VN Mađarske 30. srpnja - 1. kolovoza 2021.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Da, drugi box je bio spor, imao bi pobjedu u saci da su sve odradili bez greske.

-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Idemo ovako.
3 mjesta kazne dobiješ ako nekoga blokiraš u kvalifikacijama. Koga si blokirao moze eventualno proći dalje i u konačnici sje*ao si samo sebe.
Bottas je danas RB izbio realno 35 bodova. Izbio je Norrisu vjer 10.
Eliminirao sve direktne konkurente iz top 5 osim Hamiltona.
Rezultat: 5. Mjesta kazne na VN Belgije, ej VN Belgije, staza na kojoj je vjer najlakse pretjecati u kalendaru.
FIA kaze da su uzeli u obzir, kao olakotnu stvar uvjete na stazi, a uvjeti na stazi govore da je*eno trebas biti oprezniji a ne ko junac, nakon što si izgubio 2 mjesta onako kasno kočiti, ne bi se zaustavio ni na slicku i suhom stazom s onom brzinom.
3 mjesta kazne dobiješ ako nekoga blokiraš u kvalifikacijama. Koga si blokirao moze eventualno proći dalje i u konačnici sje*ao si samo sebe.
Bottas je danas RB izbio realno 35 bodova. Izbio je Norrisu vjer 10.
Eliminirao sve direktne konkurente iz top 5 osim Hamiltona.
Rezultat: 5. Mjesta kazne na VN Belgije, ej VN Belgije, staza na kojoj je vjer najlakse pretjecati u kalendaru.
FIA kaze da su uzeli u obzir, kao olakotnu stvar uvjete na stazi, a uvjeti na stazi govore da je*eno trebas biti oprezniji a ne ko junac, nakon što si izgubio 2 mjesta onako kasno kočiti, ne bi se zaustavio ni na slicku i suhom stazom s onom brzinom.
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Još je i Checu sjebo motor čini se. 5 mjesta na gridu djeluje malo. Ali da dobije race ban, ispalo bi još bolje za Mercedes
Ne mogu ga gledat vise u tom bolidu.

"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
-
Ibarac00
- GP3
Što će rezultirati kaznom za Peraza u konačnici koja će biti veća nego Bottasova. Koji debili.Multi 21 je napisao/la: 01.08.2021., 17:55 Još je i Checu sjebo motor čini se. 5 mjesta na gridu djeluje malo. Ali da dobije race ban, ispalo bi još bolje za Mercedes![]()
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Kazna je stvarno sramotna, ubjeđen sam bio da mu ide race ban zbog onog.
Osobno bih ovakve stvari i jače kažnjavao.
Stroll možda i gori, ali su posljedice njegove greške manje.
Nisam upratio kakvu je on kaznu dobio, tj. je li dobio?
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
-
Ibarac00
- GP3
Mislim da je dobio petardu kao i Bottas.Vettel-Ferrari je napisao/la: 01.08.2021., 18:00 Kazna je stvarno sramotna, ubjeđen sam bio da mu ide race ban zbog onog.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Inače, Nate Saunders je ESPN-ov novinar za F1.
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Liam Lawson
Evo docekao i ja da Okon pobjedi.
Nisam gledao trku. Bio sam na poslu. Pa cu ogledati snimak.
Sto se tice Okona. Ok, svaka mu cast ali jednostavno odveze jednu dobru trku, 22 lose. Glupo je hvalati ga zbog te jedne. Iako je pobjedio. Tako i tim kao tim Reno/Alpine. Jednostavno tapkaju u mjestu vec godinama. Svaki podijum su uzeli kroz srecu. Ne na brzinu. Vise se baziraju na vozacku postavu a ne na bolid. Umjesto da napreduju iz sezone u sezone, oni nazaduju. Zato se ne radujem ovoj pobjedi. Vise mi znaci Raselovo 9 mjesto.
Cestitke Vetelu i Alansu.
Nisam gledao trku. Bio sam na poslu. Pa cu ogledati snimak.
Sto se tice Okona. Ok, svaka mu cast ali jednostavno odveze jednu dobru trku, 22 lose. Glupo je hvalati ga zbog te jedne. Iako je pobjedio. Tako i tim kao tim Reno/Alpine. Jednostavno tapkaju u mjestu vec godinama. Svaki podijum su uzeli kroz srecu. Ne na brzinu. Vise se baziraju na vozacku postavu a ne na bolid. Umjesto da napreduju iz sezone u sezone, oni nazaduju. Zato se ne radujem ovoj pobjedi. Vise mi znaci Raselovo 9 mjesto.
Cestitke Vetelu i Alansu.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Sramota za kaznu.
Smiješno.
A ovom prilikom apelujem na članove portala/foruma da se suzdrže od prizivanja da Perez skuca Hamiltona, jerbo, u Benzu očito prate specijalizirane F1 portale i forume.

Smiješno.
A ovom prilikom apelujem na članove portala/foruma da se suzdrže od prizivanja da Perez skuca Hamiltona, jerbo, u Benzu očito prate specijalizirane F1 portale i forume.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Seb pozvan kod sudaca zbog nečega? Sad sam načio Krofnicu da neš govori, ali nisam pohvatao iz druge prostorije.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Imat će FIA pun k posla.
https://www.fia.com/documents/season/se ... ionship-14
https://www.fia.com/documents/season/se ... ionship-14
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Možda je to pomalo ružan i brutalan naziv za tamnoputog Britanca..... ali da ga bezveze i bespotrebno kuka i drobi, to je činjenica.Slavenowsky je napisao/la: 01.08.2021., 17:09I na kraju je dokazano da je najveca placipicka koja vozi najdominatniji bold
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
To je bila utrka, i pobjeda._bataziv_0809 je napisao/la: 01.08.2021., 17:25 Novi Francuz sa 1 pobjedom. Alesi, Panis, Gasly i sada Ocon.
Ocon u francuskom timu i sa francuskim motorom.
Panis takodjer u francuskom timu, ali je motor iz zemlje izlazeceg sunca![]()

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
5 mjesta je bas smjeh kazna.
Lik nije skuzio da mu je Lando 2 centimetra ispred face i torpedo u njega i tim potezom sjebao utrku polovini grida.
Nebi se cudio da se Merc zali na kaznu
Vjerojatno nisam objektivan jer je direktno utjecao na izbacivanje McLarena , koji je usput imao fenomenalan start.
Ali vjerojatno ne govorim previse krivo.
Lik nije skuzio da mu je Lando 2 centimetra ispred face i torpedo u njega i tim potezom sjebao utrku polovini grida.
Nebi se cudio da se Merc zali na kaznu

Vjerojatno nisam objektivan jer je direktno utjecao na izbacivanje McLarena , koji je usput imao fenomenalan start.

- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Slawenovsky zaslužuje hlađenje zbog onog termina. Ne razumem hejt prema Hamiltonu, čovek je zaslužio najbrži bolid jer je fantastičan vozač.
Takve osobe su danas zviždale Hamiltonu dok je ovaj posle najteže utrke u životu bio na korak do onesvešćivanja.
Čovek i da umre zviždalo bi mu se na sahrani, koja boleština od ljudi...
Čestitam Oconu i Alpini. Posle pobede posmislio sam na Redela i umalo zaplakao, od gore gleda i ponosi se.
Vettel, Sainz
Alonso i Hamilton
Odavno nisam osetio toliki adrenalin gledajući utrke.
Latifi ipak ispred Russella, ali dupli poeni su za svaku pohvalu.
Takve osobe su danas zviždale Hamiltonu dok je ovaj posle najteže utrke u životu bio na korak do onesvešćivanja.
Čovek i da umre zviždalo bi mu se na sahrani, koja boleština od ljudi...
Čestitam Oconu i Alpini. Posle pobede posmislio sam na Redela i umalo zaplakao, od gore gleda i ponosi se.
Vettel, Sainz

Alonso i Hamilton

Latifi ipak ispred Russella, ali dupli poeni su za svaku pohvalu.

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
Jos veci ce smijeh biti ako se nasi ne zale.AlkY je napisao/la: 01.08.2021., 18:45 5 mjesta je bas smjeh kazna.
Nebi se cudio da se Merc zali na kaznu![]()