VN Mađarske 30. srpnja - 1. kolovoza 2021.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Oconu u drugom formacijskom krugu javljeno da uđe u boks. Moguća kazna.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Što reći, koji posluku porati... Nevjerojatno što se događa ove sezone. Kad zbrojimo sve sreće i nesreće, Hamilton je zaradio pedesetak bodova u odnosu na Maxa. Užas :bang: Možda je malo zlobno, ali priželjkujem da se sreća malo izbalansira do kraja sezone.

Utrka je danas bila jako dobra, do samog kraja se nije znalo kako će postolje izgledati. Ocona i Vettela posrala sreća, ali su svejedno odvozili dobre utrke. Drago mi je da je Ocon pobijedio jer uvijek volim gledati nova lica na najvišoj stepenici postolja i slušati emotivne radio poruke na kraju utrke. Hamilton i Mercedes napravili dobru limitaciju štete, a borba Alonso-Hamilton je definitivno trenutak utrke. Guštao sam u njoj. Na kraju je Alonso pridonio pobjedi tima više od Ocona :zubo:

Kazne za Bottasa i Strolla su mi li-la. Mislim da bi primjerenija kazna bila +10 mjesta na gridu za sljedeću utrku, ali razumijem i odluku sudaca da uzmu u obzir vremenske prilike kao olakotnu okolnost. Ono što me puno više smeta je preduga stanka za crvenu zastavu. Ne razumijem zašto sve crvene zastave moraju toliko trajati. Zašto FIA ne bi mogla anticipirati kada će staza biti spremna za utrkivanje i dati obavijest timovima o restartu što ranije, a ne da gubimo pola sata zbog nečega što se može srediti u 10 minuta posla. Na kraju je zbog takve odluke kišni dio utrke trajao ravno dva zavoja. Danas je takva odluka ispala ''dobra'' jer je začinila utrku zbog Mercedesove greške, ali me takve preduge stanke svejedno smetaju.

Sada (pre)duga ljetna pauza, a onda nastavak ovog ludila :kokice:

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Ako je Botas svjesno kumovao ovome, a čini mi se da nije uopće usporavao kada se nalazio u prvljavom zraku iza Ricciarda, ovo bi mogao biti najprljaviji potez jednog tima u povijesti F1. Kako kaže Horner ovo je bio karting pogreška.. a po meni motiva na lopate. Nekako ova dva incidenta se jebeno poklapaju u završnicu prvog dijela sezone gdje je Mercedes počeo gubiti konce.

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Mika Hakkinen
blown diffuser je napisao/la: 01.08.2021., 19:20 Oconu u drugom formacijskom krugu javljeno da uđe u boks. Moguća kazna.
Mislim da ga mogu pozvati u box, ne smiju davati nikakav deiving aid tipa burnouti, setup kvačila, temp kočnica..

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ne bi me zacudilo da je razlog dugog prekida utrke bio da se Red Bullu da šansa da skrpaju što skrpati mogu na Maxovom bolidu.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
luke flywalker je napisao/la: 01.08.2021., 19:42
blown diffuser je napisao/la: 01.08.2021., 19:20 Oconu u drugom formacijskom krugu javljeno da uđe u boks. Moguća kazna.
Mislim da ga mogu pozvati u box, ne smiju davati nikakav deiving aid tipa burnouti, setup kvačila, temp kočnica..
Vozač može komunicirati s pitwallom, obrnuto ne.
slika

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
Multi 21 je napisao/la: 01.08.2021., 19:47 Ne bi me zacudilo da je razlog dugog prekida utrke bio da se Red Bullu da šansa da skrpaju što skrpati mogu na Maxovom bolidu.
Moglo bi se tako gledati, jer nijedna barijera nije bila oštećena, bilo je dosta krhotina po stazi ali to su skupili u 2-3kruga.
slika

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Mika Hakkinen
blown diffuser je napisao/la: 01.08.2021., 19:51
luke flywalker je napisao/la: 01.08.2021., 19:42
Vozač može komunicirati s pitwallom, obrnuto ne.
… requirement that drivers have to drive the car "alone and unaided" to stop chatter that could improve starts, specifically regarding clutch bite points.… It states that only radio messages concerning safety are allowed...
Ovo quick sa gugla, valjda je još uvijek up to date. Ugl možda se pozovu na ovo sejfti, sumnjam da će se Occonu usrat u današnj utrku.

A ovo za jednosmjernu komunikaciju jel fkt pravilo jasno ili je izvedenica od komentatora, čandoka i sličnih? Ja ne mogu naći brzinski, mrsko mi sad kopat.

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
Navija za: Diversity
Iz Sebovog bolida su uspjeli uzet samo 0,3 litre goriva za provjeru umjesto litre.
Još će Lujo dobit pobjedu ako Ocona i njega kazne.
https://www.fia.com/sites/default/files ... 20race.pdf
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Alen13ASC je napisao/la: 01.08.2021., 19:11 Slawenovsky zaslužuje hlađenje zbog onog termina. Ne razumem hejt prema Hamiltonu, čovek je zaslužio najbrži bolid jer je fantastičan vozač.

Takve osobe su danas zviždale Hamiltonu dok je ovaj posle najteže utrke u životu bio na korak do onesvešćivanja.

Čovek i da umre zviždalo bi mu se na sahrani, koja boleština od ljudi...
Hajde Ante stavi me na hladjenje da ovakvima dusu na mjesto stavis.

Kako vas nije sramota da uvijek nadjete nekog da okrivite, pa to nisu istine. Kakve veze ja imam sa onima tamo sto mu zvižde? Znači ja ne smijem ništa kontra dotičnog reći da me se okarakterizira kao nekog ubicu ili mrzitelja koji se sladi tuđoj nesreći, što je van pameti.

Kao prvo, jel Hamilton spuštao boing 787 kako bi spasio putnike ili je vozio isti (daleko bolji i ugodniji) bolid kao svi ostali sto su radili. Kakva je to Hamilton vanserijska čuda radio u to bože dominantnom bolidu, da je padao sa nogu? Opet kontra toga, ja niti jednu repliku vezanu za takav slučaj nisam dao, a gle, ja sam isti ko oni sto "zvižde"!

Kako vas nije vise sramota da slušate kuknjavu najdominatnijeg vozaca na planeti, koji je oborio sve moguće rekorde koje su se mogle oboriti i koje će da obori, na svaku situaciju koja mu nije po volji? Kako to kada voziš odličan bolid i dalje kukas kako ti treba jos snage, kako su ti gume lose itd, pa jel se on sam utrkiva ili sa još njih 19 koji imaju daleko veći problem nego on.

Znači ja sam problem koji je ukazao na njegov bezobrazluk koji je mogao lično koštati života drugog vozača prošlu utrku, ja sam problem koji kritikuje način jednog od najvećih u ovom sportu da na tako jadan način se žališ, pogotovo na malo guranje sa Alonsom, a pri tome taj isti je izbacio prošlu utrku Maxa sa staze?

Znaci problem je u meni jel?

Ne gospodo, problem je u vama da i pored vaših očiju ste slijepi, ne vidite širu sliku ili ne želite.

Ja da sam simpatizer dotičnog rekao bi sta više pizdis koji vrag, vozi I suti, vozi I pokaži da si najbolji, a ne on se ponaša kao malo razmaženo derište koje trči kući kako bi pokazao mami malu ogrebotinu, da mu ista poljubi da prodje. Sramota je da imaš 3 s po krugu brzi bolid i naiđeš na kvalitetnog vozača koji ima isti stil vožnje kao on i žališ se na istog kako ima agresivan pristup? Pa ljudi moji jel ovo moguće?

I za kraj, znaci kriminal je nekog nazvati "placipicka" ? :facepalm:
https://vukajlija.com/placipicka

E tugo moja..
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Smirite malo, i molit ću držati se komentara o F1, a ne međusobno.

Također, komentare možete prijaviti klikom na uskličnik gore desno. Nije potrebno pozivati na red.

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Bome mogao bi Vettel izgubiti P2
Engine mode 11!
Position 5!

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
zajebana situacija za vettela.
kako ocon nije pod istragom ako su mu javili iz boksa? :?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
monkeyseat je napisao/la: 01.08.2021., 20:16 Iz Sebovog bolida su uspjeli uzet samo 0,3 litre goriva za provjeru umjesto litre.
A koja je razlika između litre i 3 deca ?
Koje glupo pravilo again, ne smiješ više ostati ni bez goriva.

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
Navija za: Diversity
Ibarac00 je napisao/la: 01.08.2021., 20:33 A koja je razlika između litre i 3 deca ?
Tresu im se ruke, pa proliju više od pola litre dok donesu to u lab na analizu. Zato im treba litra :-)
Jbg takva su pravila:
slika
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Slavenowsky je napisao/la: 01.08.2021., 20:17
Alen13ASC je napisao/la: 01.08.2021., 19:11 Slawenovsky zaslužuje hlađenje zbog onog termina. Ne razumem hejt prema Hamiltonu, čovek je zaslužio najbrži bolid jer je fantastičan vozač.

Takve osobe su danas zviždale Hamiltonu dok je ovaj posle najteže utrke u životu bio na korak do onesvešćivanja.

Čovek i da umre zviždalo bi mu se na sahrani, koja boleština od ljudi...
Hajde Ante stavi me na hladjenje da ovakvima dusu na mjesto stavis.

Kako vas nije sramota da uvijek nadjete nekog da okrivite, pa to nisu istine. Kakve veze ja imam sa onima tamo sto mu zvižde? Znači ja ne smijem ništa kontra dotičnog reći da me se okarakterizira kao nekog ubicu ili mrzitelja koji se sladi tuđoj nesreći, što je van pameti.

Kao prvo, jel Hamilton spuštao boing 787 kako bi spasio putnike ili je vozio isti (daleko bolji i ugodniji) bolid kao svi ostali sto su radili. Kakva je to Hamilton vanserijska čuda radio u to bože dominantnom bolidu, da je padao sa nogu? Opet kontra toga, ja niti jednu repliku vezanu za takav slučaj nisam dao, a gle, ja sam isti ko oni sto "zvižde"!

Kako vas nije vise sramota da slušate kuknjavu najdominatnijeg vozaca na planeti, koji je oborio sve moguće rekorde koje su se mogle oboriti i koje će da obori, na svaku situaciju koja mu nije po volji? Kako to kada voziš odličan bolid i dalje kukas kako ti treba jos snage, kako su ti gume lose itd, pa jel se on sam utrkiva ili sa još njih 19 koji imaju daleko veći problem nego on.

Znači ja sam problem koji je ukazao na njegov bezobrazluk koji je mogao lično koštati života drugog vozača prošlu utrku, ja sam problem koji kritikuje način jednog od najvećih u ovom sportu da na tako jadan način se žališ, pogotovo na malo guranje sa Alonsom, a pri tome taj isti je izbacio prošlu utrku Maxa sa staze?

Znaci problem je u meni jel?

Ne gospodo, problem je u vama da i pored vaših očiju ste slijepi, ne vidite širu sliku ili ne želite.

Ja da sam simpatizer dotičnog rekao bi sta više pizdis koji vrag, vozi I suti, vozi I pokaži da si najbolji, a ne on se ponaša kao malo razmaženo derište koje trči kući kako bi pokazao mami malu ogrebotinu, da mu ista poljubi da prodje. Sramota je da imaš 3 s po krugu brzi bolid i naiđeš na kvalitetnog vozača koji ima isti stil vožnje kao on i žališ se na istog kako ima agresivan pristup? Pa ljudi moji jel ovo moguće?

I za kraj, znaci kriminal je nekog nazvati "placipicka" ? :facepalm:
https://vukajlija.com/placipicka

E tugo moja..
Ne stignem, pročitati....sve..... imam fucking temperaturu 38.5 C.
Ovaj..... prvi sam te, ( malo ) kritizirao,..... ali u biti, podržavam te....... :thumbs:
Zadnja izmjena: pigmalion, dana/u 01.08.2021., 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
Ibarac00 je napisao/la: 01.08.2021., 20:33
monkeyseat je napisao/la: 01.08.2021., 20:16 Iz Sebovog bolida su uspjeli uzet samo 0,3 litre goriva za provjeru umjesto litre.
A koja je razlika između litre i 3 deca ?
Od litre se napiješ od deca ništa :mrgreen:
slika

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Nažalost, kazna čista kao dan. Nije Vettel ni prvi ni zadnji koji će biti diskvalificiran zbog toga.

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Kako mu tim nije pratio podatke pa valjda mogu vidit koliko ima jos goriva u bolidu
Engine mode 11!
Position 5!
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡