ili sa umanjenim/upolovljenim kaznama.
Opet, imamo situaciju da će Bottas (i Stroll, kojeg bi kaznio malo manje nego Bottasa, dakle ne start iz boxa, ali +10 ili +15 mjesta - začelje, jer je Stroll naoravio kontakt koji je bio kolateral onoga što je uradio Bottas).... npr. imati +5, a Perez i Leclerc će imati neplaniran start sa začelja (možda ne sad u Spa) jer će morati mijenjati komponente....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Slavenowsky je napisao/la: 03.08.2021., 17:12 ulog je bio mnogo veći nego što ga Hamilton ima sada.
8-ma titula i rusenje svih rekorda.
slika

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
@Frantic

Slazem se sa svim navedenim.
Apsolutno, van pameti da Bottas dobije +5 na Belgiji, a Leclerc, Perez moraju uzimati nove komponente radi njegove greške. Navedene kazne će biti puno veće nego Bottasova. Gdje to ima, znači automatski si usrao 2 vikenda vozačima, ne 1 nego 2.
Start iz boksa je najpoštenija kazna koju je mogao dobiti.
+5 je ruganje u facu. To će nadoknaditi do 5 kruga na Spa.

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Tko jaci taj kaci
Engine mode 11!
Position 5!
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡