Sebastian Vettel

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Čovjek u punom smislu te riječi.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Radi čovjek što pripovjeda i to bez medijske pompe, društvenih mreža i PR mašine iza njega.

Vjerojatno zadnji Gentlemen u F1.

Čovjeka "legacy" ne zanima, ali će se s vremenom sam od sebe stvoriti kada se umirovi, već se i stvara.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/f1troll_/status/1418123009806712836 Čini mi se da je od ovog prošlo i više...
Dok se neki dan nisam mogao načuditi da će krajem godine biti 5 godina od Rosbergove titule :neznam:

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Što se tiče ovog skupljanja britanskog smeća, mene to pomalo ljuti. Ovi se svi dole okupili i snimaju Seba kako kupi njihovo smeće, a niko (ili samo rijetki) neće da pomogne...

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Dosao frajer na prosidbu :klanjam:

Kako me nervirao u Red Bullu tako me sad svakim danom sve vise osvaja. Humanizirali su ga silni porazi. Ali nema gorcine u njemu.
slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Humanizirali? Gledali ste Seba drugim očima prije, pa kasnite jedno 10 godina. Seb je oduvijek takav, samo radi društvenih mreža sve više stvari izlazi na vidjelo, a i on je sam aktivniji oko nekih stvari.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
To je moj dojam. Doduse silni uspjesi i rusenje rekorda su mu u nekoj siroj perspektivi ipak dosli malo prerano. Tj. bio je premlad i nedovoljno zreo, pa posljedicno i vrlo nesimpatican sa svojim dernjanjem i oholosti.
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
Explorer je napisao/la: 30.07.2021., 22:33 Humanizirali? Gledali ste Seba drugim očima prije, pa kasnite jedno 10 godina. Seb je oduvijek takav, samo radi društvenih mreža sve više stvari izlazi na vidjelo, a i on je sam aktivniji oko nekih stvari.
:thumbs:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
_bataziv_0809 je napisao/la: 30.07.2021., 22:12 Dosao frajer na prosidbu :klanjam:

Kako me nervirao u Red Bullu tako me sad svakim danom sve vise osvaja. Humanizirali su ga silni porazi. Ali nema gorcine u njemu.
Lik je doslovno uvijek isti bio, samo su ga demonizirali Britanski i Španjolski mediji kojima se nije sviđao iz već poznatih razloga. Povijesnih i u tom trenutku.

Samo što čovjek nema nikakav PR, marketing ni društvene mreže iza sebe pa nisi mogao vidjeti to, a sada se sve vidi u svakom trenutku.

Doduše, odlučio je malo više izaći izvan svoje komfor zone zadnje dvije godine i gurati ono u što se zalaže na malo široj razini (opet bez PR-a, glumatanja i pretjerivanja u patetici)
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Mozda on jeste uvijek bio takav, ali ja to nisam vidio. A to nije moja krivica nego njegova.

U Red Bullu sam vidio samo oholog klinca koji me iritirao vristanjem na TR.
slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
_bataziv_0809 je napisao/la: 31.07.2021., 12:20 Mozda on jeste uvijek bio takav, ali ja to nisam vidio. A to nije moja krivica nego njegova.

Oprosti, meni je ovo jadno... To onda govori o tebi.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Explorer je napisao/la: 31.07.2021., 15:14
_bataziv_0809 je napisao/la: 31.07.2021., 12:20 Mozda on jeste uvijek bio takav, ali ja to nisam vidio. A to nije moja krivica nego njegova.

Oprosti, meni je ovo jadno... To onda govori o tebi.
Zasto?

To za mene nije moj problem nego je problem Vettelovog PR-a. Ja nisam informisan. Mozda Vettel jeste takav, ali ja to ne znam.

Ne mozes ocekivati od mene da idem na njegovu web stranicu (jer nema profile na socijalnim mrezama) i trazim informacije gdje ko sta. To je upravo ono sto zelim da kazem. Postoji razlog zasto sam ja neinformisan o Vettelu. U dobu kada smo svi pretrpani informacijama samo ce oni kojima je zaista stalo do necega doci do tih informacija. I to je problem. Ne samo Vettela nego generalno. U svemu.
slika

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Ferrari
Mi smo neinformisani o vettelu jer on tako želi i u principu tako bi trebalo da bude. Mene su učili da kad pomognem nekom to radim jer treba pomoći a ne zbog koristi. Meni se sve ovo što radi Hamilton gadi jer je toliko providno i pr ispeglano. Ja iskreno nikad ne bih kleknuo zbog BLM ne zato što sam rasista boze me sačuvaj već zato što je to sranje. Brt pomozi ljudima a ne seri non stop. Radi i čuti.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Vettel DSQ.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Jel ozbiljno? Znam da je Rosberg spominjao da moraju u kvalama doći do pita. Po njemu je ovo bilo sve čisto.
P:S. Da službeno je. Koja glupost.
Zadnja izmjena: Dani Verified, dana/u 01.08.2021., 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
slika

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Hoce li i Okon?
Eto pobjede Luisu
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
Navodno su mu izvukli samo 0,3l, a treba biti barem litar. Vjerovatno kazna. S obzirom da se radi o Vettelu gotovo sigurno. Sad koja se daje za to, nemam pojma? Ali ove kazne su svakako retardirane. Pogledaj za šta je Kimi (ili Gio) danas dobio 10s stop and go. Jbt, a izbacivanje vozača iz utrke se kažnjava sa pišljivih 10s...

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Imao je danas zanimljivu masku na podiju. Očito je kontrirao upozorenju zbog nošenja majice duginih boja za vrijeme intoniranja himne.
slika

Boris_CRO
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Woke idiotarije nemaju mjesta u sportu. (Niti bilo gdje u životu, ali to je druga priča). Što se tiče Vettela ispada da bi sve bilo dobro da je stao 200 metara od cilja jer bi onda imao dovoljno goriva.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡